Liam Payne *Liar, Abby, KIWI!!!* (Part 28) Fanfic

//*Liar, Abby, KIWI!!*\\

Jeg tar på meg et par sko som Maura hadde tatt med til meg og vi går ut. Jeg hører at Liam får melding på mobilen sin og han tar den raskt opp.

"Hvem var det fra?" Spør jeg og han skriver tilbake.

"Abby" svarer han og jeg nikker svakt. Jasså... Han snakker med Abby? Hvorfor det? Hun trodde jeg og Niall kysset når vi kom for sent en gang til timen på skolen. For meg virker hun en bitch.

"Hva skrev hun?" Vi setter oss ned på en trapp som er utenfor. Det begynner å bli sent og litt kaldt. Jeg setter meg litt mer sammenkrøllet for å varme meg litt mer opp. Liam har øynene klistret i mobilskjermen og jeg ser spørrende på han.

"Hva?" Spør han og ser endelig opp. Jeg sukker og himler litt med øynene.

"Hva skrev hun?" Gjentar jeg og han ler litt.

"Hun bare lurte på hvor jeg er" sier han og legger mobilen ned i lomma igjen. Kanskje ikke lurt for han fikk enda en melding. Liam sukker og tar opp mobilen sin igjen.

"Hvorfor maser hun så mye?" Mumler han. Jeg ser overrasket på han. Vet han det ikke? Er det ikke åpenbart at hun liker han?

"Vet du ikke?"

"Vet hva da?"

"Hvorfor hun maser så mye?"

"Nei?" Jeg fniser litt av han fordi han virker litt dum nå. Jeg føler et lite 'kick' i kroppen av frysninger og hele kroppen min ristet.

"Hun liker deg!" Roper jeg med en litt skjelvende stemme. Han ler litt av meg og tar av seg hettegenseren sin og legger den over skuldrene mine.

"T-takk" takker jeg og smiler mot han.

"Mener du det? Tror du virkelig at Abby liker meg?" Spør han og smiler til seg selv. Hva? Liker han henne også?!

"Uhm, det virker sånn" svarer jeg lavt og ser ned på skoene mine, og titter litt på Liam.

"Liker du henne også?" Spør jeg og han ser mot meg.

"Jeg... Jeg tror det. Vi har vært venner ganske lenge og jeg har egentlig aldri tenkt på henne mer enn en venn..." Så hvorfor det nå?!!

"... men nå! Nå... Jeg tror jeg liker henne mer som en venn" jeg nikker sakte og litt trist, men viser det ikke. Okei, jeg skjønner at jeg har fått følelser for Liam. Helt siden i skogen. Da jeg begynte å åpne meg mer for dem alle. Liam...

"Skal du ikke spise kiwiene?" Spør han og ser mot en kiwi jeg har holdt på hele tiden. Shit, jeg glemte dem og håpet at han ville det også.

"Uhm, det frister ikke så mye nå" sier jeg og er på vei til å legge den ned ved siden av meg, men Liam stopper meg.

"Hvis man elsker noe så vil man ha det hele tiden" sier han og slipper taket i hånda mi og jeg stønner.

"Jeg glemte å hente en kniv til å åpne skallet" jeg bruker alle unnskyldinger jeg har for å ikke spise den jævla kiwien!

"Bruk neglen din" foreslår han og peker mot hendene mine. Jeg stønner igjen og bruker negelen på tommelen og skjærer rundt og tar den oppover for å få av toppen. Jeg drar skallet av og lener hodet mitt fremover for å ta en bit til jeg hører Liam får latterkrampe.

"Hva er det?" Spør jeg forvirret. Han ler virkelig mye og mister mobilen sin så den faller ned på et trappetrinn. Han lener seg bakover og lager grimaser mens han ler.

"Jeg vet jo selvfølgelig at du ikke liker kiwi da Sam!" Får han ut, samtidig som han ler. Hæ?! Hvordan vet han det?

"Hvordan vet du det?" Spør jeg, like forvirret.

"Du er en elendig løgner! Jeg så det på deg, HELE tiden at du aldri ville ha kiwi" han har endelig roet seg ned og jeg er ildrød i trynet. Det er egentlig ganske flaut. Han vet jeg løy ved kantina og håper virkelig ikke at han kommer til å spørre om hvorfor jeg løy.

"Det er en ting jeg ikke forstår" begynner han og jeg ser opp mot han.

"Ja?"

"Hvorfor sa du at du likte kiwi, når du ikke gjør det?" SHIT!

Q - Hva tror dere Samantha kommer til å svare?


Stikkord:

3 kommentarer

christinajulie

09.08.2012 kl.20:41

Meeeeeer nåååååå!!! det er sykt spennende!!!

LoveStoryWriter!

09.08.2012 kl.23:48

christinajulie: Hehe. :)<3 Det blir en til i morgen. ;)<3

10.08.2012 kl.09:27

Mer!

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits