Louis Tomlinson *Ex* (Part 1) Fanfic

Hello! Jeg har bestemt meg av at jeg tar en pause med Liam Payne Fanficen for jeg trenger litt tid til å fortsette med den. Men i mellomtiden så kan jeg dele en annen Louis Tomlinson Fanfic som jeg skrev for en stund siden! Håper dere liker denne også! :)

//*Ex*\\

"FAEN TA DEG!" skriker jeg og løper alt jeg kan. Hvis jeg virkelig vil så løper jeg utrolig fort! Og jeg VIL virkelig nå!

"Unnskyld!" hører jeg han rope bak meg. Jeg ignorer det og løper videre. Jeg kan se huset mitt nå og løper enda fortere mot det. Jeg tar opp nøkklene, setter dem i nøkkelhullet og vrir. Siden det ikke går så er døra ulåst. Jeg tar dem fort ut og spretter inn. Jeg låser døra og slenger fra meg skoene i gangen og løper opp.

"Emma?" Hører jeg mamma rope etter meg. Jeg orker ikke å snakke med henne nå så jeg løper opp mot rommet mitt og smeller igjen døra. Jeg slenger meg ned på senga med puta over hodet mitt. Jeg bare ligger der og tenker hvor forferdelig livet mitt er og jeg kjenner at tårene presser på. Jeg bare lar dem renne ned til jeg hører noen banke på døra.

"Gå vekk!" roper jeg frekt og tørker tårene for jeg tror jeg vet hvem det er.

"Please, Emma. La meg komme inn..." sier han lavt. Det er broren min... Og bestevennen min. Om jeg har problemer kan jeg regne med at han støtter meg hele veien. Vi er også tvillinger. Uten å vente på svar så går han bare inn, lukker forsiktig døra etter seg og setter seg på sengkanten. Han stryker hånda si på ryggen min, venter på at jeg skal sette meg opp ved siden av han. Jeg tørker tårene så det ikke ser ut som om jeg har gråtet og setter meg opp ved siden av ham.

"Så... Vil du fortelle meg hva det er?" spør han og legger armen sin rundt skulderen min. Jeg snufser lavt og håper på at han ikke hørte det.

"Hva da? Det er ingenting, hvorfor skulle det være noe?" Spør jeg og prøver å se overrasket ut. Han ser på meg. Han vet at det er noe i veien.

"Kom igjen Emma! Vi har kjent hverandre hele livet vårt og jeg vet når det er noe i veien, og jeg vet når du lyver. Og dessuten så er du helt svart rundt øynene " sier han gir meg en våt serviet. Jeg sukker og tar den imot.

"Okei... Det er bare..." Begynner jeg. Jeg snufser. Jeg kjenner at tårene presser på igjen. Jeg prøver å holde dem inne, men det er umulig! De bare fosser nedover kinnene mine. Han gir meg en tett og god klem. Jeg kjenner at skuldrene hans blir veldig våt. Jeg prøver å trekke meg litt unna, men han bare strammer og holder meg fast.

"Takk Liam..." Sier jeg og gråter så mye som jeg aldri har gjort før.

Q - Trodde du Liam var tvillingbroren hennes?

Stikkord:

2 kommentarer

Sandra

03.09.2012 kl.15:36

Fortsett! :D

SoSillie

04.09.2012 kl.18:22

Woha! den så jeg ikke komme! jaja, det her kan bli intressangt :P

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits