Takk for meg!

Hello kjære lesere!

Jeg har lyst til å fortelle dere at jeg ikke kommer til å blogge på denne blgogen lenger. Jeg blir altfor stresset og jeg må legge mye arbeid på skolen og andre ting. Jeg har ikke blogget på flere dager/uker og kommer nok ikke til å ha noe særlig tid til historiene jeg legger ut her. Jeg føler også at jeg får litt for mye press. Ikke nå de siste dagene, men fikk det hvert fall mye før. Hver enste gang jeg ikke la ut en del så ble det mas. Jeg setter stor pris på at dere har lest histriene mine  og er spente på nye deler, men jeg kan ikke lenger. Jeg kommer ikke til å slette bloggen.

Det føles også litt ut som om dere ikke er særlig fan av dem heller. Det er ikke ofte jeg får kommentarer (liker ikke mye mas, men fine og søte kommentarer blir jeg alltid glad for) og da vet jeg ikke om dere setter pris på dem heller. Føler det ikke er vits til å dele historiene mine her hvis det er nesten ingen som leser dem. :)

Tusen takk for de som har lest de jeg har delt! :)<3

- Kanskje en dag jeg begynner igjen med flere spennende og bedre historier? Hvem vet, men flere nå blir det ikke... :)

Love you guys and hopefully I'll see you soon! <3


Stikkord:

2 kommentarer

Så dumt :( håper du kommer tilbake en dag :)

1D

18.10.2012 kl.18:43

Så dumt, men skjønner deg.. :/<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits