Liam Payne *Angry Niall* (Part 26) Fanfic

En ting jeg må si før dere begynner å lese. Beklager for at jeg ikke la ut i går. Jeg var litt opptatt og hadde ikke tid, men dere får det nå. Og en ting til: Når det står P.O.V (Point Of View) på Harry så er det ikke at Harry da er "jeg" personen. Det er på en måte bare nærmere han så vi vet hva som skjer der.

//*Angry Niall*\\

"Hva var det for noe?!" skreik Niall og kom løpende mot oss. Han dro meg ut av armene til Harry og holdt rundt meg, nesten som om han ville beskytte meg. Niall sto og stirret sjokkert på Harry som bare blunka mot meg. Han ga ut et lite gisp og holdt enda hardere rundt meg. 

"Jeg er dritt lei av å ikke forstå noen ting lenger!" ropte Niall og dro meg så langt unna Harry som han klarte. Jeg, på den andre siden, klarte ikke å kontrollere latteren min lenger. Jeg ble dratt hele veien til hvor Louis og Zayn satt og ble dumpet ned mellom dem. 

"Pass på henne!" ropte Niall og føyk i andre retning mot Harry igjen. Zayn og Louis gliste mot meg før Zayn slo meg tullete på den ene siden av magen. 

"Hva har du gjort galt da?" spurte han sarkastisk. Jeg var på vei til å svare, men Louis dro meg under armen sin og klemte meg hardt. 

"Jeg skal passe på deg jeg!" ropte Louis.

"Jeg og!" skreik Zayn og slengte seg over oss. 

 

*Harry's P.O.V (Point of view)*

 

Harry sitter imellom Liam og Abby og ser ikke ut til å flytte på seg. Abby begynner å bli skikkelig lei av Harry så hun prøver å flytte på han, men han sitter helt stille som om han hadde grodd fast i bakken.

"Harold Edward Styles!! Kom hit med en gang!" Roper Niall veldig hissig. "NÅ!!" Harry reiser seg opp og Abby puster lettet ut og moser seg selv inntil Liam.

"Hva er det?" Spør Harry og ser mot Niall som er helt rød i fjeset sitt (fordi han er sint).

"Hvorfor i helvete kysset du Sam?!" Roper han, enda sintere nå.

"Hvorfor bryr du deg så mye?" Spør Harry og tar armene sine i kryss foran seg.

"Fordi hun og jeg er venner! Og jeg bryr meg om henne, så ikke tenk en gang på å knuse hjertet hennes, for om du gjør det knuser jeg trynet ditt! Venner eller ei!" Skriker han og peker rett mot fjeset til Harry som stirrer forskrekket mot han. Han går nærmere Niall og lener seg mot øret hans.

"Vi er ikke sammen, bare så du vet det" hvisker han, sakte og rolig og setter seg imellom Liam og Abby igjen.

 

*Samantha's P.O.V*

 

Harry ser mot meg og blunker. Igjen. Ja, Niall bare står der og stirrer mot han, til han snur seg og begynte å gå mot meg, Louis og Zayn. De slipper taket i meg så jeg klarer å sette meg ordentlig opp og reiser meg opp fra benken.

"Ikke tenk på det engang" mumlet Niall og dyttet meg ned så jeg falt hardt på rompa ned på benken igjen.

"Hva er problemet ditt?" Spurte jeg og ga han et stygt blikk.

"Problemet mitt? Huh?! Vil du vite hva som er problemet mitt? Problemet mitt er han!" Roper han høyt og peker. Jeg fulgte retningen hans og så Harry satt og plagde dritten ut av Liam og Abby.

"Harry? Og hva er problemet med han?" Spurte jeg og Niall fnøs. Jeg skjønner meg virkelig ikke på Niall lenger. Jeg ignorerer han og setter meg ned, mellom Louis og Zayn.

"Wow, du har gjort han sur" mumler Zayn.

 

Hele dagen har vært dritt. Niall var sur hele tiden og Abby ble nesten voldelig mot Harry og Liam prøvde ikke engang å stoppe henne! JEG HATER ABBY SÅ MYE!! URGH!!

"Sami?" spurte en stemme som fikk meg til å hoppe litt. Jeg var dypt inn i tankene mine så jeg lå ikke merke til Harry som står ved siden av meg.

"Ja?" Spurte jeg nysgjerrig på hva Harry ville.

"Jeg lurte på om du ville bli med meg å spise i morgen? Uhm, vi må snakke" spurte han og øynene mine åpnet seg mer. Han mener vel ikke en... En date?

"Vel...?" Jeg forstår at jeg har stirret på han en stund etter som han begynner å le litt.

"Ja, uhm, det kan vi godt" svarte jeg fort og er usikker på hvor jeg skal feste øynene mine. Harry kommer nærmere og jeg ser inn i øynene hans.

"Det er ikke en date. Vi må bare snakke" hvisker han og jeg nikker. Lettelsen kommer fra magen og ut i pusten min etter han gikk ut døra fra rommet mitt (egentlig Niall sitt da). Jeg hopper ut av klærene mine og inn i pysjamasen min og slenger meg ned i senga (Niall lå der) og får Niall til å hoppe litt.

"Så... Du skal på date?" Spurte han helt plutselig så jeg blir litt sjokkert. Date? Hva snakker han om?

"Hæ?" Glipper det ut av meg og han ser dumt på meg. ÅH! Han tror jeg skal på date med Harry! Vent litt, spionerer han på oss?

"Spionerte du på oss Niall?" Spurte jeg og ignorerer spørsmålet hans. Hva er vits med å spionere? Visste Harry det? Og det var derfor han hvisket til meg? Å herregud, jeg er så forvirret akkurat nå!

"SVAR NIALL!!" skreik jeg, men han dekker fort til munnen min. Hva faen?

"Hysj! Du trenger ikke å skrike" mumlet han og jeg ser stygt på han.

"Så svar meg da" han ser nedover og snart begynner det å koke i kroppen min. Kan han ikke bare innrømme det?

"Ja, greit! Jeg spionerte på deg og Harry! Jeg vil bare at du ikke skal bli såret Sami" sa han og prøvde å klemme meg, men jeg trakk meg unna.

"Hvis du ikke vet det så klarer jeg å ta vare på meg selv uten barnevakt fra deg" sa jeg og han ser på meg med store øyne. Han ser litt såret ut egentlig og jeg føler jeg får litt dårlig samvittighet.

"Niall, hør" jeg puster tungt ut. "Ikke spioner på oss lenger. Jeg lover deg at jeg ikke kommer til å bli såret. Okei? Bare... Stol på meg" han nikker og jeg drar han til meg for en klem. Det er ikke vannskelig å forstå at han fortsatt er litt lei seg. Jeg angret veldig mye på at jeg sa det.

Q - Hva kommer til å skje nå?


Stikkord:

4 kommentarer

Marie

19.08.2012 kl.13:06

Mere<3

21.08.2012 kl.16:38

har ventet siden igår, men det kommer ikke mer? :/ jeg vil ha mere <3

21.08.2012 kl.16:40

Mer? Snart?!?!?!?!

LoveStoryWriter!

21.08.2012 kl.17:14

Anonym: Det kommer ikke en i morgen, men det kommer på torsdag. :)<3 Beklager for at det ikke kom igår. :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits