Liam Payne *I Wont Leave* (Part 20) Fanfic

//*I Won't Leave*\\

Jeg åpner opp øynene sakte og stirrer opp i taket. Jeg kjenner noe ved beina mine og titter ned.

"Liam?" Hvisker jeg og han rører på seg. Jeg lukker fort igjen øynene og later som om jeg sover.

"Uhm, uh" stønner han og reiser seg. Noen kommer inn døra, men jeg vet ikke hvem det er.

"Liam? Du burde komme deg hjem. Du kan ikke være her hele natta" sier stemmen. Det er en dame stemme, eller jente stemme. Hvem er det?

"Nei, jeg blir her. Tenk om noe skjer og jeg er hjemme og sover? Jeg må være her" forteller han.

"Greit! Hvis du liker henne bedre enn meg så... Greit!" Roper hun, men Liam fyker til henne. Jeg kan høre dem snakke, men ikke hva.

"Abby..." så hører jeg ikke mer. Abby? Er han med ABBY?! Jeg visste ikke at han hadde en kjæreste en gang. Jeg får litt vondt i magen og vrir ryggen min mot dem og prøver å sove igjen.

Jeg har ligget her i kanskje en time og fortsatt ikke fått sove. Jeg tror det er på grunn av Liam og Abby. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på det. Hvorfor? Hvorfor Abby? Hvorfor den jenta? Jeg HATER henne! Okay, jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg hater henne. Eller, hun har jo alltid vært en bitch, så. Og hun tar Liam vekk fra meg... Vent litt! Tenkte jeg nettopp på det?! Nope, jeg har ingen følelser for Liam! Ha, ikke vær dum Sam! Han hadde aldri valgt deg uansett! Abby er SÅ MYE bedre enn deg! Hun er penere, populær, har mange venner... Noen kommer inn døra og jeg later fortsatt som om jeg sover.

"Sami? Er du våken?" Spør den. Det er Liam!

"Jeg har med litt vann, hvis du blir tørst" vet han at jeg er våken?

"Jeg setter det på nattbordet"

"Hvor lenge har du vært her?" Spør jeg og åpner opp øynene mine.

"Uhm, hele natta" svarer han og jeg tar tak i glasset og tar noen få slurker. Jeg er faktisk veldig tørst og veldig glad for at han kom med et glass vann.

"Hvorfor det?" Spør jeg og legger fra meg glasset.

"I tilfelle noe skulle skje. Jeg ville ikke ha vært hjemme og høre at noe forferdelig hadde skjedd og da var jeg hjemme og sov? Nei, det går bare ikke!" Jeg ser mot han og holder på å gråte, men vil ikke vise Liam det. Han står rett ved siden av senga og sitter ned i stolen som han satt i stad.

"Det hadde sikkert ikke skjedd noe" sier jeg lavt.

"Jeg turte bare ikke å ta sjansen"

Q - Syntes dere at det var søtt av Liam?


Stikkord:

Én kommentar

06.07.2012 kl.17:55

Gleder meg til neste part! :D

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits