Liam Payne *Suspect* (Part 21) Fanfic

//*Suspect*\\

"Sam? Du må våkne!" Roper en stemme som får meg til å skvette. Jeg setter meg opp i senga med en gang og ser meg rundt i rommet på alle personene som er her.

"Uhm..." Mumler jeg og ser spørrende mot Niall. Han kommer nærmere og er på vei til å hviske noe.

"Det er politiet. De skal spørre deg noen spørsmål mens vi venter ute" Niall går ut og lukker døra igjen og jeg ser mot politifolka.

"Ja, vi skal stille deg noen spørsmål" begynner han ene og en fyr i bakrunnen tar opp en penn og en skriveblokk.

"Okei" svarer jeg lavt og venter. En kommer litt nærmere og smiler. Han hadde litt skummel og ukomfertabel smil som får meg litt uvel.

"Uhm, før dere stiller spørsmål... Kan en venn av meg være her med meg?" Spør jeg og alle ser på hverandre og så nikker de. Jeg går ut av senga og ser etter Niall.

"Niall? Kan du være her med meg?" Han lyser opp og smiler og kommer inn med meg.

"Så... Vennen din har meldt at du ble voldtatt, uhm... Ikke sant?" Jeg nikker.

"Har du en anelse om hvem det kan være?"

"Ikke egentlig" svarer jeg og tenker litt. Jeg vet det er noen jeg kjenner, men... Ikke hvem det er. Jeg trodde det i går, men det er ganske idiotisk egentlig. Jeg tror aldri han ville ha gjort det. Ikke sant?

"Hallo?!" Niall vifter meg hånden sin foren fjeset mitt og jeg kommer tilbake til den virkelige verden.

"Ja?" Spør jeg og venter på at de skal si noe.

"Det ser ut som om du har noe på hjerte? Vil du dele det med oss?" Spør en fyr og jeg nikker.

"Vel, i går så hadde jeg en mistanke. Jeg vet at jeg kjenner personen. Men det var flere! Det var 3 menn eller noe, men han ene... Han vet jeg kjenner meg, men jeg har ingen anelse om hvem det er" hjertet mitt dunker og jeg svetter litt bak hodet.

"Du lyver!" Roper Niall og stirrer på meg med STORE øyne. Jeg ser raskt mot han og blir litt mer nervøs.

"Jeg vet ikke hvem det er! Jeg hadde bare en liten mistanke! Men er ikke sikker!" Roper jeg tilbake. Han stirrer fortsatt mot meg.

"Så hvem er denne mistanken din da?" Spør han som skriver.

"Faren min..."

Q - Hvem tror dere det var?


Stikkord:

12 kommentarer

silje

07.07.2012 kl.15:39

jeg tenkte faktisk på det! at det kunne ha vært faren! 'Ö' men altså, det virker litt drøyt...men man veit jo aldri :P

LoveStoryWriter!

07.07.2012 kl.23:57

silje: Haha, kult. ;) Man vet jo aldri? Eller, dere vet jo aldri? Enten tar hun feil eller så har magefølelsen hennes riktig. :P<3

08.07.2012 kl.18:01

Når kommer det mer??

LoveStoryWriter!

08.07.2012 kl.19:34

Anonym: Som jeg har sagt til en annen som spurte om det samme så skriver jeg slike ting på facebook. :) Om jeg ikke kan legge ut skriver jeg det på facebook (om du er ny så er linken på signaturen min). Jeg kan være opptatt til tider, og hvert fall nå siden det er sommerferie så er det noen ganger jeg ikke kan legge ut en part. :)<3

09.07.2012 kl.17:01

Legge ut ny del snart???

LoveStoryWriter!

09.07.2012 kl.23:29

Anonym: Det kan hende det kan ta en stund før jeg kan det. Jeg kommer enten til å legge ut en i morgen eller på onsdag, men på torsdag så skal jeg reise til Tyrkia og være der i 2 uker. Hvis jeg ikke har wi-fi der så kan jeg dessverre ikke legge ut. :)<3

19.07.2012 kl.05:40

Når ska du lægg ut mer?

LoveStoryWriter!

20.07.2012 kl.23:09

Anonym: Jeg tror nok jeg begynner å legge ut igjen etter sommerferien. :)<3

Christina Julie

27.07.2012 kl.18:47

Hei♥ Jeg har nettopp startet å lese bloggen din, men når jeg leste historien om louis rant tårene mine som fosser!!!!! Jeg elsker historiene dine!!!!!♥ I♥THIS BLOGG!!!!

Du må aldri slutte å skrive. Jeg har lest historien om harry også, og den var AMAZING!!!!♥

LoveStoryWriter!

27.07.2012 kl.23:12

Christina Julie: Hallo! Tusen takk for at du leser historien min(e).<3 Setter utrolig stor pris på det og glad du liker dem. Hahah, har i hvert fall ingen planer om å slutte å skrive. :)<3 Takk igjen og håper du kommer til å fortsette å lese. ;)<3

julie

28.07.2012 kl.00:44

Jeg har faktisk en egen blogg hvor jeg skriver en historie om 1D på. Men delene før 12 ligger dessverre på en annen nettside. Bloggen min heter: christinajulla.blogg.no Håper du vil lese en gang for jeg skal skrive mange flere historier♥ Og jeg må bare kommentere historiene dine litt til: Jeg elsker å lese det du skriver!!!! Jeg leser alt om og om igjen, jeg griner like mye hver gang. Hvordan kan du være så fantastisk?? Lov meg å skrive så mange historier som mulig!!!!!♥

LoveStoryWriter!

28.07.2012 kl.01:02

julie: Jeg kommer nok til å ta meg en tur innom bloggen din og se. :) Leser mye og lever meg inn i historiene. Blir utrolig glad for å høre at du liker historiene mine!<3 Jeg kan love deg at jeg kommer til å skrive ganske mye og har i hvert fall ingen planer om å slutte... :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits