Liam Payne (Part 26) Fanfic + My birthday!

 

//*Just The Beginning*\\

Jeg rødmer enda mer og går langsomt bakover. Han går også bakover og det ser ut som om Niall fikk litt vondt av fallet. Jeg og Liam strekker ut hånda våres til Niall og han tar tak i oss begge og vi drar han opp.

"Ouch" stønner han og ser stygt på papiret.

"Det gjorde faktisk vondt, din jævla dritt" skriker han mot papiret og sparker den så den fyker 1 meter fremover. Jeg fniser av at han er så sur og setter meg i senga.

"Du vet at du burde ta testen igjen, ikke sant?" Spør Liam og jeg rister på hodet.

"Det er bare 2 dager siden det skjedde og du burde ta flere ganger. Kanskje vente et par dager og prøve igjen" forteller han og jeg føler meg like deprimert. Jeg trodde ikke man måtte ta den flere ganger. Og jeg som ble så glad av at jeg trodde jeg ikke hadde et foster inni meg. Jeg tar putene litt lengre opp så jeg sitter mer behagelig og akkurat i det sekundet banker det på døren.

"Samantha? Jeg har fått beskjed av legen at du kan dra hjem i morgen. Jeg skal gå og ringe forelderene dine og be dem om å hente deg i morgen. Okei?" Spør en sykepleier og jeg stivner! Neineineineineineinei!!! Det er IKKE okei!! Hun kan ikke ringe dem!!

"Nei!" Roper jeg og hun ser spørrende på meg. Jeg kan ikke la henne ringe dem.

"Please, ikke ring dem! Jeg... Får skyss av en venn" sier jeg og peker mot Niall. Han ser ut til å ha en liten slosskamp med papiret og han river den i stykker i bitte små biter.

"Okei, som du vil" sier hun hyggelig og lukker sakte igjen døra. Jeg puster lettet ut og hun stikker hodet sitt inn igjen og ser mot Niall.

"Det der skal du rydde opp" sier hun strengt og peker mot de små bitene han rev i stykker. Jeg og Liam begynner å le mens Niall setter seg ned på huk og plukker dem opp. Det kommer sikkert til å ta sin tid.

"Jeg skal bare ta meg noe å spise. Har ikke spist noe i hele dag, så er veldig sulten. Vil dere ha noe?" Spør Liam og ser mot meg.

"J..." Begynner jeg, men Niall avbryter meg med å skrike ja og ser opp mot Liam.

"Jeg vil ha hva som helst! Bare det ikke er pakket inn i papir!" Roper han og jeg fniser igjen.

"Jeg blir med jeg" sier jeg og hopper ut av senga og blir med Liam bort til kantina.

"Så, hva er det du vil ha?" Spør Liam og smiler mot meg. Smilet hans er bare helt fantastisk å se på! Jeg smelter hver gang, men rister litt på hodet for å ikke se ut som om jeg stirrer.

"Uhm, jeg vet ikke. Hva vil du ha?" Spør jeg raskt. Han rister på skuldrene og tar seg et fat. Jeg tar også en, for det kommer ikke til å være noe plass når Liam tar mat til seg selv OG Niall!

"Uhm..." Hører jeg han mumle og jeg bare støtter meg til siden og stirrer på han. Det er som å se på film. Å bare stirre på en fyr uten at han vet det. Stirre så lenge man kan og når han snur seg så.... Shit, da ser han det!

"Sami? Går det bra?" Spør han og små ler litt. Jeg nikker og tar noe på fatet for å virke at jeg ville ha den.

"Jeg visste ikke at du liker kiwi?" Liam ser rart på det jeg tok, som var tydeligvis kiwi. Æsj, jeg hater kiwi. Jeg trodde jeg tok appelsin, banan, druer eller noe annet som jeg faktisk liker.

"Tuller du? Jeg elsker... Kiwi!" Lyver og jeg ler litt nervøs. Han nikker SAKTE og ser på meg som om jeg er gal. Han går for å finne noe til Niall og jeg slår hodet mitt på siden av det bordet man har fatet på for å hente mat.

"Dum! Dum! Dum! Dum! Dum! Dum...!" Mumler jeg til meg selv, men jeg kjenner en hånd på skuldrene min så jeg skvetter og hopper litt. Jeg føler meg ikke akkurat så behagelig lenger av at noen kommer bakfra meg. Jeg snur meg og ser...

Q - Hvem er det Sam ser?

- Vil også si dere at jeg har bursdag idag! Vet egentlig ikke hvorfor, men ja. Da vet dere det...!


 

Stikkord:

6 kommentarer

Ewelz

07.08.2012 kl.12:51

gratulerer med dagen :)

LoveStoryWriter!

07.08.2012 kl.12:53

Ewelz: Takk :)<3

SoSillie

07.08.2012 kl.17:17

Gratulerer med dagen!! :D

LoveStoryWriter!

07.08.2012 kl.22:04

SoSillie: Tusen takk! :D<3

09.08.2012 kl.13:39

??Kommer det mere snart??

LoveStoryWriter!

09.08.2012 kl.13:48

Anonym: Siden jeg ikke la ut noe i går (sorry for det) så kan jeg legge ut en om 10 minutter. :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

15, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits