Liam Payne *Liam's Expression* (Part 35) Fanfic

image

//*Liam's Expression*\\

Forskrekkelsen tar over og jeg reiser meg. Alle øynene var festet i min retning. Blikket til Abby avslørte at hun var like forskrekket som meg, og Liam så ukomfortabel og nesten litt... Skuffet. Hvorfor i all verden skal han være skuffet? Det er jo han som sitter der og mottar kjærtegnene til den drittkjerringa fra helvete. Abby merket at jeg så på Liam og vendte blikket mot han før hun stappet tunga ned i halsen hans igjen. Raseriet kokte over og det var like før jeg slang meg over henne og tok knekken på den tynne nakken hennes. Tankene mine vandret av sted når jeg merket at noen armer kom bakfra og trakk meg inn til en klem. 

"Så du blikket til Liam?" hvisket Harry med et smil som skinte klart gjennom ordene hans. Nå forsto jeg litt mer. 

"Du trengte ikke å gjøre det." hvisket jeg tilbake uten styring over den lille latteren som glapp ut.

"Fristet" svarte han bare og satt seg ned på sofaen igjen og dro meg med. Jeg satte meg ned på fanget hans igjen og fikk et glimt av Liam med det samme uttrykket stemplet på det uskyldige ansiktet hans. 

Knirkinga i trappa flyttet blikket mitt (og alle andres) til Niall som kom trippene ned før han bråstoppet og glante på oss. 

"Har det skjedd noe?" spurte Niall nervøst. 

"Abby kveler Liam." hvisket jeg kanskje litt for høyt. Abby kastet meg et blikk og vippet håret hennes over skulderen som fanget oppmerksomheten til Liam. 

"Okaaaaaaaaaaaaaaay" svarte Niall og vandret bortover stua for å finne seg en ledig plass. Det fant han ikke. Niall gliste til meg og hoppet på fanget mitt og Harry stønnet. 

"Jeg skjønner meg ikke på det forholdet deres altså." kommenterte Abby og dro Liam ut døra. 

"Vi ses i parken!" klarer Liam akkurat å rope før døra smelles mellom oss. 

Niall spretter ut av fanget mitt og slenger seg i den ledige stolen Liam og Abby hadde forlatt etter seg. Harry gir ut et gisp av lettelse og trekker armene rundt meg. 

"Mat?" spør Niall og ser oss alle inn i øynene. "Mat?" spør han igjen når han ikke fikk svar første gang. 

"Urgh" stønner Zayn og peker med haka mot kjøkkenet til oss. Alle nikker og går mot kjøkkenet. 

"Jeg kan lage pannekaker!!" gliser Louis og henter ingrediensene altfor kjapt. Resten av oss nølte og var litt usikker på om han faktisk kunne klare det. 

"Hva? Stoler dere ikke på mine faktastiske evner til å lage pannekaker?" spør han og later som han ble såret. 

"Nja, litt... Kanskje." kødder jeg og dulter han i skulderen før jeg setter meg. 

"Pøh! Nå skal dere få se!" roper Louis stolt og kaster seg over utfordringen vi nettopp hadde gitt han. 

Pannekakene var fortere ferdig enn det vi hadde trodd, og vi stappet i oss maten uten å engang tenke over om de var mislykka. 

"Jøss! De var ikke motbydelige jo!" lo jeg og klappet Louis på skulderen. Han viste oss et stolt smil og gumlet i seg maten. Niall lagde ikke en pip, bare stor koste seg.

"Ferdig?" spurte Zayn og ventet på svar. Alle nikket og han samlet inn tallerkene og skylte dem fort. 

Jeg reiste meg opp fra stolen og hentet jakka mi og ventet på at alle skulle bli ferdig. Vi gikk ut av inngangsdøra og Niall låste døra etter seg. Vi alle gikk på rekk og rad og henket oss i hverandres armer. Parken var nesten rett rundt hjørnet og vi så Liam og Abby sitte på gresset og gjøre gud veit hva. Vi løsnet lenken vi lagde og alle føyk mot parken. 

"Hei!" ropte Liam og vinket mot oss mens alle løp. Harry stoppet meg og svingte meg rundt og kysset meg, med Liam's øyner festet på oss. Nok en gang.

Stikkord:

4 kommentarer

christinajulie

17.08.2012 kl.18:22

Meeeeeeer!!!!!

Marie

17.08.2012 kl.21:26

Mere ! <3

17.08.2012 kl.21:58

Mere1 I dag?? Pliiiiz

18.08.2012 kl.11:27

meeeeeer!!

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits