Liam Payne *Awkward...* (Part 34) Fanfic

//*Awkward...*\\

Jeg våkner opp og ser meg rundt, jeg er på rommet til Niall. Vent litt, drømte jeg eller hadde jeg virkelig sex med Harry? Det er så vidt jeg turte å snu meg for å se om han ligger der. Hva er det som går av meg?! Jeg lukker igjen øynene, snur hodet mitt, åpner dem og stirrer. Jeg puster lettet ut av å se Niall, og ikke Harry.

"Alt sammen var bare en drøm" hvisker jeg for å roe meg selv.

"Hva var en drøm?" Spør Niall som tydeligvis er våken.

"Åh, eh... Ikke noe!" Sier jeg nølende og fort og legger meg ned igjen. Jeg kommer i hvert fall ikke til og klare å sove nå, ikke at jeg vil heller. Jeg er ikke trøtt.

"Sovnet jeg mens vi så på film i går?" Spør jeg plutselig Niall.

"Ja. Harry bærte deg opp fordi du sovnet nesten på fanget hans og filmen tok slutt. Han la deg ned i sengen og han og de andre dro" jeg puster fortsatt lettet ut over at drømmen bare var en drøm. Jeg kan bare ikke forestille meg at det var ekte.

"Hva var det du drømte?" Spør Niall og jeg stivner.

"Uhm, ikke noe spesielt. Bare glem det" mumler jeg og later som om jeg skal fortsette å sove.

"STÅ OPP DERE TO!!!" Skriker noen som nettopp braset opp døra og drar av dyna til både meg og Niall. Jeg ser forskrekket opp og det er Liam og Abby.

"Nawh, er ikke dere bare søte! Dere er så søte sammen, ikke sant Liam?" Sier Abby og kysser han på kinnet. Jeg blir kvalm og stirrer stygt på henne.

"Uhm, de er ikke sammen" hvisker Liam til henne, men høyt nok til at jeg klarte å høre det.

"Så hvorfor bor hun er med han da?" Spør hun og kysser han fort, og denne gangen på munnen.

"Erm, det vet jeg faktisk ikke" svarer Liam og ser mot oss. Jeg og Niall ser mot hverandre, så på Liam igjen.

"Nei nei! Det er ikke sånn!" Roper jeg med en gang.

"Ja! Hun vil bare ikke bo hjemme så mamma foreslo at hun kunne bo her!" Roper Niall, prøver fullstendig å overbevise dem fra løgnen til sannheten.

"Hvorfor vil hun ikke bo hjemme?" Spør Liam forvirret.

"Fordi hun vil ha Niall selvfølgelig!" Svarer nesten Abby til Liam. Nei! Det er ikke derfor! Jeg vet ikke hva vi skal fortelle dem uten å røpe det med mamma og pappa og hvordan jeg har det hjemme.

"Uhm, moren og faren hennes, erm..." Begynner Niall nølende og jeg himler med øynene mine.

"...de er ikke hjemme! De reiser så utrolig mye og jeg er lei av å bo hjemme alene så moren til Niall foreslo at jeg kunne bo her. Vi er jo naboer!" Fullfører jeg for Niall og han nikker med engang. Døra åpnes og jeg håper det er noen som kommer og redder oss ut av denne knipa!

Svaret på det er båda ja og nei. Det er en person som kan redde oss, men blir ekstremt pinlig for meg! Jeg gjør fra meg et lite og lavt pip og heldivis hørte ingen meg.

"Hei! Sami? Blir du med ned? Uhm, når du er klar? Vi skal alle sammen dra til parken!" Roper Harry glad og går vekk igjen. Jeg spretter opp og løper inn på badet for å ta meg en rask dusj og gjøre meg klar. Skulle ønske jeg ikke måtte bli med og bare være for meg selv hele dagen mens de er i parken. Jeg hopper ut av dusjen og tar på meg dette: Click HERE!

Og jeg sminker meg og tørker håret og fikser det ordentlig.

"Er du snart ferdig Sam? Jeg trenger også badet!" Roper Niall søvning.

"Ja, snart!" Roper jeg tilbake og tar en dobbelsjekk for å se om jeg ser bra ut. Alltid det utseende jeg har så jeg er ferdig og låser opp døra så Niall får badet og jeg går ut.

"Endelig!" Stønner han og går inn og låser døra. Jeg går ned og ser Harry, Louis og Zayn sitter i sofaen, mens Liam og Abby sitter på en stol. Eller, Liam sitter på stolen, mens Abby bruker han som en stol (hun sitter altså på fanget hans) og kliner. Jeg blir kvalm av Abby, men ser bort på dem med full sjalusi.

"Heeei Sam!" Roper Harry som fikk øye på meg og smiler. Jeg smiler tilbake og går nærmere dem. Jeg kan se at Liam ikke er så ivrig til å kline, men hun ser ut til å sluke han! Akkurat det er jeg ikke sjalu for..

"Sett deg" sier Harry og fortsetter å smile.

"Hvor da?" Spør jeg og ser meg rundt. "Det er jo ikke ledig noen steder" han ler og jeg ser forvirret på han.

"Sett deg på fanget mitt da vel!" Roper han og jeg gjør det. Blikket mitt går mot Liam og Abby igjen og jeg får vondt i magen så jeg ser ned på Harry. Han har latt merke til at jeg ser mye på dem og gir meg et trist blikk. Jeg synes egentlig fortsatt at det er litt pinlig å være i nærheten av Harry akkurat nå. Jeg klarer bare ikke å glemme den pinlige drømmen. Burde jeg fortelle han om det? Magefølelsen min sier nei, så jeg følger den. Jeg merker at Harry gir meg et forvirret blikk også innser jeg at jeg stirret på han hele tiden. Et falsk smil dukker opp og jeg vender hodet unna for å skjule den rød fargen som plantet seg på hver side av ansiktet mitt. Louis fanger alle sin oppmerksomhet, unntatt Abby sin som fortsetter å spise på Liam, og sa " Jeg skulle på jobb en dag etter jeg besøkte Sami på sykehuset og jeg kom... Vel... Noen timer for seint. Sjefen ble driiiit forbanna og sa at jeg burde ha kommet halv 9. Men akkurat i det øyeblikket skjønte jeg ikke hvorfor, så jeg spurte han 'Hvorfor det? Hva skjedde halv 9?' "Alle stirret på han og det var bare Zayn som brøyt ut i latter før alle andre kom med en latter som var tydelig presset ut. Louis så ut som han skulle sprekke og trakk seg sammen og satte på et seriøst ansikt. "Ja. Det fikk jeg sparken for." Denne gangen lo alle en ordentlig latter før Abby avbrøyt. "Hvorfor var du på sykehuset Samantha?" Magen knøyt seg sammen, hjertet banket litt fortere enn vanlig og øynene klarte ikke å bestemme seg hvor å se. Jeg tittet ned på Harry som en handling av desperasjon og merket at han beit seg i leppa før han trakk meg nærmere og satt et kyss på leppene mine.

Q - Hva tror dere kommer til å skje?


Stikkord:

3 kommentarer

Sandra

16.08.2012 kl.15:55

Kan du poste en part til idag? (siden du ikke postet igår) <3 Den er så bra!!

LoveStoryWriter!

16.08.2012 kl.22:38

Sandra: Nei, beklager. :)<3 Det blir lagt ut en i morgen. :)<3

17.08.2012 kl.10:12

mermermer! elsker denne historien! :D

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits