Liam Payne *Don't Apologize Yourself* (Part 31) Fanfic

//*Don't Apologize Yourself*\\

Maura parkerer bilen i garasjen mens jeg og Niall går inn i huset. Han tar opp nøklene sine og låser opp, lukker opp døra og fyker inn og slenger fra oss skoene. Jeg går stille opp trappa og inn på badet og tar en titt i speilet og gir fra meg et lite gisp.

"Har jeg virkelig sett sånn ut i hele dag?" Mumler jeg til meg selv og tar tak i en børste og grer håret. Jeg finner frem kammen min som jeg har lagt her og tupperer håret mitt og gjør det sånn som jeg pleier å ha det.

"Sami? Jeg har et spørsmål" spurte Niall med en gang jeg kom inn på rommet hans etter jeg ble ferdig med håret mitt.

"Fyr løs" svarte jeg bare og satt meg ned ved siden av han i senga.

"Hva var det som skjedde? På sykehuset i går kveld? Du og Liam gikk ut fikk jeg med meg, men du virket så lei deg etter det og du ser fortsatt lei deg ut" det har han rett i. Jeg er ganske lei meg egentlig. Jeg kranglet jo med Liam, noe som jeg ønsker jeg ikke hadde gjort. Jeg burde ikke fortsatte å motsi han, bare gitt meg så vi ikke fortsatte å krangle.

"Hva var det som skjedde?" Gjentok Niall spørsmålet sitt igjen og jeg svelger nølende.

"Vi kranglet" svarer jeg fort og ser ut mot verandaen.

"Om hva? Og hvorfor?" Jeg tok enda en nølende pust. Hva skal jeg si? Vi kranglet fordi Liam ikke stolte på meg til å si hvor han skulle og det ente opp med når jeg ikke stolte på dem?

"Vel, uhm... Vi kranglet fordi han måtte gå et sted og jeg spurte om hvor og han ville ikke si meg det. Jeg ble egentlig litt irritert så jeg spurte om hvorfor han ikke stolte på meg og han svarte 'Hvorfor skulle jeg stole på deg når du ikke stoler på meg?'". Å høre den gjentakelsen i hodet om og om igjen fikk jeg vondt i magen av. Selv om jeg hatet å krangle med han betyr det ikke at jeg tok feil. Jeg stoler virkelig på disse guttene og han kunne i det minste stole på meg tilbake og ikke lage så stort nummer ut av det.

"Hmm... Skjønner" mumler Niall og reiser seg opp.

"Niall?" Spør jeg og reiser meg opp foran han.

"Mhm?" Han ser spørrende på meg til jeg lener meg framover og slenger armene mine rundt han og gir han en stor klem. Han tar imot klemmen og slenger også sine armer rundt meg og graver fjeset sitt inn i skulderen min.

"Takk" hvisket jeg.

"Takk for alt sammen"

 

Et sterkt lys treffer de søvnige øynene mine mellom en åpning i gardinene. Jeg snur meg og drar dynen over meg. Den trekkes nedover til jeg må gripe tak i den så den ikke faller ned på gulvet. Jeg har fortsatt ikke giddet å åpne øynene mine og regner med at Niall fortsatt sover.

"Niall? Sover du fortsatt?" Hvisker jeg til jeg hører et lite stønn fra han. Stemmen hans er litt anderledes... Er han hes?

"Går det bra?" Spør jeg og hører han lager enda et stønn.

"Mhm..." mumler han og jeg drar dynen over meg igjen til jeg prøver å fortsette å sove. Plutselig forsvinner dyna og jeg skvetter så jeg setter meg opp og øynene spretter opp. Der ser jeg Niall som holder på le seg ihjel så han detter ned på gulvet. Jeg ser til siden og ser Louis som også ler ganske mye, men ikke like mye som Niall. Han latet som om han var Niall som sov. Hm, forklarer hvorfor stemmen han var så anderledes.

"Og det der var vitsen fordi...?" Jeg venter til en av de fullfører settningen, men de er tydeligvis for opptatt med å le.

"Ja ha... Okei" mumler jeg og reiser meg opp fra senga og går inn på badet. Jeg gidder ikke å finne frem noe annet så tar på meg det samme som jeg hadde på meg i går og jeg tar frem en kam og børste til å gjøre i stand håret mitt. Jeg ser sminkepungen min er her og tar frem mascara, eyeliner og litt øyenskygge og fikser det sånn som jeg liker det. Det banker på døra og jeg roper automatisk 'kom inn' og døra åpnes.

"Hei, uhm.. Kan vi snakke sammen?" Den stemmen gjenkjenner jeg hvor og når som helst. Jeg nikker sakte for å ikke ødelegge mens jeg tar på sminke og blir uvanlig raskt ferdig. Jeg legger sminken ned i sminkepungen igjen og jeg snur meg mot han.

"Hva er det du vil snakke om?" Spør jeg og han svelger litt og lukker døren igjen bak seg.

"Jeg ville si unnskyld. Jeg var egentlig bare litt gretten det med Abby. Jeg stoler selvfølgelig på deg og jeg vet at du har åpnet deg mer for oss og at du stoler på oss" unnskylder han seg og jeg svelger tungt.

"Grunnen til at jeg måtte dra var fordi Abby maste så mye om at jeg skulle komme. Vi hadde en avtale, men det som skjedde med deg følte jeg var litt mer viktig. Til slutt klarte jeg ikke mer at jeg ble nesten gal av henne så jeg måtte bare gå" jeg ser opp mot han og han ser virkelig lei seg ut.

"Liam, du trenger ikke å unnskylde deg. Det går bra. Det er jo alltid gøy å gå på en date" det siste ordet hørte man at jeg hoppet litt i. Joda, har selvfølgelig aldri gått på en date selv før, og jeg må si at jeg ble litt sjalu fordi han dro på en date med Abby... Jeg ser opp mot Liam igjen og han ser litt sjokkert på meg. Som om han ikke forventet at jeg skulle svaret med det jeg svarte. For å være ærlig så var jeg ikke særlig klar over det selv. For å få han til å slutte å stirre så sjokkert på meg må jeg bytte tema.

"Så, når kom du? Og hvor mange er det som er her? Jeg så Louis og Niall som vekket meg på en litt rar måte og jeg vet ikke om Harry og/eller Zayn er her også?" Spør jeg og han kommer tilbake til seg igjen og begynner å le.

"Alle er her. Harry er nede og spiser fordi han glemte å spise hjemme og Zayn sitter i stua og ser på tv" svarer han og smiler mot meg. Jeg nikker og smiler tilbake og går forbi han og åpner døra, men lukker den igjen og snur meg mot Liam.

"Er du fortsatt like interessert i Abby?" Spør jeg. Tonefallet mitt høres veldig ut som om jeg er sjalu og det siste jeg vil er at han får vite at jeg virkelig er det.

"Uhm, faktisk så er vi sammen... Så ja, jeg liker henne fortsatt" jeg stirrer på han til jeg holder på å miste skjeven!

Q - Wow, var det forventet?


Stikkord:

2 kommentarer

Silje Caroline

12.08.2012 kl.23:05

Uhm... NEI!! hvor lang skal den historien her bli da!? det her kommer jo til å ta år hvis han skal være sammen med Abby og dette er en Liam lovestory fanfic!? 'Ö'

LoveStoryWriter!

13.08.2012 kl.18:30

Silje Caroline: Bare vent å se. ;)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits