Liam Payne *Play Fight* (Part 32) Fanfic

//*Play Fight*\\

Jeg stirrer på han med forskrekkelse. Er han sammen med Abby?! Etter bare ÈN DATE?! Hva faen er det for noe? Har han så store følelser for henne? Jeg merker at jeg har nok stirret på han litt for lenge og at han ser forvirret på meg.

"Uhm... Okei" svarte jeg og snur meg og åpnet døra og kommer meg raskt ut. Jeg fyker ned trappa og inn på kjøkket (og selvfølgelig glemte jeg at Harry sitter der) og skvetter når jeg får øye på Harry.

"Halla Sami! Godt å se deg ute av sykehuset!" Roper han og reiser seg og gir meg en stor og god klem. Jeg klemmer tilbake og vi slipper taket etter noen sekunder.

"Skal du spise?" Spør han og jeg nikker. Han må ha sett at jeg virker litt trist og deprimert så han gir meg et beskymrende blikk.

"Sami? Går det bra?" Spurte han, fortsatt like bekymret. Jeg nikket sakte og lager meg et par brødskiver med sjokoladepålegg. Jeg satt meg ned ved siden av Harry, som stirrer på meg.

"Hva?" Spør jeg med munnen min full av mat.

"Jeg ser at noe er galt. Vanligvis smiler du og virker fornøyd og glad, mens nå" hva skjer med at alle vet jeg lyver a? Er jeg virkelig så dårlig løgner?

"Nå virker det som om noen har dødd" Hmm... Jeg har aldri opplevd at noen nær meg har dødd.

"Det er ingenting" mumlet jeg og hiver brødskivene inn i meg. Jeg er så sulten (og jeg aner ikke hvorfor)!

"Greit. Si det når du føler for det" sier han (litt lei seg egentlig) og skyller det han har brukt og setter seg på sofaen i stua ved siden av Zayn. Jeg synes litt synd på han nå... Han må også tro at jeg ikke stoler på han. Det er bare at... Hva skal jeg liksom si? At jeg liker Liam og at jeg ble lei meg når han sa at han ble sammen med Abby? Jeg har ikke engang sagt det til Niall! Kanskje jeg ikke burde heller? Jeg mener, han og Liam er liksom BESTEVENNER! De henger ALLTID sammen og jeg tror ikke Niall kan klare å holde det inni seg? Så jeg tør ikke, men Harry ble virkelig lei seg. Stakkars, kanskje jeg burde fortelle han det? Kanskje han vet hvordan jeg føler meg og kanskje kan hjelpe meg? Jeg blir ferdig med maten og skylder det jeg har brukt og setter meg ned med Harry og Zayn i sofaen.

"Hvis du ikke vet det, så er sofaen en to mans sofa, ikke TRE!" Roper Zayn tullete og jeg slår han tullete på armen.

"Jeg vet det, men det gjør ikke noe! Vi får alle plass" svarer jeg og ler og det ender opp med at vi lekeslåss. Harry sitter i midten så vi treffer han noen ganger og han blir med i leken. Harry og Zayn nikker til hverandre og smiler ondskapsfullt til meg. Burde jeg bli redd nå (for det er jeg)?

"Ta henne!" Roper de i kor og hopper mot meg, men jeg klarte akkurat å komme meg unna angrepe deres. Jeg løper opp trappa og ser Liam, Niall og Louis sitter på pc-en. Jeg løpte og gjemte meg under senga til Niall og håper de andre ikke sier hvor jeg har gjemt meg. Jeg hører Harry og Zayn kom inn på rommet og stoppet.

"Hvor er hun?" Hvisket Harry, men jeg hører ikke noe mer hvisking. Jeg pustet lavt og lettet ut av at de ikke avslørte meg. Plutselig kjente jeg et dunk av at noen er i senga.

"Der er du!" Roper Zayn som tittet rett ved siden av meg og tar tak i armen min.

"Nei, nei, nei!" Ler jeg mens jeg prøver å vri meg unna. Jeg kommer løs og så dukker Harry opp på den andre siden.

"Nei! Haha, det er urettferdig med to mot en!" Roper jeg og fortsetter å le. Harry kommer lengre inn så han for tak i meg og er rett ved siden av meg. Zayn reiser seg opp og Harry drar meg ut under senga. Jeg prøver å fortsette og komme meg løs, men han har et ordentlig grep i armene mine så det nytter ikke. Lurer på om han like strek som Liam? Jeg gjør meg helt slapp og det var nesten sånn at han glapp meg i bakken, men løfter meg opp.

"Wow! Nei Harry! Slipp meg!" Skriker jeg og prøver å komme meg ned, men Harry bare ler.

"Gir du deg?" Ler han og jeg rister på hodet.

"ALDRI!" Ler jeg og han går ned til stua. Han ser litt rundt oss og så begynner han å snurre.

"Nei! Slutt! Jeg hater å snurre!" Roper jeg, men det stopper han ikke akkurat.

"STOPP!!" Skriker jeg og Harry stoppet. Han ser veldig svimmel og (selvfølgelig) detter bakover, og jeg opp på han.

"Sånn skjer når du tuller sånn!" Ler jeg og peker mot fjeset hans. Han ler og jeg flytter meg så han kommer seg opp.

"Hvor er Zayn?" Spør Harry og vi ser oss rundt.

"Jeg vet ikk..." Jeg blir avbrytet i det siste ordet og hører skriking nære seg og vi snur oss og ser Zayn kommer løpende på oss og løper oss ned. Vi alle får latterkrampe og siden jeg landet nederst for jeg meg virkelig ikke løs.

"Flytt dere! Jeg, jeg får ikke puste!" Roper jeg og prøver å fange luft.

"Hva er det dere driver med?" Spør en stemme på toppen av trappa. Vi alle ser opp dit og det er Liam som ser dumt på oss.

"Vi, eh..." Begynner Zayn og ser ikke ut til å finne det rette ordet.

"...Leker" fullfører Harry setningen for han. Liam ler av oss og drar Zayn (som lå øverst) og Harry flytter seg og jeg gjesper etter luft. Liam og Harry rakk ut en hånd hver og jeg tok tak i begge.

"Hva var det du gjorde som fikk dem til å jage deg?" Spør Liam og ler og vi alle skviser oss i den lille sofaen.

"Jeg og Zayn begynte å lekeslåss og Harry ble med så slo de sammen i lag og begynte å jage meg" forklarer jeg og vi alle ler.

Stikkord:

3 kommentarer

Julie

13.08.2012 kl.19:19

Meeeeeeeeer!!!!!!

emmamarie

14.08.2012 kl.11:48

ja, meer!

14.08.2012 kl.12:37

Når kommer neste part??? :D

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits