Liam Payne *The Shock* (Part 37) Fanfic

//*The Shock*\\

Jeg skjønner ikke hvorfor Niall er nødt til å være så overbeskyttende? Jeg mener, det er jo ikke noe mellom meg og Harry. Poenget med det vi gjør er vel å gjøre Liam sjalu, men det kan vel ikke Niall vite. Det er bare Harry som vet at jeg er forelsket i Liam. Jeg kan ikke si det til de andre, og Harry kommer nok heller ikke til å si det. Hvis han gjør det så får jeg han virkelig til å angre. Men jeg synes fortsatt synd på Niall da. Jeg angrer så utrolig mye på det jeg sa. Han vil bare være en god venn mot meg og istedenfor så skriker jeg til han og ber han nesten om å holde seg unna meg? Stakkars gutt. Jeg burde gjøre det godt igjen...

"Sami?" en kjent stemme avbrøt tankene mine og jeg ser opp mot han.

"Hei Harry!" svarte jeg og smiler. Han smiler tilbake og tar tak i hånda mi. Uhm, hvorfor holder han meg i hånda?

"Kom" hvisker han og drar meg. Åh, vi skal nok til det stedet og spise. Og snakke selvfølgelig.

"Hvor er det vi skal spise?" spurte jeg, men han bare gliser.

"Vent å se" han drar meg inn i en bil og kjører av sted. Han er heldig som kan kjøre. Guttene har blitt 18 år, mens jeg er fortsatt 17. Jupp, de er ett år eldre enn meg. Jeg føler meg utrolig liten når jeg er i nærheten av dem og hvert fall nå! Harry kjører bil, mens jeg ikke kan ha førekortet engang. Okei, så har jeg heller ikke råd til det. Jeg må snart komme meg på jobben igjen og fortsette å tjene det lille jeg får.

Det er utrolig varmt her inne i bilen! For å få vekk varmen drar jeg ned vinduet og lener meg mot det så det blåser.

"Nyter du det?" spurte Harry og jeg lo og nikket. Varmen forsvant og jeg så og kjente at jeg begynte å få gåsehud, selv om jeg liker det utrolig godt. Jeg elsker å få vind i håret mitt i en bil. Ikke når jeg er ute og det blåser. Høres kanskje litt dumt ut, men det er sånn jeg liker det.

"Er du alergisk mot noe?" spurte Harry og jeg rister på hodet.

"Nei, jeg liker nesten alt mulig" lo jeg og så at vinduet gikk oppover. Hva faen? Jeg så dumt på vinduet og Harry ler så blikket mitt gikk mot han. Det var han som tok opp vinduet og jeg slo han på skulderen.

"Hey! Man slår ikke sjåføren!" ropte han tullete og jeg lo av han. Han har vel egentlig rett. Man skal ikke slå eller gjøre noe med sjåføren, han bare hørtes så utrolig morsom ut i stemmen.

"Er vi framme snart?" Spurte jeg utålmodig. Han rister på hodet og smiler mot meg. Jeg peker rett fram på veien så han ser dit istedenfor.

"Følg med på veien du" lo jeg og han lo med. Jeg sitter utålmodig i bilen og klarer virkelig ikke å sitte rolig. Hvorfor må tiden gå så treigt nå! Og hvor langt skal vi kjøre? Det føles ut som år hundre!

"Er vi fremme snart?" Spurte jeg igjen etter noen få minutter, tror jeg.

"Nei, vi er ikke fremme! Hvis ikke hadde vi ikke kjørt!" stemmen hans høres irritert ut og jeg holder kjeft med en gang. Jeg tar opp mobilen min og jeg har fått en melding.

'Hvor er du? Hvorfor er du ikke hos Niall?' jeg smiler litt av å se hvem det var fra. Sommerfuglene, nei det er ikke sterkt nok, fuglene flyr rundt i magen min og smilet mitt bare fester seg fast i fjeset mitt.

"Hva er det?" spurte Harry og ser mot meg og smiler han også. Ja, han er i hvert fall ikke sur lenger.

"Liam sendte meg melding om hvor jeg er" svarte jeg og har ikke peiling på hva å svare. Skal jeg si at jeg er med Harry?

"Svar at du og jeg kjører til et sted og skal spise" sa Harry rett ut og jeg nikket.

'Jeg er ute med Harry. Han kjører oss til et sted hvor vi skal spise' skrev jeg og trykket på send knappen.

Hvor lenge kommer Liam til å være sammen med Abby? Kommer han til å slå opp med henne? Jeg kan ikke se for meg at Abby slår opp med han, ikke måten hun oppfører seg rundt han. Jeg er kanskje sjalu på Abby, men ikke måten hun angriper Liam på og holder på å drepe han. Det ville jeg aldri ha gjort.

"Er vi fremme snart?" Spurte jeg igjen og Harry pustet tungt ut.

"Ja, vi er fremme snart og vær så snill Sami" begynte han og jeg glister mot han. "Ikke spør mer. Vi er der snart" fortsatte han og jeg gjesper.

"Hvor lenge har vi kjørt egentlig?" har vi kjørt rundt en time? Hvorfor skulle han ta meg med ut SÅ langt? Er ikke det litt drøyt? Niall spionerte kanskje på oss i går kveld, men jeg tror ikke at han gidder å følge etter oss her. Det er ingen bil bak oss som jeg ser og han har ikke akkurat gjemt seg i baksetet i bilen til Harry.

"15 minutter" svarte Harry og jeg stirrer mot han. HVA?! Har vi bare kjørt i 15 minutter? Hvor treig går tiden a? Jeg lener hodet mitt på bilsetet og lukker igjen øynene. Smerten i bryset kom med en gang jeg føyk forover og bilbeltet holdt meg igjen. Øynene spretter opp og jeg ser meg forvirret rundt. Harry hadde bråstoppet for.

"Hva er det Harry?" Spurte jeg i full panikk. Han ser like forskrekket ut som meg og puster tungt.

"Se" han peker og jeg følger retningen hans. Han peker rett fram og jeg ser et DIGER rovdyr rett foran oss. Det er hankjønn fordi den har horn og det er tydelig at den er full voksen.

"Rygg Harry. Nå!" hvisket/ropte jeg og han gjorde det stille og rolig. Så snart vi rygger kommer den bare etter oss. Hva skal vi gjøre? Inni meg griner jeg og hulker og klatrer nesten opp på Harry av redsel, men utpå stirrer jeg på det store dyret som er rett foran oss og bare stirrer. Den ser ikke redd ut, bare stirrer.

"Ring" hvisker Harry. "Ring" gjentar han, siden jeg ikke reagerer første gang.

"Åja, ja, uhm" mumler jeg og tar sakte og rolige bevegelser og ringer.

"Hallo?"

Q - Hva tror dere skjer nå?


Stikkord:

11 kommentarer

21.08.2012 kl.18:07

Mer! Kan du ikke legge ut en del til i dag?? Siden det ikke ble noe i går! Pliiiis!?!?!?

SoSillie

21.08.2012 kl.19:58

sorry at jeg spør men, jeg veit ikke om noe rovdyr med gevir/horn altså? blei litt forvirra :P rovdyr er lissom de som spiser andre dyr, som... bjørn spiser hjort eller rev spiser mus :P hehe, men vi kan jo bare late som det står rådyr der istedet x)

christinajulie

22.08.2012 kl.17:06

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LoveStoryWriter!

22.08.2012 kl.21:14

SoSillie: Haha, ops... Ja, skrev feil der. Sorry for det. :P<3

24.08.2012 kl.18:14

Mere! kommer det mer snart eller?

LoveStoryWriter!

25.08.2012 kl.18:42

Anonym: Ja, sorry. :) Det blir nok en snart. :) Litt opptatt til tider, og hvert fall idag. :P<3

Marie

28.08.2012 kl.22:11

Kommer ikke neste del snart?:-D <3

30.08.2012 kl.16:46

Når kommer neste part? :D

onedirectionandyou

30.08.2012 kl.20:46

skriv mere da!! jeg dør snart!!

Marie, Directioner

31.08.2012 kl.21:01

Elsker historien din! Håper du skal fortsette å skrive på denne altså! Du er rågod! :)

LoveStoryWriter!

01.09.2012 kl.00:54

Marie, Directioner: Tusen takk :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits