Liam Payne *Say U're Sorry* (Part 13) Fanfic

 Trykk på play når Samantha er på verandaen og synger!

//*"Say U're Sorry!''*\\

Jeg rister på hodet. Akkurat nå vil jeg bare vekk! Vekk fra alt.

"Du vet hvor vi er, ikke sant?" Spør han og jeg rødmer.

"Uhm... Nei" sier jeg lavt.

"Vel, det overrasker meg ganske mye Miss Scott. Du har alltid fulgt med, så hva er det som distraherer deg nå?" Vel, hva tror du?! HAN SOM SITTER RETT VED SIDEN AV MEG!!

"Uhm, ingenting. Jeg er veldig trøtt og sliten. Unnskyld, det skal ikke gjenta seg" lover jeg og han nikker.

"Vel, kanskje du kan lese ALLE sidene så du får med deg hva som skjer?" Foreslår han og jeg gir han et stirrende blikk. Han vet godt at jeg HATER å lese høyt foran andre, men jeg tipper at jeg egentlig ikke har et annet valg?

Jeg braser sint ut av klasserommet og over til skapet mitt. Jeg låser opp koden på låsen min og jeg hører noen kommer løpende mot meg.

"Sam! Please, si noe!" Jeg ignorerer han og tar ut norskbøkene mine.

"SAM!" Jeg slenger igjen skapedøra surt og ser mot Niall.

"Hva er det du vil jeg skal si?! Huh?! At du har ødelagt HELE dagen min i dag?!!! Du sa at jeg ville savne deg og angre, men vet du hva?! Det gjør jeg ikke! Jeg har det mye bedre uten deg, så dra til helvete Niall!!" Roper jeg VELDIG høyt og tar på kodelåsen og løper til klasserommet jeg skal ha norsk i. Okei, jeg er 100% sikker på at jeg og Niall ikke går i samme klasse i norsk, men en av vennene hans er der. Jeg setter meg ned på en ledig plass som er helt foran, i midten og åpner den ene boka og skriveboka. Jeg kan ikke la noe av dette distrahere meg og heller konsentrere meg MYE mer! Alle de andre elevene kommer inn i klasserommet og læreren til sist.

"Hallo alle sammen! Please, sett dere ned og så skal vi starte!" Roper hun og er på vei til å skrive noe på tavla. Jeg spisser blyanten min og skriver ned nøyaktig det hun skriver og... Skvetter!! Det var et papirfly som kom rett foran fjeset mitt, på bordet, mellom armene mine. Jeg tar den og åpner den.

'Aner du hvor mye du såret Niall?'

Jeg ser til siden og ser Louis sitter noen plasser lengere bort. Han stirrer på meg og papirflyet for å vise at jeg skal svare. Jeg skriver på den:

'Jeg bryr meg ikke!'

og sender den tilbake. Jeg er fryktelig dårlig til å kaste papirfly, men heldigvis lander den til Louis og ingen andre. Han åpner den og leser. Jeg ser at begynte å fnise for 1 sekund og skriver noe på den og sender den tilbake.

'Virkelig? Du bryr deg ikke i det hele tatt? Han ble virkelig såret. Han vil være din venn, låner deg penger så du ikke sulter her på skolen, og lot deg dele boka med han! Jeg har sett på både han og deg, så jeg ser at du bryr deg. Ikke lur deg selv. Be om unnskyld til han!'

Jeg fnyser og kaster den i søppelbøtta og fortsetter å skrive i boka mi. Skal jeg, be om unnskylding til han? Hvorfor skulle jeg det? Det var han som aboslutt ville blande seg oppi i alt jeg gjør! Det er jo ikke min feil at jeg ikke vil ha han, eller noen av vennene hans som livvakt? Han kan faen meg holde seg unda meg og alt blir sånn som det var!

"Miss Scott? Vil du please lese dette avsnittet?" Spør frøken og blikket mitt går fort opp igjen. Shit, jeg aner ikke hvor vi er!

"Uhm, må jeg? Jeg leste masse i engelsktimen" sier jeg for å vri meg unna, men hun bare ser mot mot meg.

"Javel? Jeg tipper ikke det gjør så mye? Du får jo 6'er i både muntlig og skriftlig i engelsk. Også i norsk, så kan du ikke please lese dette?" Jeg nikker svakt og slår opp boka. Selv om jeg får bra karakter betyr ikke det at engelsktimen ikke gikk til helvete, for det gjorde den!

"Hvor da?"

"Side 69, avsnitt 6" Jeg åpner boken på den siden og avsnittet og gjør meg klar til å lese.

Skolen er ferdig og jeg går over til busstoppet. Norsktimen gikk heldigvis bedre enn engelsken, men det gikk ikke akkurat så veldig bra heller. Louis prøvde flere ganger å få oppmerksomheten min og sendte flere papirfly, men jeg bare kastet alle sammen. Jeg er ik... Vent litt!! Urgh, jeg har ikke penger til bussen! Herregud!! Eller, jeg har jo på en måte penger, men det er Niall sine! Jeg kan jo ikke bruke dem heller? Jeg skal gi dem tilbake i morgen, og jeg må nok gå hjem. Det kommer til å ta en time! Shit, jeg kommer garangert til å få kjeft av mamma og pappa! Jeg begynner å løpe, forbi busstoppet, forbi folk og mot en snarvei!

Jeg står endelig foran huset mitt og lukker opp døra og går inn. Jeg tar fort av skoene og løper mot trappa.

"SAMANTHA!!!!!" Skriker mamma og jeg stopper opp med en gang. Søren! Jeg går ned de trappetrinnet jeg kom til og går stille og rolig til kjøkkenet hvor hun er.

"HVORFOR I HELVETE ER DU SEIN?!!!" Roper hun sint. Hun står og lager mat og har ryggen til så hun vet nok ikke at jeg bare står noen få meter unna henne.

"Uhm.... Jeg glemte penger og busskortet så jeg kunne ikke ta bussen, så jeg gikk hjem" svarer jeg stille og ser nedover. Jeg ser opp mot henne igjen og hun snur seg sakte rundt mot meg.

"DU VET HVA SOM SKJER NÅR DU KOMMER FOR SENT HJEM!!! NÅ FÅR DU HVERT FALL IKKE NOE MAT I DAG!!" Roper hun og jeg løper opp på rommet mitt.

"SAMANTHA!!! VI HAR IKKE SNAKKET FERDIG!!!" Jeg smeller igjen døra og låser den. Hvorfor? Hvorfor er alt nødt til å være sånn som det er? Jeg så ikke pappa så han er nok ikke hjemme enda han heller. Det er urettferdig at hun kjefter på meg og ikke han. Fordi de elsker hverandre? Det gjør meg kvalm. Å behandle meg som dritt gjør ikke akkurat forholdet mellom dem bedre. Jeg tar gitaren min ut av skapet mitt og setter meg på verandaen.

"(When this began)

I had nothing to say

And I get lost in the nothingness inside of me.

(I was confused)

And I let it all out to find

That I?m not the only person with these things in mind"

 

Jeg ser over til huset til Niall og jeg ser han sitter på verandaen han også og han spiller på gitaren han kjøpte i butikken jeg jobber i.

"(Inside of me)

But all that they can see the words revealed

Is the only real thing that I've got left to feel

(Nothing to lose)

Just stuck, hollow and alone

And the fault is my own, and the fault is my own"

Jeg hører tunge fottrinn i trappa og spiller så høyt jeg kan.

"I wanna heal, I wanna feel

What I thought was never real

I wanna let go of the pain

I've felt so long

(Erase all the pain till it's gone)"

"SAMANTHA!!! ÅPNE DØRA!!!!"

"I wanna heal, I wanna feel

Like I'm close to something real

I wanna find something I've wanted all along

Somewhere I belong!"

"HOLD KJEFT! OG HVOR I HELVETE FIKK DU TAK I DEN GITAREN?!!!" Jeg stivner og mamma står rett foran meg nå. Jeg ser at Niall har sluttet å spille på gitaren og ser hitover. Fantastisk! Bare helt fantastisk! Akkurat det jeg trenger!

"Jeg har kjøpt denne selv med mine egne penger!" Roper jeg tilbake og reiser meg opp mot henne.

"DU VET GODT AT DU IKKE SKAL BRÅKE HER!!! DU SKAL FAEN MEG ALDRI NOEN SINNE SPILLE PÅ DENNE GITAREN IGJEN!!!"

Q - Hva tror du moren til Samantha kommer til å gjøre med gitaren?
Btw; Denne parten er den siste på en stund. Jeg skal på sommerleir og kommer ikke hjem før på torsdag kveld! Jeg legger ut en part da, men ikke mens jeg er på sommerleir!

Stikkord:

6 kommentarer

mia

27.06.2012 kl.17:22

handler historien om Niall eller Liam fordi jeg har nettop begynt å lese historiene dine??

SVAR MEG!? :D

Solveig<3

27.06.2012 kl.22:17

mia: Det står jo Liam Payne! Hvem trur du det er da?!?!?!?

LoveStoryWriter!

28.06.2012 kl.19:48

mia: Solveig har rett. Det er en Liam historie og jeg trodde det var ganske åpenbart siden det står "Liam Payne Love Story". :)<3

Marie

28.06.2012 kl.21:15

Kommer ikke neste del snart? :-)

sofie

28.06.2012 kl.21:18

på begynnelsen var det mye om Niall og mindre Liam så jeg kjønner hvorfor hun er forvirret?!?!

LoveStoryWriter!

28.06.2012 kl.22:41

sofie: Det er fordi den kjærligheten starter ikke med en gang. :) Bare følg med og da skjønner dere etter hvert. :)<3
Marie/Katrine: Part 12 kommer i morgen, men ikke på lørdag. :) Jeg er ikke helt sikker på når det blir. :) Men skriver alltid på facebook. ;)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits