Liam Payne *Arguing With Niall* (Part 12) Fanfic

Liam Payne Fashion Styles

//*Arguing With Niall*\\

"Skal du gå og kjøpe noe?" Spør jeg Niall og han rister på hodet.

"Nei, pengene ga jeg jo til deg" sier han og himler med øynene sine. Jeg ser dumt på han.

"Niall! Det er over 50 kr. igjen! Det er jo dine og ta dem, nå!" Roper jeg lavt og han rister på hodet og legger armene sine i kryss som en sta liten unge. Jeg tar pengene og er på vei til å legge dem oppi sekken hans, men han tar fort sekken til seg selv så jeg ikke får dem oppi.

"Kom igjen! Nå er du bare utrolig sta!" Han legger sekken si på den andre siden av han så jeg ikke får tak i han og kommer nærmere ved øret mitt. Han skal visst hviske meg noe.

"Ta pengene. Du har mer bruk for dem enn meg" hvisker han og jeg ser dumt på han.

"Nei! Jeg er ikke fattig heller da" hvisker jeg tilbake surt.

"Jeg har en jobb vet du. Jeg får faktisk penger der ifra" han lager en liten -pft- lyd og ser ikke ut til å tro noe særlig på meg. Hva faen? Selv om det ikke hadde var sant så har jo ikke han NOE med det å gjøre! Er han virkelig nødt til å blande seg opp i ALT?! Jeg reiser meg opp og går vekk. Jeg hører noen løper etter meg og jeg fortsetter å løpe enda fortere.

"Vent! Sam! Ikke bli sur. Jeg prøver bare å hjelpe deg!" Roper Niall og jeg stopper opp.

"Jeg trenger ikke din hjelp! Jeg klarer meg fint på egenhånd!" Roper jeg. Han legger armene sine på skuldrene mine og jeg ser på dem.

"Hør her. Jeg vet du ikke har så bra kontakt med folk og at du ikke liker dem, eller at du ikke slippe dem inn til deg, men la meg. Jeg vil så gjerne hjelpe deg og være venn med deg. Jeg kan se at de andre vil det også. Kan du ikke bare la oss?" Forteller han og jeg gjør et blikk på at han skal flytte hendene sine. Han skjønner godt hva jeg mener, men flytter dem ikke.

"Niall? Kan du please flytte hendene dine?" Spør jeg og han rister på hodet.

"Nei, du skal svare meg først"

"Nei"

"Nei?"

"Ja!"

"Ja?"

"Nei!!"

"Nei?"

"Ja!"

"Ja?"

"Niall!!! Jeg mener nei! Jeg orker å ha livvakter over meg hele tiden!" Han ser overrasket ut på meg.

"Tror du virkelig at venner er livvakter?"

"Hva annet er de da?" Jeg setter hendene mine i kryss og han gjør det samme.

"Det er MYE mer enn det! Venner stoler på hverandre, har det gøy, hjelper, osv!" Jeg lager et -pft- lyd og snur meg og går bestemt vekk.

"Greit! Jeg trenger ikke deg, men du kommer til å angre!" Roper han etter meg og da går jeg enda fortere. Tror han virkelig at jeg kommer til å savne han? Jeg har det bedre uten han! For en dust. Jeg kjapper meg til skapet og tar ut alle bøkene jeg trenger. Jeg skal ha engelsk nå og heldigvis har jeg ikke det med Niall. Tror jeg... Oh shit! Jeg kom nettopp på at han og jeg er partnere i naturfag! Søren! Jeg lukker igjen skapet mitt og ser meg til siden og ser Niall er ved skapet sitt. Vi har bare 5 skap mellom oss. Jeg tar på koden på låsen og fyker vekk med en gang. Jeg løper over til jentetoalettet og legger bøkene ved vasken og går inn til toalettet. Noen kommer inn og det er typiske populærjenter. De er nok ved vasken for å se seg i speilet og fikse på sminken. Degår og jeg blir fort ferdig og drar opp og lukker opp døra og vasker hendene mine. Jeg tørker hendene og snur meg hvor jeg la bøkene mine. Panikken tar overfallet og jeg leter over alt! De er borte! Seriøst?! Hvor kan dem være?! Jeg leter over hele stedet og jeg finner dem ingen steder! Jeg løper ut døra og leter over alt. Jeg leter bak benker, planter, statuer, skap... Jeg ser opp på klokka og timen har begynt! Jeg løper alt jeg kan til klasserommet og braser opp døra.

"Miss Scott? Så fint at du tok deg en tur innom" sier læreren sarkastisk og lukker igjen døra bak meg.

"Please, ta deg en plass. Det er bare en ledig. Ved siden av Mr. Horan" jeg står stille av sjokkhet. Niall? Går jeg med han i engelsk også?! Å herregud. Jeg går sakte mot plassen ved siden av han og setter meg ned.

"Hvor er bøkene dine?" Spør læreren og jeg rødmer.

"Uhm... Noen to..." Begynner jeg og ser at alle snur seg og stirrer på meg med store og runde øyne.

"...Jeg mistet dem" forteller jeg fort og setter meg ordentlig opp i stolen.

"Ja. Du må finne dem snart, hvis ikke må du erstatte dem. Du kan dele med Mr. Horan denne timen!" Roper læreren og jeg nikker nølende og ser mot Niall. Han smiler, ikke vanlig, men mer som... Et skuffet smil. Et smil over at han ikke er glad for at vi må dele bok.

"Hvordan klarte du å miste bøkene dine?" Spør han lavt, mens en annen elev leser høyt. Jeg HATER høylesning. Det er det verste jeg vet om!

"Jeg var på jentetoalettet og jeg la bøkene ved vasken så lenge og når jeg var ferd... Vent nå litt? Hvorfor bryr DU deg nå a?" Avbryter jeg meg selv og han ser opp mot meg.

"Jeg gjør ikke det. Får jeg ikke lov til å stille et spørsmål uten å bry meg?"

"Nei? Hvis man ikke bryr seg så er man bare stille!" Roper jeg og dekker fort til munnen min og synker lavere ned.

"Hysj Miss. Scott!" Niall fniser av meg og jeg gir han et stygt blikk.

"Jeg har aldri trodd før i dag at du har Scott som etternavn" sier han og fortsetter å fnise.

"Er det et problem?" Spør jeg og gir han et stirrende blikk.

"Neinei! Eh... Bare glem det"

"Miss Scott? Vil du lese?" Roper læreren.

Q - Hvordan tror dere det kommer til å gå?


Stikkord:

2 kommentarer

Silje Arnesen <3

22.06.2012 kl.22:05

bra skrevet :-)

LoveStoryWriter!

22.06.2012 kl.22:37

Silje Arnesen: Takk! :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits