Liam Payne (Part 9+10)

*Part 9*

//*Late To Class*\\

"Samantha? Du burde kanskje våkne?" Hører jeg noen hviske svakt til meg. Jeg åpner fort opp øynene og ser Liam sitter rett ved siden av meg og smiler. Jeg stirrer mot han og bussen stopper og jeg tar tak i sekken min og fyker først ut og løper til skolen. Jeg orker ikke at de skal gå bak meg og sånne ting. Jeg vil heller være alene, som jeg vanligvis er. Jeg braser opp døra og setter meg ned hjørnet jeg alltid sitter i og tar opp en bok jeg leser. Det ringer inn og det er ikke akkurat så veldig lenge jeg fikk lest. Jeg går mot skapet mitt for hente bøker, men bråstopper fort når jeg får øye på Liam. Jeg har fullstendig glemt at vi har skap rett ved siden av hverandre. Jeg pleier egentlig noen ganger å vente til han er ferdig. Han låser skapet sitt og går vekk, og da går jeg bort med en gang. Det er mange folk som går på meg. De tar liksom ikke oppmerksomheten deres for å se seg hvor de går og hvem de går på. Jeg hater sånne drittsekker!

"Halla Sam! Det er greit jeg kaller deg Sam, ikke sant? Mye kortere enn Samantha. Haha!" Jeg ler litt, men dekker det fort. Jeg har en forferdelig latter. Hver gang jeg ler så dekker jeg det, den er veldig pinlig og ja... Jeg prøver å nesten aldri le.

"Hvorfor stoppet du latteren din? Den så søt og morsom. Du burde le mer!" Han begynner å le selv og jeg smiler sjenert.

"Du skal ha naturfag nå, ikke sant?" Spør han når han har ledd ferdig. Jeg nikker og han lyser opp.

"Kan jeg sitte med deg da? Liam skal sitte med en annen for en gang skyld. Det var en som spurte han, og han sitter alltid med meg så han ville for en gang skyld sitte med en annen. Haha!" Jeg nikker.

"Jada, det går bra. Hvem sitter han med da?" Spør jeg og tar bedre grep på bøkene jeg bærer.

"Her, la meg hjelpe deg" foreslår han og tar noen av bøkene mine så det bli lettere for meg. Jeg smiler takknemmelig mot han og han smiler tilbake.

"Det var en jente som spurte. Hun heter Abby" forteller han. Jeg nikker meg i forståelse og smiler litt svakt mot han.

"Bare så det er sagt... Det Louis sa til deg på bussen... Eh, jeg er ikke forelsket assa. Du vet grunnen til at vi sammen i går" ler han litt og jeg nikker.

"Jeg forstår Niall. Slapp av!" Jeg ler litt fordi jeg ikke klarer å holde det inne. Han kan være litt dum noen ganger, hehe.

"Men det var greit å kalle deg Sam? Eller foretrekker du Samantha?" Spør han og hopper litt for å få bedre tak i bøkene. Nå holder han sine og halvparten av mine, ehe stakkars.

"Jeg foretrekker egentlig noe annet enn Samantha. Bare kall meg Sam du, det går br..."

"Hey! Hva er det dere gjør her? Dere skal jo til timen!" Roper en lærer som får øye på oss noen få meter unna. Vi begge ser på klokka som henger på veggen og timen begynte for mer enn 10 minutter siden! Shit! At vi heller ikke har lagt merke til at det ikke er flere rundt oss?! Vi begynner å løpe til klasserommet og Niall åpner døra for oss og går sakte og stille, rolig inn. Jeg følger etter  han og han setter seg bakerst og jeg ved siden av han. Alle sammen sitter og ser bak seg, på oss. Jeg rødmer litt og setter meg ned på stolen.

"Hvor har dere så vært Mr. Horan og Miss. Scott?!" Roper læreren og jeg rødmer ENDA mer! Hvorfor er han nødt til å si etternavnet mitt? Seriøst?!

"Erm...! Bare rett utenfor!" Roper Niall tilbake og jeg nikker svakt. Alle elevene begynner å le og jeg vil bare synke langt ned i jorda!

"Og hvorfor var dere ute og ikke her inne?!"

"Vi glemte tiden. Vi snakket og..." Niall blir avbrytet av noen andre.

"Og kysset?!" Det er en jeg ikke gjenkjenner, men det var en jente. Hun sitter ved siden av... Liam? Jupp, da er nok hun Abby. Jeg og Niall rister fort på hodet og jeg ser stygt på henne.

"Vær stille Abby! Bare ikke la dette gjenta seg!" Jeg og Niall nikker og åpner bøkene våres og følger med på hva læreren sier.

"...dere skal jobbe med et nytt prosjekt og dere trenger en partner! Det blir to og to, og jeg håper dere alle finner en! Lykke til!" Roper han mot slutten av timen og klokka ringer.

"Sam? Kan vi være partnere?" Gliser Niall.

"Skal ikke du være med Liam?" Spør jeg.

"Ja? Skal ikke du være med Liam?" Gjentar en etter meg. Jeg ser fort opp og det er Liam som nettopp kom hit.

*Part 10*

//*Math With Him?*\\

Niall ler og himler med øynene sine mot Liam.

"Du kan være med Abby du! Læreren sa at alle skulle ha en partner, og jeg tviler egentlig at Sam hadde funnet seg en annen partner" forteller han og Liam nikker seg enig. Jeg rødmer litt og slår han tullete på armen.

"Jeg hadde klart meg fint jeg!" Ler jeg og han ler han også.

"Jaja, sikkert" ler han sarkastisk. Endelig slutter han å le og han ser spørrende mot meg.

"Vel? Kan vi?" Spør han og jeg ser opp mot Liam. Han nikker og jeg smiler og nikker mot Niall. Han jubler og jeg himler med øynene mine mot han.

"I spising, vil du sitte med oss i kantina istedenfor å bare sitte i kroken din?" Spør han og smiler mot meg.

"Uhm... Jeg har ikke med penger. Jeg sa jo det rett før bussen kom. Jeg måtte jo låne penger av deg, som jeg skal gi i morgen forresten! Det er jo ikke vits da?" Spør jeg og han himler med øynene.

"Enda større grunn til at du skal sitte med oss! Du kan låne penger av meg! Pft, og du trenger ikke å skylde meg! Det er jo ikke mye heller" sier han og gir meg bøkene tilbake og løper til skapet sitt. Jeg og Liam går mot skapene våres og jeg klarer uheldigvis å miste en bok og jeg og Liam bøyer oss samtidig ned og skaller! Jeg lager et lite stønn og holder meg på hodet, og han gjør det samme.

"Haha, unnskyld for det" ler han og tar frem armen sin for å hjelpe meg opp. Jeg tar tak i den og børster litt støv fra klærene mine.

"Ehe, det går bra. Ikke tenk på det" sier jeg lavt og han bøyer seg ned og tar opp boken for meg. Smiler og nikker takknemmelig mot han og legger den inn i skapet igjen. Jeg tar ut noen andre bøker og de er enda tyngere! Jeg holder på å miste dem igjen, til Liam tar tak i den som holdte på å falle.

"Ehe, takk" sier jeg lavt og han smiler mot meg. Jeg tar tak i boka mi, ordentlig denne gangen og går mot klasserommet jeg skal være i. Nå har jeg matte. Det er ikke akkurat favorittfaget mitt, men jeg har ikke noe imot det. Om man jobber og kan det så er det ikke så ille. Alle de andre i klassen klager HELE tiden og gidder ikke å gjøre noe, men jeg er bare stille... Som vanlig. Jeg setter meg helt bakerst i klasserommet og legger alle bøkene mine på pulten og setter meg ned. Jeg merker at noen setter seg ned ved siden av meg og jeg ser fort opp.

"Du ikke noe imot vel?" Spør han og gjør seg klar til å reise seg. Jeg rister sakte på hodet og han smiler og setter seg ned igjen.

"Jeg visste ikke at vi hadde matte sammen?" Spør jeg og smiler nervøs. Håper han ikke blir fornærma.

"Haha, det går bra!" Han dytter meg tullete på armen og jeg puster lettet ut.

"Så, er du god i matte?" Spør han meg og jeg nikker.

"Ja, jeg vil ikke kalle meg dårlig akkurat" ler jeg nervøs og han smiler mot meg.

"Du da?"

"Erm... Greit nok" svarer han og ler.

Q - Hvem tror du Samantha har matte med?

- Jeg glemte selvfølgelig å legge ut en part tidligere... Jeg legger ut to nå og det blir to i morgen også. Det blir som planlagt til vanlig tid, men hvis jeg er opptatt så beklager jeg det, men da blir det sånn som nå. Bare mest antagelig tidligere.


 

Stikkord:

2 kommentarer

niamlol

22.06.2012 kl.11:55

Jeg tror det er liam og du er kjempe flink

LoveStoryWriter!

22.06.2012 kl.12:12

niamlol: Tusen takk :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits