Liam Payne *U Found Me* (Part 15) Fanfic

//*You Found Me*\\

Jeg våkner opp med hodepinne. Jeg har vondt i hodet, og bakhodet og i underlivet. Jeg føler også en utrolig smerte i nesa. Jeg løfter opp hodet og ser meg rundt. Jeg er i skogen... Hvorfor det? Jeg reiser meg opp og ser ned på kroppen min... SHIT!! Jeg har absolutt ingen klær på så jeg er totalt naken! Jeg føler meg akkurat som jeg gjorde den gangen jeg var full. Som om jeg har bakrus. Jeg ble en gang full fordi jeg stjal øl og vin fra mamma og pappa og da ente jeg også opp i skogen, men da hadde jeg faktisk på meg klær. Og jeg tror nok ikke at dette er samme skog heller.  En kvist blir knekt og hjerte mitt hopper! Blikket mitt går fort over den retningen, men det var bare en fugl. Jeg tar på hodet mitt og prøver å huske det som har skjedd. Jeg ble fraktet til et hus, noen slo meg, jeg fikk sprøyte tror jeg, bind foran øynene og jeg sluknet. Jeg kan også huske at jeg våknet opp noen få ganger. Det var da all smerten var nede i underlivet. Jeg... Jeg... Tårene mine renner og jeg detter ned i gresset og greiner som ligger på bakken.

"...voldtatt" jeg tar en titt på resten av kroppen min og jeg har fått flere blåmerker og merker. Jeg har noen kuttsår, som jeg ikke har laget. Jeg tar meg forsiktig på nesa og får en ekstrem smerte. Jeg ser på hendene mine igjen og jeg ser blod... Jeg har brukket den. Jeg tenker mer om jeg husker noe av de få gangene jeg våknet. Jeg husker at det var flere der. Jeg vet ikke om det bare var en som gjorde det eller om det var flere. Jeg husker jeg strevde imot og da slo de meg på nesa. Jeg tror det var da den brakk. Jeg reiser meg opp igjen og prøver å finne en sti til å følge etter.

"HJELP!!!" Skriker jeg og ser meg rundt. Synet mitt er ikke helt på topp så jeg ser ikke så veldig bra. Jeg går veldig skjevt og vimsete og holder nesten hele tiden på å falle.

"HJELP!!" Jeg holder på å miste stemmen, men fortsetter å gå. Synet mitt blir enda mer dårlig og jeg føler meg svimmel. Jeg detter ned og alt sammen blir borte.

Jeg ser et sterkt lys over meg og jeg må nesten knipe sammen øynene. Det føles som om de skal begynne å brenne og jeg dekker fort til med hendene mine. Jeg reiser meg opp og jeg hører noen lyder. Jeg hører svak roping og går der hvor jeg syntes jeg hører det. Det kommer nærmere og nærmere og kan høre det bedre. Jeg skjelver og gjemmer meg bak noen busker.

"SAMANTHA!!!" Roper det igjen. Jeg gjenkjenner den stemmen.

"Niall?" Hvisker jeg. Jeg får ikke stemmen min høyere og jeg føler meg svimmel igjen.

"Niall... Her" jeg prøver å rope, men det går ikke. Jeg går ut av busken og lener meg inntil et og håper de kommer denne veien. Jeg hører skrittene og ropene kommer nærmere.

"SAMANTHA?!! Hvor er du?!!" Roper han om og om igjen. Jeg lener meg forover og gnir meg i øynene og ser opp igjen.

"Sam? Er det deg?" Jeg ser bort i retningen og jeg ser Niall står der med noe i hånda. Det ser ut som en lommelykt. Men det er jo ikke mørkt nå? Det er lyst.

"Niall?" Han begynner å løpe med en gang jeg hvisket og jeg holder på å falle igjen.

"Sam? Herregud, hva har skjedd? Du har jo ikke klær på deg! Her, ta hettegenseren min!" Roper han og drar av seg hettegenseren og tar den på meg. Den er akkurat stor nok til å dekke stedene mine, men jeg burde holde den nede for at den ikke skal skli opp.

"Sam? Hva er det som har skjedd?" Han får tårer i øynene sine og jeg kan heller ikke motstå noe annet enn å gråte selv.

"Jeg..." Begynner jeg med en pipestemme og veldig lavt.

"SAMANTHA?!! ER DU HER?!! SAM?!!" Roper noen og Niall vifter med armene. Beina mine svikter totalt og jeg er på vei til å falle, men Niall tar meg imot.

"Liam!! Her borte!!! Jeg er her!! Med Sam!!" Roper Niall og holder meg forsiktig så jeg ikke detter ned på bakken.

"Herregud, hva er det som har skjedd? Og hvorfor har hun på genseren din Niall?" Spør han forvirret og kommer nærmere.

"Jeg fant henne... Naken. Hun hadde ingen klær på og ser ut til å være veldig redd og... Og..." Han begynner å gråte igjen og jeg lener hodet mitt i armene hans. Jeg føler meg for aller første gang trygg. Det føles bra å være i armene til Niall...

Q - Er det bra at Samantha endelig stoler på Niall?


Stikkord:

8 kommentarer

SoSillie

01.07.2012 kl.13:34

ja! for guds skyld, endelig noen ho stoler på! ikke at det kom som noen bombe at det var Niall ho kom til å stole på men, lettene...

tiril

01.07.2012 kl.15:06

Meeeeeeeer

Marie

01.07.2012 kl.17:08

Wow! Kjempebra del!!!!

LoveStoryWriter!

01.07.2012 kl.17:46

Marie: Tusen takk! :D<3

Anna

01.07.2012 kl.18:12

Meeer idag plisss

LoveStoryWriter!

01.07.2012 kl.18:35

Anna: Nei, sorry. Neste del kommer sikkert i morgen. ;)<3

Solveig

01.07.2012 kl.21:41

Mere!

sofie

02.07.2012 kl.11:26

?kl kommer den andre hisorien????

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits