Liam Payne *Pay Attention* (Part 23) Fanfic

//*Pay Attention*\\

Jeg og Liam skvetter så vi hopper idet vi hører døra smeller opp og Niall kommer hoppende lykkelig inn med et STORT fat med MASSE mat på.

"Takk Niall, men jeg er ikke sulten" sier jeg og stirrer mot all den maten han tok.

"Ikke jeg heller" sier Liam og Niall små ler litt.

"Haha! Dette er ikke til dere! Det er til MEG!" Roper han lykkelig og tar seg sin første bit.

"Alt det der?!" Roper jeg overrasket og burde egentlig ikke være det. Han setter seg ned på gulvet med fatet foran seg mens jeg og Liam stirrer rett ned på han.

"Hvordan klarer du å spise så mye?" Spør jeg og han ser opp mot meg og stopper å tygge, selv om han fortsatt har mat i munnen. Så drar han opp skulderene sine og fortsetter. Jeg himler med øynene og fniser litt. Jeg kan høre han tygge utrolig høyt og jeg skjærer grimaser og Liam fniser.

"Når er det du kan komme ut av sykehuset?" Spør Liam plutselig og jeg drar opp skuldrene. Jeg vet ikke... De skulle sjekke om jeg har noen alvorlige skader og om jeg er... Ja, uhm. Gravid.

"Jeg vet ik..." jeg blir avbrytet av at noen kommer inn døra. Blikket mitt fyker raskt dit og ser en sykepleier kommer inn.

"Kan dere unnskylde oss litt gutter?" Spør hun og Liam nikker høflig og går mot døra. Niall ser ikke ut til å reagere i det hele tatt og fortsetter å spise. Liam dytter svakt bort til han med høyere bein og Niall ser opp mot han.

"Hva?" Spør han forvirret. Jeg slår meg selv svakt på panna.

"Vi må gå nå Niall!" Hvisker Liam til Niall og han snur seg fort mot sykepleieren.

"Åh! Shit, sorry! Vi går nå!" Roper han og spretter ut før Liam. Liam går stille og rolig ut og lukker sakte igjen døra og lager ikke en eneste lyd.

"Jeg skulle bare sjekke skadene dine. Hvert fall nesa di" forteller hun og gjør klar tingene hun tok med inn. Jeg setter meg litt mer opp så det blir bedre for både henne og meg. Skal hun også sjekke om jeg er gravid?

Q - Tror dere sykepleieren skal sjekke nå om Sam er gravid?


Stikkord:

5 kommentarer

christinajulie

03.08.2012 kl.15:24

meeeeer♥ Det er såååååå spennende!!!!

03.08.2012 kl.15:30

Mere!!

LoveStoryWriter!

03.08.2012 kl.17:22

christinajulie: Haha, tusen takk. :)<3 Det kommer mere i morgen. ;)<3

Silje Caroline

03.08.2012 kl.18:06

Jeg synes, siden vi har blitt holdt på "pinebenken" så lenge, at du snart kan ha ett maraton ^_^

LoveStoryWriter!

03.08.2012 kl.18:14

Silje Caroline: Haha. :)<3 Jeg kan sikkert ha maraton en dag. :) Men det kommer ikke en del på tirsdag... :P Kan sikkert ha maraton neste helg? Skal se litt nærmere på det. ;)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits