Liam Payne *Am I Pregnant?* (Part 25) Fanfic

//*Am I Pregnant?*\\

Jeg stirrer på testen hele tiden! Det tar ca. 5 minutter og det har ikke gått 1 minutt engang! Det banker på døra, men jeg bare ignorer det.

"Jeg må gå nå, men gi beskjed når du vet hva den viser. Okei?" Jeg svarer ikke. Bare går frem og tilbake. Jeg klarer ikke å se andre steder. Hele kroppen min skjelver og jeg har nerver i magen.

"Please, negativt! Jeg ber deg! Ikke la det være positivt, jeg vil ha negativt!" Ber jeg og går rundt i en sirkel. Jeg blir egentlig bare kvalm av det så jeg stopper og fortsetter å stirre. Det banker på døra igjen.

"Sam? Er du der inne? Viser det noe?" Jeg svarer fortsatt ikke.

"Sami? Svar da" Jeg løfter opp hodet og låser opp døra og lukker opp. Liam og Niall står der og stirrer mot meg.

"Hva viser den?" Spør Niall med mat i hånda si.

"Den har ikke vist noe enda" hvisker jeg med en pipe stemme. Jeg setter meg ned på sengkanten og de andre setter seg på hver sin side av meg.

Jeg klarer ikke å vente lenger så jeg fyker opp og kaster den ned i senga og løper inn på badet igjen og låser døra etter meg. Tårene som jeg har holdt inne en stund presser seg ut og det er ikke vits å holde dem inne lenger. Jeg støtter armene mine på vasken og stirrer på meg selv i speilet. Jeg kan aldri i verden forestille meg selv som en mor. Alenemor som har noen venner til å hjelpe til... Hvordan kan man gjøre noe sånt mot sin egen baby? Om jeg hadde vært gravid så hadde jeg ikke klart å ta abort. Jeg HATER abort og er imot det...

"Sami? Testen er klar. Den viser..." Jeg avbryter Niall av å skrike! Jeg er ikke klar for å vite hva det er enda.

"Vent. Gi henne litt tid. Hun kommer ut når hun er klar" å høre Liam hviske det til Niall får jeg enda større nerver av. Kanskje det står positiv? Måten han sa det på? Men det kan hende ikke. Jeg... Jeg må se. Jeg må vite om jeg er gravid eller ikke. Jeg tar litt vann på ansiktet og låser stille opp døra og åpner den sakte og forsiktig. Testen ligger opp ned på senga og jeg går langsomt mot den. Liam og Niall står ved utgangsdøra og venter til å se på reaksjonen min. Jeg setter meg ned og tar den opp. Jeg holder den fortsatt opp ned og lukker igjen øynene og puster tungt.

"6" Mage rumler.

"5" Papir bråker.

"4" Smatte og tygge lyder.

"3" Tungt svelg.

"2" Stort glefs.

"Å hold kjeft Niall!" Roper jeg og stirrer mot han av at han forstyrrer meg.

"Sorry" sier han lavt og tar sitt siste svelg.

"1" jeg snur den fort og ser mot den. 'Negativt'. Jeg puster lettet ut og hopper opp og jubler og danser og slenger den ned i senga mi igjen.

"Jaaaaa!!!!!! Jeg er ikke gravid!!! Yes!!" Roper jeg glad og så høyt jeg kan og fortsetter å hoppe. Liam og Niall kommer mot meg og hopper og ferier med meg.

"Yay!" Roper vi alle glade i kor. Vi alle slenger armene rundt skuldrene på hverandre og vi har en liten gruppeklem. Niall sklir av det papiret som maten hans var i og faller rett ned så jeg og Liam kræsjer inn i hverandre og jeg rødmer. Vi er helt tett med kroppen og vi bare stirrer inn i hverandres øyne.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits