Liam Payne *Taken Away* (Part 14) Fanfic

//*Taken Away*\\

Jeg stirrer stygt på henne.

"Hvorfor funker ikke låsen min? Jeg låser den, men likevel får dere den opp. Jeg vil ha en ny en som faktisk virker!" Jeg kan se at mamma er helt rød i trynet etter all skrikingen og hun blir enda mer rød av raseri. Kanskje hun får et raserianfall? Hun tar tak i gitaren min og kaster den ned fra verandaen og knuser idet den treffer bakken. Jeg skriker og lener meg over gjerdet og går enda nærmere mamma.

"DET DER SKAL DU FAEN MEG BETALE FOR!!!" Skriker jeg i fjeset hennes, men hun løfter opp hånda og klasker hardt til kinnet mitt. Jeg stønner og holder på å dette bakover, men jeg holder meg på beina.

"En eller annen dag, kommer du og pappa til å angre på alt det dere har gjort mot meg!" Roper jeg og løper ned. Jeg løper ned trappa og tar tak i skoene mine og løper ut døra og over der hvor gitaren min har knust. Jeg setter meg på ned på knær ved siden den og gråter. Gitaren min er den jeg elsket mest. Jeg pleier alltid å spille på gitaren og synge hver eneste dag på verandaen og så knuser den? Gitaren min var den eneste bestevennen jeg noen gang har hatt. Å få noe man elsker høyt vekk fra deg knuser meg virkelig. Blikket mitt går over til Niall sitt hus for han kommer løpende ut med en tom pose flagrende etter seg.

"Samantha? Går det bra? Her, la meg hjelpe deg" tårene mine slutter ikke å renne og han setter seg ned ved siden av meg.

"Jeg så hva som skjedde..."

"Jeg bryr meg ikke Niall! Du tror du kan hjelpe meg? Men det kan du ikke! Du kan ikke gjøre noe som får ting bedre for meg! Jeg bryr meg ikke om du vet hvordan jeg har det hjemme, på skolen eller noe som helst! Bare fordi du vet det, så trenger du ikke å bry deg! Jeg vet at du innerst inne ikke gjør det! Du vil bare være snill, eller siden vi er naboer vil du kanskje ikke høre all skrikingen, men jeg kan ikke noe for det! Jeg... Jeg... Urgh!" Jeg klarer absolutt ikke å holde en eneste tåre inne lenger. Det jeg elsker høyest av alt har nettopp blitt knust, og jeg har ikke penger til en ny en! Og selv om jeg hadde, så betyr denne gitaren mye for meg. Jeg har hatt den siden jeg lærte meg å spille. Siden jeg var bitte liten, kjøpte den helt alene for alle penger jeg sparte, jeg har hatt den så lenge jeg kan huske!

Niall setter seg nærmere meg og klemmer meg. Jeg dytter han unna, selv om jeg egentlig vil gråte i skuldrene hans. Det er en ekte venn, men... Jeg stoler ikke nok på Niall.

"Nei. Jeg... Jeg kan ikke. Å få meg til å klemme tilbake eller gråte i andres skuldere er en vanskelig til å gjøre. Å vinne min tillit er vrient, så ikke gidd å prøve" han ser trist opp mot meg og tar opp posen bak seg.

"Vel... Uhm, jeg tok med en pose som du kan kaste bitene. Vi kan jo ikke la det ligge her?" Sier han og tar og legger bitene oppi posen.

"Takk" sier jeg lavt og hjelper han med å legge dem oppi posen. Vi blir ferdige og han knyter posen og kaster den.

"Vil du komme inn til oss?" Foreslår han og holder armen sin mot meg og er på vei til å lede vei, men venter på svar. Jeg rister på hodet.

"Nei, Niall. Dette forandrer ingen ting. Dagen i dag har gått til helvete og det blir ikke bedre at jeg går inn til deg. Jeg er heller ute..." Begynner jeg og snur meg og går bortover, men Niall avbryter meg før jeg får sagt ferdig setningen min.

"Jeg blir med deg!" Han løper etter meg, men jeg stopper han.

"...alene" fortsetter jeg på setningen min og holder hendene foran han så han ikke kommer videre.

"Åh... Uhm, greit. Vi snakkes da" han snur seg og går inn, mens jeg går rundt i nabolaget. Det begynner å mørkne, men jeg bryr meg ikke. Jeg ser opp på himmelen, men jeg kan ikke se stjernene på grunn av alle de mørke skyene. Det skal nok begynne å regne. Jeg har ikke noe imot det! Jeg liker regn. Det er så... Fredfullt, vakkert og... Vet ikke? Herlig! Jeg hører tunge sprutende skritt noen meter bak meg. Jeg begynner å føle meg ubehagelig og går enda fortere. Jeg hører skrittende går enda fortere de også og jeg løper! Skrittende løper etter meg og jeg prøver å løpe hjem, men dem tar meg igjen! Jeg kjenner grep i både skuldrene og hendene mine og jeg får ikke løpt lenger. Jeg prøver å gjøre motstand, men det går ikke! De er altfor sterke! Jeg føler meg fullstendig maktesløs, og ikke noe styrke i kroppen, men gir meg ikke til å kjempe imot.

"Ta det med rolig! Jo mer du strever, jo verre blir det" hører jeg en mørk og skummel stemme si. Jeg blir dratt bakover og til et sted hvor jeg ikke føler noe regndråper. Jeg er ikke ute. Jeg ser over meg og ser at jeg har blitt fraktet inn til et hus.

"SLIPP MEG!!! HJELP!!!!" Skriker jeg alt jeg kan og prøver å komme meg løs, men det er nyttesløs.

"HOLD KJEFT FOR HELVETE!!!" Roper han og slår meg i bakhodet. Jeg føler en UTROLIG stor smerte der og klarer ikke å se klart.

"Vi må gi henne dette" sier han ene og jeg kjenner noe stikker meg armen og jeg får bind foran øynene. Jeg føler meg helt slapp i kroppen og øynene strever med å lukke seg og jeg blir dratt videre...

Q - Hva tror dere skjer med Samantha?


Stikkord:

6 kommentarer

Marie

29.06.2012 kl.14:00

Kjempebra del! :-D

LoveStoryWriter!

29.06.2012 kl.14:02

Marie: Tusen takk! :D<3

TotallyDirectioner

29.06.2012 kl.14:47

voldtekt? =(

Nadia

29.06.2012 kl.15:21

Kan ikke neste del komme senere idag torsda'n kom jo ikke en historie ??? plyyyyyyyyyyys

DET KUNNE HA BLITT KJEMPE BRA :d

Solveig

29.06.2012 kl.15:53

Mere!

LoveStoryWriter!

29.06.2012 kl.16:01

Nadia: Beklager, neste del kommer ikke ut før.... Kanskje i morgen. Jeg skal bort i dag, og kommer hjem i morgen kveld. Grunnen til at jeg ikke har lagt ut en del de siste dagene fordi jeg har vært borte. :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits