Louis Tomlinson *The New Guys* (Part 2) Fanfc

//*The New Guys*\\

Jeg gråt veldig lenge på skulderen hans til han slapp taket.

"Nå...? Vil du si hva som er i veien?" spurte han og klemte hånda mi hardt. Jeg tok en dyp pust og prøvde å snakke, men det er litt vanskelig.

"Ben..." begynte jeg. Det er utrolig vanskelig å snakke etter man har gråtet så mye.

"BEN?!" skreik Liam ut og reiste seg. Han har alltid advart meg mot Ben.

"Liam... Ikke..." sa jeg, men han avbrøt meg.

"Ikke hva?! Knuse det jævla trynet hans?!" skreik han ut. Han er utrolig sur nå. På Ben selvfølgelig. Han har alltid hatet Ben.

"Liam! Slutt! Jeg har ikke sagt noe om Ben!" skreik jeg tilbake og reiste meg mot han. Han ga meg DET blikket!

"Tror du ikke jeg forstår det når du gråter helt jævlig mye og sier 'Ben...'?!!!" ropte han sint. Jeg prøver å roe han ned, men det virker umulig!

"Liam! Hold kjeft!" ropte jeg og løp inn på badet. Jeg og Liam pleier alltid å være sånn at hvis vi får panikk så låser vi oss inne på badet.

Nå jeg har ikke panikk lenger og går jeg ut av badet. Liam er ikke på rommet mitt lenger. Jeg går rundt huset for å finne han. Det er bare et rom igjen og det er rommet hans. Døra er på gløtt så jeg går inn. Han satt på sengkanten med ryggen til og ser ut vinduet. Vi kan se de to nabohusene at det er noen som flytter inn. Jeg tenker ikke mer på det, og setter meg ned ved siden av Liam. Jeg holder hånda mi på skulderen hans.

"Unnskyld, men han fyren går meg alltid på nervende! Og jeg skal knuset det jævla stygge trynet hans for å ha knuset hjertet ditt" sa han begynte å bli sint igjen. Før han fikk et rasseriannfall så klemte jeg han.

"Så så. Ro deg ned Liam. Jeg kan kjøpe deg en skilpadde" køddet jeg og smilte mot han. Han lo. Det er alltid godt å høre latteren hans. Han var ikke sint lenger. Heldigvis!

"Vi får noen nye naboer" sa han og pekte ut av vinduet. Jeg nikket.

"Ja, ser det. Lurer på hvem det er" sa jeg og så noen gikk ut av en STOR familiebil. Først var det en 1 dame og 2 menn. Så gikk det ut en jente som ser ut til å være på vår alder og 2 andre gutter. Jeg så bare ryggen på dem. De 2 damene er ganske like. Begge har langt brunt hår og mannen har kort brunt hår. Alle har brunt hår, utenom hun jenta. Hun har langt gylden blondt hår og på vår alder. De 2 guttene ser ut til å være på vår alder også. Han ene har stort krøllete sjokolade hår, mens han ved siden av har litt kortere bustete hår.

"Vi går og sier hei" smilte Liam og reiste seg. Han kan være litt sjenert noen ganger, men ikke akkurat så veldig mye. Heller ikke nå. Jeg derimot, er litt mer ille! Jeg har arvet det fra mamma, mens han har blanding av mamma og pappa, men de er skillt. Vi så aldri pappa lenger, fordi han har flyttet langt vekk. Så vi bor bare hos mamma. Liam hadde et veldig strekt bånd med pappa, og det var han som ble mest lei seg. Men vi prøver å ikke tenke så veldig mye på han lenger. Han flyttet til Florida.

Liam reiser seg og drar meg med. Vi går ned trappa og like før vi rekker døra roper mamma noe.

"Og hvor har dere tenkt dere?"

Liam bråstopper opp og jeg kræsjet i ham. Han fniste litt av meg og snudde seg mot mamma.

"Vi skal bare hilse på de nye naboene!" ropte han tilbake og spratt ut døra med meg. Vi gikk rolig mot dem. De hørte oss og snudde seg fort rundt. Det er bare de 3 ungdommene, de andre har gått inn. De smilte mot oss og vi smilte mot dem.

"Hallo. Jeg heter Liam og dette er tvillingsøsteren min Emma. Vi er naboen deres!" sa Liam høflig og pekte mot meg. Jeg smilte mot dem. Jeg fikk tilbakemelding av dem, men mest av han som sto i midten.

"Hei sann, jeg heter Harry. Dette er Louis og dette er søsteren hans, Sarah" sa han som er til høyere, jeg mener Harry! Harry smilte med et sjarmerende smil, Sarah smilte med et søtt smil og Louis smilte... Jeg vet ikke. Det største og fantastiske smilet i verden?

"VI ER OGSÅ TVILLINGER!" ropte han plutselig ut og la armen sin rundt Sarah. Vi alle skvatt og lo. Jeg merket fort at Harry er den mest flørtete og Louis den morsomme. Det er måten dem smiler og snakker på. Men av en eller annen grunn ble jeg mest tiltrukket av Louis. Jeg har alltid hatt sans for gutter som er kjekke, romantiske og morsome. Han bare MÅ ha humor, hvis ikke blir det bare MASSE pinlige stillheter!

Vi inviterte dem inn til oss og mamma dro over til foreldrene dems og snakket med de. Vi satt oss på sofaen i stua og snakket. Vi snakket om interesse og hva som helst egentlig.

"Så... Hvilken skole skal dere begynne på?" spurte Liam nysgjerrig.

Q - Tror dere de kommer på samme skole?

Btw; Unnskyld for at jeg ikke har publisert noen deler på en stund. Jeg har vært mye opptatt og det kommer en litt senere i mogen, bare så dere vet det. :)


Stikkord:

2 kommentarer

08.09.2012 kl.20:37

når kommer neste del? :)

LoveStoryWriter!

08.09.2012 kl.21:19

Anonym: Mandag. :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits