Liam Payne *Secret Told* (Part 33) Fanfic

//*Secret Told*\\

Liam, Niall og Louis er oppe (vet ikke hva de gjør, men samma det), og jeg, Harry og Zayn er nede og sitter i den lille sofaen. Zayn reiser seg så Harry faller litt til siden og går mot tv-en.

"Urgh! Det er ingenting på tv! Kom igjen, vi ser på en film a!" Roper Zayn og går til hyllen hvor det er all slags filmer.

"Greit" mumler jeg og håper han ikke velger en skummel en.

"Hvilken vil dere se da?" Spør Zayn og ser gjennom dem.

"Hmm... Love Actually?" Foreslår Harry og Zayn rister på hodet med engang. Liker han den ikke?

"Nei Harry! Den har jeg sett så utrolig mange ganger på grunn av deg! Vi ser en annen" sier han og ser strengt på Harry, men flytter blikket mot meg.

"Har du noen forslag?" Spør han meg og jeg tenker. Hm, vil ikke se på noen skrekkfilm nå...

"Titanic?" Foreslår jeg og Zayn tenker.

"Okei!" Roper han plutselig og leter etter den. Ser ut som om han fant den og tar den ut og setter den inn i dvd-spilleren. Han skviser seg ned i sofaen, men fyker opp ingen. Egentlig fordi Harry dytta han.

"Hva f...?!" Begynner han og gir Harry et stygt blikk, men han avbryter ham.

"Hent popkorn og drikke du" sier han og peker mot kjøkkenet. Zayn himler med øynene og gjør som han sier. Hvorfor hentet ikke han det bare selv hvis han har så lyst på det, og ba Zayn om å gjøre det? Latsekk.

"Vil du fortsatt ikke fortelle meg det?" Han snur seg mot meg og jeg gir han et forvirrende blikk. Hva snakker han om?

"Huh?" Han himler med øynene og peker mot kjøkkenet.

"Du er deprimert og ville ikke fortelle meg det i morges, vil du fortelle meg det nå?" Spør han og ser håpefullt på meg. Han åpner øynene veldig mye, så man kan klart se at de er grønne.

"Uhm..." mumler jeg og tenker over det. Skal jeg si det til han? Er det lurt? Man burde egentlig ikke holde ting inne i seg, og jeg vet jeg ikke kan fortelle det til Niall... Greit, jeg sier det til han!

"Jeg..." Begynner jeg nølende og han begynner å smile.

"Jeg er forelsket i Liam" hvisker jeg og han ser forskrekket på meg.

"Og da er du lei deg?" Spør han forvirret.

"Han ble sammen med Abby" hvisker jeg og han ser ut til å forstå. Han nikker og gir meg en klem. Jeg klemmer tilbake og jeg er faktisk ganske glad jeg sa det til han. Jeg visste han ville forstå meg.

"Det går bra... Abby er ikke akkurat så veldig snill så de er nok ikke sammen lenge" trøster han meg, mens jeg strever med å holde tårene inne.

"Hvis hun ikke er så snill, hvorfor liker han henne i det hele tatt da?!" Hvisker/roper jeg til han og han tar en dyp pust.

"Hun har aldri vist det til han. Han tror hun er en søt og uskyldig jente som liker han" jeg nikker og håper at Liam snart ser hennes sanne jeg.

"Og han liker henne, fordi hun er jo søt, men han vet ikke hvordan hennes sanne jeg er og..." Jeg avbryter han med å holde hånden min over munnen hans.

"Du hjelper ikke" han ser uskyldig på meg og så ser nedover.

"Sorry" unnskylder han seg og jeg nikker. Vi hører mikrobølgeovnen plinger og jeg regner med at det er popkornet som er ferdig.

"Sami?" Spør Harry og jeg ser mot han igjen.

"Ja?"

"Har du noen gang kysset noen før?" Jeg rødmer over det spørsmålet og lurer på hvorfor han i det hele tatt spurte om det.

"Uhm, ja.. Hvordan det?" Harry var på vei til å svare, til Zayn dukket opp og forstyrret han.

"Her! Fornøyd nå eller?!" Han hentet en stor bolle med masse popkorn som holder til oss tre og tre glass med brus. Det er nok cola. Zayn tar opp fjernkontrolleren og trykker på play.

Det har gått ca. 1 og en halv time av filmen og jeg sitter og stirrer mens jeg hiver i meg popkorn og brus. Jeg kan ikke sette blikket mitt noen andre steder enn den store skjermen.

"Sami? Kan vi få litt popkorn nå?" Klager Harry og jeg ser fort mot han. Jeg tar en hånd full og gir den til han.

"Sorry" mumler jeg og tar all popkornet i hånda mi i et jafs.

"Liker du virkelig Titanic så mye?" Spør Zayn som ler av måten jeg sitter og stirrer på. Jeg nikker og fortsetter å følge med. Titanic er en av de beste filmene noen sinne! Ja vel, så har jeg ikke akkurat sett på så mange filmer, men seriøst! Den er bare SÅÅÅ bra og jeg gråter alltid når Jack dør! Jeg hører fottrinn i trappa, men bryr meg egentlig ikke så mye.

"Hva ser dere på?" Spør Liam som nettopp kom ned og lener seg på sofaryggen mellom meg og Harry. Harry hysjer på han og stapper litt popkorn i munnen hans så han ikke snakker lenger. Liam stønner og spiser opp popkornet Harry ga han og så følger han med på filmen igjen.

"Åh, Titanic" både jeg, Harry og Zayn snur oss samtidig mot Liam og hysjer på han igjen og han fniser litt og går opp. Jeg hørte han stoppet opp og kom til oss igjen.

"Abby kommer også hit i morgen, for å si ifra" sier han og fyker opp på rommet. HVA?! Den bitchen kommer hit?! Nei, nei, nei, nei, nei, nei, nei, nei og nei!!! Det kan hun ikke!! Jeg stirrer med store øyner og klarer ikke å følge med på filmen lenger. Jeg spretter fort opp av sofaen og løper inn på badet (heldigvis er det et bad nede så jeg slipper å gå opp). Jeg setter meg ned på dolokket og klarer ikke å holde tårene inne lenger. Abby kommer til å gjøre meg syyykt sjalu og tenk om jeg mister kontrollen og gråter rett foran alle sammen?! Det går ikke! Tanken på det får meg til å gråte enda mer.

"Sami? Kan jeg komme inn?" Spør en stemme. Jeg vet godt hvem det er så jeg svarer ja.

"Sam?" Han får øye på at jeg gråter og lukker døren bak seg med en gang og setter seg på huk foran meg.

"Sam, det går bra!" Trøster han meg og gir meg en klem. Jeg kan ikke noe for det og slenger med rundt han og vil absolutt ikke slippe taket i ham.

"Jeg skal overtale han å ikke ta med Abby hit" sier han og kysser meg på kinnet og prøver å slippe klemmen, men jeg holder for stramt.

"Nei, bare la henne komme. Jeg mener, jeg kan jo ikke stå i veien for han, da er jeg bare en dårlig venn. Jeg kommer bare uansett til å være på rommet hele tiden. Han kan gjøre hva faen han vil" jeg har fortsatt ikke slippet taket i han, og han gjør ikke motstand lenger.

"Kom igjen. La oss se ferdig filmen. Zayn kommer nok til å lure på hva som har skjedd" Jeg slipper endelig taket i han og han tørker vekk tårene mine. Vi reiser oss opp og går inn til stua igjen og fortsetter å se på filmen. Selvfølgelig kommer den tristeste delen som jeg alltid gråter av og tårene spruter ut igjen. Harry legger armen sin rundt skuldren min og jeg lener meg opp på hans. Så begynner han å stryke på håret mitt og snur meg så jeg har ryggen min mot han og får meg til å lene meg opp på han og jeg ligger ganske komfertabelt. Harry er ganske søt og veldig fortsåelsesfull.

Q - Var det lurt at Samantha å fortelle det til Harry?


Stikkord:

2 kommentarer

christinajulie

14.08.2012 kl.14:18

meeeeer!!!!! det er sykt spennende!!!!

SoSillie

14.08.2012 kl.16:04

Nå grein jeg igjen! tror jeg lever meg litt mye inn når jeg leser... haha!

jeg tror faktisk det var ganske lurt å si det, men har en baktanke om at han kommer til å si det av like vel... vet ikke jeg, nå blei det jo neste harry lovestorry her også! haha!

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits