Liam Payne *Positive VS Negative* (Part 24) Fanfic

//*Positive VS Negative*\\

Hun kommer nærmere meg for å ta en titt på nesa mi og vi begge skvetter og hopper idet døra åpner med et smell. Vi ser raskt dit og ser Niall står der, helt rød i trynet. Han tar hendene sine bak ryggen og rødmer utrolig mye.

"Uhm... Sorry. Visste ikke at døra var så lett, hehe..." sier han og ler litt nervøs. Jeg ser spørrende på han av hva han vil. Han oppfører seg veldig sjenert aktig og bare står og lener seg på døra.

"Ja, uhm, hehe... Jeg glemte maten min" sier han og tar opp fatet med maten på og fyker ut igjen, men denne gangen lukker han igjen døra forsiktig. Jeg himler med øynene og fniser litt. Sykepleieren dytter hodet mitt bakover og tar forsiktig på nesa mi. Jeg gjør et lite stønn og hun tar vekk hånda si.

"Unnskyld. Gjør det veldig vondt?" Spør hun og jeg nikker.

 

Sykepleieren går ut for å hente en gravidtest mens jeg sitter i senga, utrolig nervøs og veldig vondt i nesa. Det var ikke så alvorlig så hun klarte å knekke den på plass igjen. Jeg fikk et stort plaster siden jeg sikkert kommer til å blø litt. Det verste som kan skje er at testen viser positivt. Alle nervene kommer og jeg kjenner jeg skjelver. Hvis den viser positivt så er livet mitt ødelagt. Jeg aner ikke hva jeg hadde gjort. Å ta vare på en baby alene? Eller, jeg hadde jo sikkert fått hjelp av de andre... Tenk om de da hater meg? Slutt Sami! Ikke tenk sånn! Hvorfor skal de hate deg av noe du ikke har gjort med vilje? Alle de verste tingene som kan skje fosser ut og inn i hodet mitt. Jeg blir svimmel og får vondt å i hodet og skvetter i det døra åpnes. Så mye jeg skvetter da? Jeg ser mot døra og en annen sykepleier kommer inn.

"Hallo Samantha! Den forrige sykepleieren måtte gjøre noe så jeg skulle ta over, men hun ga meg denne som jeg skulle i deg" hilser hun og gir meg gravidtesten. Jeg tar den fort og fyker inn på badet. Jeg setter meg ned på do, med den imellom.

Jeg reiser meg opp igjen og går nervøs frem og tilbake og venter til den viser.

Q - Hva tror dere den viser?

- Unnskyld for så kort part...


Stikkord:

3 kommentarer

christinajulie

04.08.2012 kl.19:41

meeeer!!!♥ Det er så sykt spennende nå!!!!! Jeg håper at hun er gravid!!!!

LoveStoryWriter!

04.08.2012 kl.22:20

christinajulie: Hyggelig å høre. :)<3 Haha, hvorfor håper du at hun er gravid? :P<3

christinajulie

04.08.2012 kl.22:44

For hvis hun blir sammen med liam så kommer på liam til å være som en pappa for ungen.

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits