Liam Payne *Police Station* (Part 16) Fanfic

//*Police Station*\\

Han ser ned på meg og smiler. Jupp... Han har endelig vunnet tilliten min. Jeg føler jeg kan stole på han og føler meg trygg når han er her med meg.

"Wow. Jeg klarte det. Jeg har vunnet tilliten hennes" mumler han, men jeg hører det akkurat.

"Niall, jeg..." Begynner jeg, men han avbryter meg med å holde fingeren sin på munnen min.

"Hysj. Spar stemmen. Vi finner de andre og får deg vekk her ifra. Jeg skjønner hva som skjedde" forteller han og ser opp mot Liam.

"Kan du bære henne? Det ser ikke ut som om hun har styrke til å gå selv" sier han og Liam nikker. Han tar den ene armen sin bak knærene mine og den andre ved ryggen og løfter! Jeg små skvetter litt og legger den ene armen min rundt nakken hans. Han smiler mot meg og jeg prøver å smile svakt tilbake. Jeg kan se at blikket hans treffer nesa mi og jeg skjuler den med den andre hånda mi.

"Hva har skjedd med nesa di?" Spør han bekymret.

"Brukket" hvisker jeg tilbake. Han ser bekymret på meg og følger etter Niall mens vi letter etter de andre. Jeg ser noen løper og jeg peker med en gang. Liam ser i retningen jeg peker og stopper opp.

"Harry!!! Hitover!!" Roper Liam og Niall bråstopper og ser også der hvor jeg peker. Harry stopper han også og løper mot oss.

"Hei! Åh, dere fant Samantha!" Sier han og ser mot meg.

"Hvorfor har hun på seg din hettegenser Niall?" Spør han og ser forvirret på meg.

"Forklarer senere. La oss finne Louis og Zayn" han nikker og vi går videre.

Vi har endelig funnet alle sammen og vi er nå inne hos Niall. Liam har bært meg i snart over 2 timer! Jeg skjønner ikke? Hvordan kan han være så sterk? Selv om han ser ganske utslitt.

"Her er vi" sier Niall og Liam setter meg ned. Harry kommer på den ene siden av meg og Louis kommer på den andre så jeg kan holde armene mine rundt og støtte meg på dem. Liam setter seg ned på trappa rett ved døra og peser. Jeg tror nok at han er litt sliten...

"Vent her ute og jeg går inn" sier Niall og åpner døra så den plinger og går inn. Han går rett bort til en mann i uniform og snakker. Harry og Louis setter meg ned på trappa ved siden av Liam, og Harry setter seg ned på den andre siden av meg.

"Jeg og Zayn går og henter moren og faren din. Okei?" Sier Louis og jeg ser fort opp mot han. Jeg prøver å snakke, men det kommer ikke noe ut.

"Nei" hvisker jeg, men det er så lavt så de hører det ikke. Jeg rister på hodet og de ser spørrende på meg.

"Nei? Hvorfor ikke?" Spør Louis og setter seg ned på huk foran meg. Jeg tar opp mobilen og skriver det ned på en tekstmelding. Det er utrolig vanskelig siden jeg skjelver sånn, men det funker... Sakte. Hvis de henter mamma og pappa kommer jeg bare til å få kjeft for at jeg er med guttene, og bryr seg ikke i det hele tatt. Jeg skjønner ikke hvordan de har hjerte til det. Når, eller hvis, jeg får barn så skal jeg elske dem med mitt hele hjerte. Mamma og pappa kommer aldri til å la meg se Niall eller de andre igjen... Og jeg som endelig har klart å stole på Niall, så skal dem liksom bare ta han vekk fra meg? Jeg får vondt i magen av å tenke på det og en tåre holder på trille ned, men jeg holder den inne. Jeg blir ferdig med å skrive og gir den til Louis.

"'Ikke hent dem. Please, bare ikke gjør det! Jeg kan sikkert forklare senere, men hva enn dere gjør, IKKE hent dem!'" Leser han opp og så ser mot meg.

"Uhm, okei. Vi skal ikke gjøre det" sier han og gir meg mobilen tilbake og reiser seg.

"Er du sulten? Skal vi kjøpe noe så du kan spise litt?" Spør Zayn og smiler mot meg. Jeg rister på hodet og akkurat i det sekundet brøler magen min! Jeg holder meg fort foran og alle begynner å le.

"Gå og kjøp noe dere" ler Harry og legger armen sin rundt skulderen min.

"Slapp av. Du burde ha noe å spise" han smiler mot meg og jeg smiler svakt tilbake og nikker.

Øynene mine holder på å svikte meg og lukker seg. Jeg åpner dem raskt igjen og vrir litt på hodet for å se etter Niall. Han står enda og prater, men med en annen fyr nå. Han skriver på et ark og mannen står rett ved siden av han.

"Er du trøtt?" Spør Liam og jeg snur meg mot han. Jeg nikker og han ler litt. Han snur meg så jeg har ryggen til han og drar meg bakover mot han.

"Bare hvil deg du" hvisker han mykt og jeg lener meg på han og lukker igjen øynene. Jeg skvetter av at noen tar på beina mine. Jeg åpner øynene og ser at Harry tar den på fanget hans og jeg ligger enda mer komfertabelt. Jeg smiler takknemmelig mot han og lukker igjen øynene.

Jeg aner ikke hvor lenge jeg har ligget her, men jeg får i hvert fall ikke sove...

"Sover hun?" Hører jeg noen spørre. Jeg tror det er Niall.

"Tror det. Skal de snakke med henne?" Spør Liam.

"Ja, men ikke i dag. Vi burde få henne på sykehuset" jeg kjenner Liam nikker på hodet og reiser seg forsiktig opp og bærer meg.

Q - Hvordan tror dere det gikk når Niall snakket med politi? Hvordan går det når de skal til sykehuset?


Stikkord:

6 kommentarer

sofie

02.07.2012 kl.14:21

kan du dele en historie til pllllllllllllyyyyyyyyyyyyyssssssssssss vi elsker det

og da blir vi alle veldig taknemlig på

pppppppppppppppplllllllllllllllllllllllyyyyyyyyyyyyyyyyssssssssssssssssssssss

<333<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

LoveStoryWriter!

02.07.2012 kl.15:52

sofie: Siden du spurte så pent så kan jeg legge ut en part i kveld kl. 20:00. :)<3 Jeg er også utrolig takknemlig for at dere leser. :D<3

Solveig

02.07.2012 kl.16:36

Så utrolig flink du er til å skrive! <3

LoveStoryWriter!

02.07.2012 kl.16:43

Solveig: Tusen takk!<3 Utrolig hyggelig å lese dette! :D<3

silje

02.07.2012 kl.18:07

Aww... jeg veit ikke helt hva jeg skal si nå jeg, nå er det bare superkoselig, søtt og trist på en gang. digger ossen den historien her går fremover asså! må vertfall si det! <3

LoveStoryWriter!

02.07.2012 kl.18:19

silje: Tusen takk! :) Hehe<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits