Liam Payne *Some Sort Of Plan* (Part 22) Fanfic

//*Some Sort Of Plan*\\

Politimannen stirrer mot meg, men Niall ser ut til å ha samme mistanke. Uhm, til mange så kan det virke idiotisk, men for meg virker det ganske logisk.

"Faren din?" Gjentar en mann etter meg. Jeg nikker og han snur seg mot Niall.

"Hun er vel ikke syk?" Spør han og ser fortsatt mot Niall. Niall rister på hodet og mannen snur seg mot meg igjen.

"Er du sikker? Jeg mener... Faren din? Uhm... Jeg er redd for at vi ikke kan gjøre noe før vi får bevis" Alle politimennene reiser seg opp og pakker sammen tingene sine og går ut. De lukker igjen døren etter seg og Niall steller seg foran meg.

"Vi burde egentlig dra nå. Mamma har ringt meg på mobilen mange ganger og det er sent, men jeg lover at vi kommer i morgen! I hvert fall jeg!" Forteller Niall og jeg nikker svakt. Jeg må finne ut hvordan jeg skal klare å bevise at det var faren min? Jeg er faktisk ganske sikker på at det er han. Hvis jeg får bevis, er det han og da tar politiet han... Niall går ut og roper på de andre og kommer inn igjen. Louis kommer mot meg og klemmer meg med en gang.

"Jeg er lei for det" hvisker han i øret mitt og jeg strammer til klemmen.

"Takk" hvisker jeg svakt tilbake og han ser på meg med et valpeblikk. Han går sakte bakover og så kommer Zayn mot meg og klemmer. Så kommer Harry og klemmer en stor og stram klem. Og så er det Liam.

"Jeg kommer i morgen" hvisker han mykt og jeg nikker svakt og sakte. Han flytter seg så Niall får klemme og de alle går. Jeg legger meg ned i senga og stirrer opp i taket. Hvis jeg skal klare å bevise det må jeg filme? Eller opptak? Hvordan? Jeg klarer i hvert fall ikke gjøre dette alene. Jeg trenger nok hjelp av de andre. Jeg orker ikke å tenke mer på dette nå og legger meg ned for å sove.

 

Hele kroppen min vugger og jeg ser opp og møter på de mest vakreste øynene i verden. Jeg stirrer rett inn i dem og de stirrer rett tilbake.

"Sami? Går det bra?" Jeg kommer tilbake fra drømmeland til den virkelige verden og setter meg opp.

"Uhm, ja. Det... Erm, går bra" svarer jeg fort og lavt og ser at Niall også er her.

"Det er bare meg og Liam som er her. De andre kunne ikke komme" forteller han og jeg nikker svakt. Jeg er på en måte litt glad for det fordi jeg orker ikke at alle skal være her og, ja... Orker ikke en stor klenge i dette lille rommet.

"Det går bra" sier jeg og de setter seg på hver sin side av meg på senga.

"Har du tenkt noe av hva du skal gjøre?" Spør Liam og jeg nikker. Niall har sikkert sagt det til han når politiet var her.

"Ja, men jeg har ikke peiling på hva å gjøre" forteller jeg og hører en brøle lyd! Niall spretter opp idet det stoppet og både jeg og Liam ser mot han.

"Jeg klarer ikke mer! Jeg MÅ ha meg noe å spise! Kommer snart tilbake!" Roper han og fyker ut av døra. Jeg og Liam ler og så ser vi han ikke mer.

"Så, du har ikke fått en eneste ide?" Spør Liam plutselig og jeg stopper å le.

"Uhm, nei. Ikke om hva jeg skal gjøre, men kanskje ta video? Eller lydopptak? Men jeg vet ikke hvordan å gjøre det, og jeg klarer det ikke alene" forklarer jeg.

"Jeg kan hjelpe deg. Men de andre burde kanskje ikke hjelpe til. Det blir for mange, og hvis vi forteller det til dem kommer de til å bli med uansett. Så, ikke si noe til dem. Det skal ikke jeg heller" forteller han og jeg nikker sakte.

Q - Hva tror dere Sam og Liam kommer til å gjøre?


Stikkord:

3 kommentarer

christinajulie

02.08.2012 kl.11:47

Meeeeeer♥!!!!! Elsker historiene dine!!!!

Solveig

02.08.2012 kl.13:05

Mere!! Ny del i dag??

LoveStoryWriter!

02.08.2012 kl.18:42

christinajulie: Hehe, tusen takk. :)<3
Solveig: Sorry. Ikke idag, men i morgen kommer det. ;)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits