Liam Payne *Money* (Part 11) Fanfic

//*Money*\\

I mattetimen var det veldig ubehagelig! Abby, som satt ved siden av Liam i naturfag, glodde på meg og Liam HELE tiden og så stygt på meg! Hva søren er det som feiler med henne? Hun har seriøst problemer. Jeg fyker til skapet mitt og slenger inn bøkene og løper til kantina.

"Vent! Sam! Hvorfor så travelt?!" Roper noen etter meg. Jeg bråstopper opp og ser bak meg. Niall og Liam kommer løpende mot meg mens de vinker og jeg trekker pusten. Abby har gjort hele dagen min til dritt. Jeg hater, og da mener jeg HATER, sånne folk sånn som henne!

"Uhm... Jeg har ikke det" sier jeg lavt og de leder oss til bordet deres. Jeg setter meg ned imellom Niall og Liam, og vi venter på de andre.

"Vil du ha penger til å kjøpe noe?" Spør Niall og tar opp sekken sin og stikker hånda hans oppi.

"Neida, jeg trenger ikke" sier jeg og han himler med øynene.

"Du må spise Sam!" jeg rister på hodet.

"Nei, jeg er ikke sulten"

"Men du kommer til å bli det hvis du ikke spiser snart!"

"Jeg har sagt at jeg ikke trenger mat!!" jeg reiser meg sint opp og han ser på meg med store øyne.

"Kom igjen da Sam. Det er ikke mye! Ta imot pengene og jeg blir med deg for å kjøpe noe i kantina. Nå er det heller ikke så mange her, så det er ikke kø" sier han og reiser seg opp mot meg og holder meg i hendene. Han ser på meg med valpeøyne og jeg skjønner godt hva han mener. Han tror sikkert at jeg nesten ikke får noe mat hjemme og han tar gjerne sjansen på å gi meg noe. Vel, han har vel på en måte rett. Jeg får ikke mye hjemme, og jeg pleier alltid å gå i butikken etter skolen og kjøper meg noe mat der. Jeg tør ikke å gå på kantina her på skolen, på grunn av alle de andre elevene her, så jeg er glad for at Niall blir med meg. Jeg ser nølende ned på hendene våre og han slipper de med en gang, men han har lagt pengene der.

"Greit..." sier jeg lavt og han følger meg bort. Vi steller oss i køen og jeg ser etter av hva jeg vil ha.

"Hva skal du ha?" Spør jeg og ser bort mot han. Han riser litt på hodet.

"Jeg skal ikke ha noe. Jeg tok ikke med så mye penger i dag og jeg ga dem til deg, men..." Begynner han, men jeg avbryter.

"Hva?! Er dette resten av pengene dine?! Niall, nå kan jeg hvert fall ikke ta dem imot! Jeg vil ikke at du skal sulte heller da!" Jeg prøver å legge pengene i armene hans, men det funker ikke. Han kniper dem sammen så det er umulig å legge dem er.

"Nei! Jeg vil at du skal ha dem. Jeg vet hvordan du har det hjemme! Vær så snill og ta dem Sam. Jeg ber deg. Jeg vil at DU skal ha dem" jeg nøler og rister på hodet, men han kommer nærmere og ser meg dypt inn i øynene. Jeg føler meg paralysert og stirrer rett tilbake i øynene hans. De er så blå og fine. Jeg tror jeg aldri har sett noe som er mer blå enn dem.

"Ta dem. Please" jeg stønner og gir et tegn på at jeg gir meg.

"Greit" stønner jeg igjen og snur meg og ser mot forslagene som man kan kjøpe her. Jeg tar en titt på pengene om hvor mye han ga meg og det er jo over 100! Jeg snur meg mot Niall, som antagerligvis er den 1000 gang jeg gjør det.

"Du kjøper ikke noe for 100kr. her" ler han og jeg nikker meg enig. Ja, det er ikke så dyrt her akkurat.

"Hva vil du ha?" Spør damen i kassa.

"Uhm..." Sier jeg nervøs og ser meg til siden for å se om Niall fortsatt er her. Han er her heldigvis og smiler mot meg.

"Jeg tar en, uhm... Iste og uhm... En, eh... Sandwich" sier jeg og gir hun pengene. 

"35 da. Takk" hun gir resten tilbake og gir meg en iste og en sandwich.

Q - Hva syntes du om det Niall gjorde til Samantha? Pengene til kantina?


Stikkord:

2 kommentarer

22.06.2012 kl.13:32

Kjempebra del!

Når kommer neste ? :-)

LoveStoryWriter!

22.06.2012 kl.13:59

Anonym: Tusen takk. :)<3 Neste kommer rund 20-21:00 i kveld. :)

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits