Liam Payne *"U Know Us?"* (Part 7) Fanfic

//*"U Know Us?"*\\

Jeg våkner fort opp av den utrolig irreterende vekkeklokka mi og ruller ut av senga. Jeg skrur den fort av og løper mot badet for å dusje. Jeg blir fort ferdig og går til kleskapet mitt og skifter til dette: CLICK HERE!

Jeg tørker håret mitt med hårføner og børster det. Jeg tuperer og børster med kam og bruker 10 minutter på å fikse håret. Det er normal til jeg vanligvis bruker hver morgen. Jeg går ned for å ta meg litt frokost. Det blir frokostblanding og jeg tar det med til stua og setter på tv. Jeg trenger heldigvis ikke å ha på så lav lyd siden mamma og pappa allerede har dratt på jobb. Jeg kan endelig nyte sjansen til å ikke være så stille!

Jeg ser mot klokka og jeg må dra! NÅ! Jeg skrur fort av tv-en og løper til kjøkkenet med frokostblandingen og setter den på benken og griper taket i baggen min og løper til bussholderplassen. Jeg må alltid ta bussen til skolen fordi det er så langt unna. Jeg leter oppi baggen min for å sjekke om jeg fikk med meg alt. Mobil, ja! Nøkler, ja! Bøkene, ja! Penger, nei! Busskort... Vent?! Fikk jeg ikke med meg pengene?! Oh shit! Busskort.... Busskort... Nei!! Jeg glemte busskortet mitt også! Herregud... Jeg står ved bussholderplassen og ser at Niall står der. Han får fort øye på meg og vinker og smiler mot meg. Jeg vinker tilbake og løper og steller meg ved siden av han.

"Niall? Tror du jeg kan låne penger av deg til bussen? Jeg hadde det travelt og glemte busskortet og penger" sier jeg og han bare ler.

"Jaja, selvfølgelig! Her" han gir meg noen penger og jeg tar dem imot.

"Tusen takk!"

"Wow, i går hadde du på en singlet og shorts, men nå har du på noe annet? Haha, hvorfor det?" Han ser mot klærene mine og jeg ser dumt på han.

"Jeg har alltid hatt denne stilen. Bare ikke akkurat i går, siden det var så utrolig varmt"

"Det er like varmt i dag"

"Ja, men jeg overlever på skolen" Vi ser bussen kommer og gjør oss klare til å gå på. Jeg steller meg foran Niall så jeg kommer meg på bussen før han. Jeg gir bussjåføren penger og sier hvor jeg skal og tar kviteringen og setter meg langt bak. Niall tar fort på busskortet og kommer mot meg. Han setter seg ned ved siden av meg og gliser.

"Det er greit, ikke sant?" Spør han og fortsetter å glise fra øre til øre. Han er ihvertfall i godt humør. Jeg pleier alltid å sitte alene på bussen så det blir veldig uvant.

"Kommer ikke noen av vennene dine på etterpå?"

"Jo, men en av oss må alltid sitte alene. Da kan vel jeg sitte med deg?" Jeg nøler litt. Jeg vil IKKE være omringet av populære folk. Hvert fall ikke nå. Jeg føler meg ikke på topp i dag, det gjør jeg vel egentlig aldri?

"Uhm..." Begynner jeg og smilet hans forsvinner.

"Hvis du ikke vil så går det bra, men jeg tenkte kanskje du ville møte og hilse ordenlig på dem? Du kjenner jo dem ikke, og ikke dem deg heller" foreslår han, men jeg rister på hodet.

"Jeg kan heller gjøre det en annen dag eller noe sånt" sier jeg lavt og han nikker og setter seg litt lengere foran. Jeg tar opp hodetelefonene mine og setter på musikk. Bussen stopper opp og jeg kan se at noen av vennene til Niall kommer på. De vinker til han og han vinker tilbake. Jeg demper på musikken for å høre hva de snakker om.

"Halla!" Roper han ene. Han har stort og krøllete hår. Jeg husker han! Vi måtte en gang være partnere i et prosjekt i naturfag. Han heter... Uhm... Jacob! Nei, vent... Harry! Det er en annen fyr rett bak han. Jeg kan huske han også, men ikke navnet hans. Han har ganske mørkt hår, svart. Håret hans er litt anderledes enn de andre sitt, og sist så går en annen fyr. Han har brunt hår, nesten sånn som Niall sitt, bare at Niall har lys og ikke han. Hvor er han som jobber i butikken ved siden av? Jeg tar på meg hetta så de ikke legger merke til meg og de bare setter seg rundt Niall.

"Hvor var du i går? Trodde du skulle komme til meg og Louis!" Spør Harry og ser mistenkelig på han.

"Åh... Sorry, jeg glemte det" unnskylder han seg selv og ser bort mot meg. Jeg gir han et stirrende blikk og han ser mot de andre med en gang.

"Så, hva drev du med?" Spør han med det mørke håret. Jeg setter på musikk med en gang og setter meg sidelengs og imotsatt rettning. Jeg hører absolutt ingenting av hva dem sier, og det er kanskje bra. Hvis Niall sier til dem det om meg og hjemme kverker jeg han! Han lovet meg og ALDRI si det til NOEN!

"HALLA!!!" Skriker noen rett foran fjeset mitt og jeg skvetter så mye som jeg aldri har gjort før. Det var han som har brunt, Niall hår og gliser mot meg. Jeg bare stirrer tilbake. Jeg skrur av musikken og tar av hodetelefonene.

"Så, du er Samantha, ikke sant?" Spør han og smiler mot meg. Jeg nikker svakt og ser stygt på Niall. Han rister på hodet med en gang og smiler.

"Niall sa at han var med deg i går" begynner han.

"Så, har du gjort han forelsket?" Han blunker mot meg og jeg ser fort mot Niall igjen.

"Hva?! Nei, Louis! Det er jeg ikke! Vi er naboer!" Roper han med en gang til fyren, som tydeligvis heter Louis.

"Jaja, sikkert" han himler med øynene og Niall ser stygt på han. Jeg tror mer på Niall enn han. Jeg vet at Niall ikke føler noe for meg, og jeg føler ikke noe sånt tilbake heller.

"Vet du hva vi heter?" Spør Harry og setter seg rett foran meg.

"Jeg vet Niall, og deg, og skjønte nettopp at det er Louis" sier jeg og peker mot Louis.

"Hva heter jeg da?" Spør han og smiler stort.

"Harry"

"Hvordan vet du det og ikke min?" Spør han med svart hår.

"Jeg husker at jeg og Harry en gang måtte være partnere i naturfag i et prosjekt vi hadde for noen månder siden" forklarer jeg og de begge nikker.

"Ja, det husker jeg!" Roper Harry og bare fortsetter å smile.

"Haha, vel. Jeg heter Zayn" sier han holder frem hånden sin. Jeg tar den rolig, og raskt til meg selv igjen. Bussen stopper og en annen fyr går på og kommer mot oss...

Q - Hvem tror dere det er?

- Jeg har forresten laget meg en facebookpage (som dere finner HER) så... Valget er ditt!


Stikkord:

Én kommentar

silje

18.06.2012 kl.18:55

LIAM! ^_^

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits