Liam Payne *Home?* (Part 30) Fanfic

One Direction Background Liam Payne

//*Home?*\\

Jeg går inn igjen med kiwiene i hånda og kaster dem i en søppelkasse. Jeg går mot rommet mitt og Niall ligger fortsatt og sover, men Maura er her ikke lenger. Baderomsdøra åpnes og Maura kommer ut. Åja, hun var bare på do.

"Der er du! Jeg begynte nesten å bli litt bekymret for deg jeg. Og Liam. Hvor var dere?" Jeg legger meg ned i senga og bare stirrer opp i taket.

"Vi var utenfor og Liam måtte dra" sier jeg bare og snur meg for å sove. Det er ikke vits å være oppe lenger, og jeg er trøtt.

 

"Sam? Sami?! SAMANTHA!!!!!!!" Skreik en stemme. Jeg åpnet opp øynene med en gang og ser Niall gliste mot meg.

"Vi tok med klær du kunne skifte til! Du kan komme hjem med oss nå!!" Ropte han og hoppet av glede og stoppet med en gang når han skjønte hva han akkurat sa.

"Hva sa du nå?!" Spurte jeg. Jeg vet godt hva han sa, men vil at han skal rette opp i det selv.

"Jeg sa, uhm... Du kan komme til oss nå!" Roper han og fortsatt å hoppe av glede som om ingenting skjedde. Jeg nikker meg enig av at det han sa nå var bedre. Å bo hos Niall? Ha Niall som en bror? Jaha, det kan jeg bare drømme om. Foreldrene hans ville aldri ha adoptert meg... Og foreldrene mine ville sikkert ikke ha godtatt det heller. Jeg tok klærnene som Niall ga meg og går inn på badet for å skifte. Jeg tar raskt på meg jeans, t-shjorte og en rutete shjorte: Click HERE!

Jeg går ut av badet og ser Niall holder noe.

"Hva er det?" Spør jeg og peker mot det han holder.

"Graviditetstesten" sier han, men jeg tar den fort fra han.

"Du vet vel at man ikke kan bruke den mere enn en gang? Den må kastes etter bruk!" Roper jeg og kastet den ned i søppelkassa.

"Wow, så dårlig humør du er i da" mumler han og jeg ser nedover.

"Sorry. Jeg er veldig morgengretten. Og jeg hadde ikke akkurat den beste kvelden i går. Jeg og Liam kranglet og... Ja" sier jeg og merker at jeg har blitt veldig deprimert nå. Niall nikker og tar armen sin bak ryggen min så vi begge går.

"Mamma venter i bilen" sier han og jeg nikker. Vi nærmer oss utgangen og så ser vi bilen. Maura tuter og slutter med en gang hun får øye på oss. Niall viser tegn på at hun burde slappe av og ler. Vi setter oss inn og begynner å kjøre. Alt kommer til å bli akkurat som før. Jippi, gleder meg!

Q - Kommer alt til å bli som før, eller blir det forandringer? Hva tror du det er?


Stikkord:

Én kommentar

christinajulie

11.08.2012 kl.22:11

meeeeeeeeer!!!!!

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits