Liam Payne *Hospitals* (Part 17) Fanfic

//*Hospitals*\\

Jeg åpner forsiktig opp øynene og ser at vi er inne på sykehuset. Liam legger meg ned på en sofa og går bort til en dame. Niall setter seg ned ved siden av meg.

"Åh, du er våken!" Sier han når han legger merke til at jeg ikke sover. Jeg nikker svakt og setter meg opp så jeg sitter.

"Jeg har snakket med politiet, men de vil snakke med deg i morgen. Nå skal vi få deg inn hit og mamma kommer nå snart" forteller han og jeg nikker.

"Dere har vel ikke sagt noe til mamma og pappa?" Spør jeg bekymret og han rister på hodet.

"Nei, men jeg tror de hadde brydd seg da, eller?" Spør han og jeg rister MYE på hodet.

"Nei! De bryr seg ikke i det hele tatt, og jeg vil ikke at de skal vite NOE! De vil også ikke la meg være med dere. Du ser jo hvor mye de hater deg" han nikker, men ser ut til å lure på en ting.

"Men... Hvis de hater meg så mye uten at jeg har gjort dem noe betyr vel det at de bryr seg om deg? Jeg mener, kanskje de tror jeg skal såre deg, eller noe sånt?" Å høre det får meg til å fnyse høyt, som egentlig ikke var meningen, men jeg kan ikke noe for det.

"Nope. De bryr seg ikke! De vil bare at jeg ikke skal ha venner fordi de hater meg. De vil jeg skal være ensom og hate livet mitt. De bryr seg ikke, tvært imot! Og jeg bryr meg SÅ lite om dem også!" Han ser ut til å forstå, men sier ingen ting. Han tar opp et blad på bordet, åpner det og leser. Jeg lener meg bakover og tar opp mobilen. Jeg har fått 2 uleste meldinger:

'Hvor i helvete er du?!!! Hvis du ikke peller deg hjem snart skal du faen meg bo på gata! Tror du vi lar deg bo her gratis og ikke komme hjem tidsnok?! Du har vært borte HELE jævla natta!!!!!!!'.

Den er fra mamma og jeg åpner den andre meldingen.

'HVOR I HELVETE ER DU?!!!!!!!!!!! DU FÅR FAEN MEG SVARE MEG OG MORA DI!!!!'.

Den er fra pappa, men jeg gidder ikke å svare dem. De har egentlig ikke noe å være sint for! Jeg ble jo voldtatt! Hvordan kan det være min feil?!

"Sam? Kom så får du et rom" sier Liam og rekker frem hånda si til meg og jeg tar den. Niall går bak meg mens en sykepleier går foran Liam for å lede oss.

Stikkord:

8 kommentarer

SoSillie

02.07.2012 kl.20:14

ikke for å pirke men... hvordan fikk hun tak i mobilen sin? :S

LoveStoryWriter!

02.07.2012 kl.21:10

SoSillie: Haha, ops... Det der var ganske fail... Ja, uhm... *Flau*

SoSillie

02.07.2012 kl.22:42

jaja, vi får bare late som at en av de hadde funnet klærne hennes med mobilen eller noe sånt ;)

LoveStoryWriter!

03.07.2012 kl.01:31

SoSillie: Når jeg skrev den så tenkte jeg ikke over at hun ikke hadde klærne hennes, bare Niall sin hettegenser... Ja, det skal nok ikke gjentas igjen. :P Det var ikke meningen og vi kan "late som" om de fant mobilen hennes ved siden av henne der hun våknet når de lettet etter de andre guttene i skogen. :)<3 *Fortsatt flau* :$

Solveig

03.07.2012 kl.10:51

Maraton?

LoveStoryWriter!

03.07.2012 kl.12:20

Solveig: Jeg kan ikke ha det enda, men kanskje etter sommerferien? Hvem vet...? :)<3

lilo

03.07.2012 kl.18:03

hvorfor la du ikkke en ut idag

LoveStoryWriter!

03.07.2012 kl.21:47

lilo: Fordi jeg har vært opptatt. :) Sånne ting pleier jeg å poste på facebook. :) I hvert eneste innlegg er linken på signaturen min. :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits