Liam Payne *Kiwiene* (Part 27) Fanfic

//*Kiwiene*\\

Maura! Moren til Niall.

"Hei! Roper jeg og setter fra meg fatet og hun strekker ut armene sine for en klem. Jeg lener meg fremover og gir henne en.

"Så godt å se deg igjen Samantha!" Sier hun og strammer til klemmen.

"Det er godt å se deg igjen også Maura!" Sier jeg og vi begge slipper taket i klemmen.

"Hvordan går det med deg?" Spør hun og tar litt av håret mitt bak øret på venstre side.

"Det går fint" jeg tar fatet igjen og tar kiwien og legger den tilbake og tar meg noen jordbær og druer istedenfor.

"Hvorfor legger du tilbake kiwien? Du sa jo at du elsker kiwi?" Spør Liam som plutselig dukket opp ved siden av meg. Jeg kjenner jeg blir litt rød i fjeset, men dekker det med den ene armen min og later som om jeg hoster.

"Elsker du kiwi? Så bra! Jeg var i butikken i går og kjøpte MASSE kiwi! Da har du noe å glede deg til!" Roper hun glad og legger 3 kiwier på fatet mitt. Jeg smiler, ikke akkurat ekte, og finner meg litt knekkebrød med ost og paprika på.

"Ikke smør?" Spør Maura og jeg rister på hodet.

"Nei, jeg liker ikke smør" sier jeg og snur meg mot rommet jeg ligger på og Liam og Maura følger etter. Jeg åpner døra og kjenner at døra blir åpnet fra den andre siden også.

"Haha, begynte å lure hvor det ble av dere! Jeg er ferdig med å rydde opp også!" Roper han og gliser. Jeg ler litt og setter meg ned i senga igjen med fatet på fanget og spiser. De andre finner seg noen stoler og setter seg ned på dem.

"Hva tok du med til meg?" Spør Niall og ser mot Liam.

"Her, jeg tok med dette. Vi må dele brett" svarer Liam og Niall nikker. De spiser sammen mens Maura sitter ganske nærme meg.

"Jeg må spørre deg om en ting Samantha" begynner hun og jeg tar en bit av knekkebrødet.

"Bare spør du" sier jeg og fortsetter å tygge.

"Skal du hjem til foreldrene dine eller være med oss?" Jeg svelger, selv om jeg egentlig burde ha tygget mer, og stirrer mot henne.

"Jeg vil ikke akkurat hjem... Så, dere?" Hun smiler mot meg og gir meg en til klem.

"Har du forresten snakket med politiet?" Spør hun og jeg nikker.

"Vel...?"

"Jeg har en liten misstanke om hvem det er, men de sa at de ikke kan gjøre noe før de får bevis" hun nikker seg i forståelse og lener seg bakover på stolryggen.

Jeg er ferdig med å spise, eller de 3 kiwiene som Maura tok til meg ligger her enda. Jeg titter bort mot henne og hun har tydeligvis sovnet. Så ser jeg bort mot Liam og Niall og de har sovnet de også. Naw, så søte de er. Spesielt Liam... Jeg lister meg ut av senga og tar med kiwiene for å kaste dem i søppelkassa. Et steg. Et til. Enda en.

"Uhm...!" Stønner noen og jeg stopper opp. Det var Maura som snudde seg. Jeg tar et steg til.

"Hva gjør du?!" Spør en stemme som får meg til å hoppe og miste kiwiene. Seriøst?! Hvorfor er alle nødt til å skremme meg?! Jeg snur meg og ser Liam som ser spørrende på meg.

"Hei! Uhm... Jeg skulle bare.... Ta meg litt frisk luft" lyver jeg i panikk.

"Hvorfor tok du med deg kiwiene da?" Spør han mistenkelig og setter armene sine i kryss.

"Erm... Jeg skulle spise dem ute"

"Hvorfor listet du?"

"For å ikke vekke dere"

"Okei! Virker logisk for meg! Kom, jeg blir med ut" sier han og gliser og plukker om alle tre kiwiene som han gjorde så jeg mista dem.

Q - Hva tror dere kommer til å skje ute?


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits