Liam Payne *I Promise!* (Part 6) Fanfic

//*"I Promise!"*\\

Jeg og Niall står rett utenfor huset hans fordi han vil jeg skal møte foreldrene hans. Vi går inn og går til stua.

"Mamma! Pappa! Kom og hils på en venn av meg!" Roper han og de begge snur seg mot meg. De kommer sikkert ikke til å like meg...

"Sam, dette er mamma og pappa, og dette er Samantha" introduserer Niall meg.

"Hei Samantha! Hyggelig å møte deg! Jeg heter Maura!" Hun rekker ut hånda si og jeg tar tak i den og smiler så bra jeg kan.

"Hallo! Jeg heter Bobby!" Han rekker også ut armen sin og jeg tar den selvfølgelig imot.

"Så, er du Niall sin nye kjæreste?" Spør moren og gliser mot oss. Vi begge stirrer fort mot henne så på hverandre.

"Nei, mamma! Vi er ikke sammen! Bare venner!" Niall ser litt ut til å rødme og jeg gjør det samme. For å være ærlig, jeg har ikke sånne følelser for Niall. Ikke mer enn bare vennskap!

"Okei da" sier hun bare og blunker mot oss og de setter seg ned i sofaen og ser på tv. Niall tar tak i hånda mi og drar meg til et annet rom, som tydeligvis er kjøkkenet.

"La meg vise deg rundt! Dette er kjøkkenet...!" Roper han og viser meg litt rundt der. Så drar han meg opp trappa og inn på et annet rom.

"Dette er soverommet til mamma og pappa og..." Han drar meg videre til et nytt rom.

"...dette er mitt soverom" han gliser og vi går inn i rommet.

"Og forresten, der er verandaen min! Når vi så hverandre. Det er der jeg alltid har hørt dere" Jeg rødmer litt og lukker opp døra og går ut. Jeg kan klart se huset vårt, og verandaen og rommet mitt. Jeg ser ned til stuevinduet og jeg ser pappa står der og ser surt mot meg. Jeg stivner med en gang og fyker inn igjen.

"Hva er det?" Spør Niall og smiler mot meg.

"Pappa sto i vinduet og så mot meg" hvisker jeg lavt og jeg ser helt forskrekker ut.

"Hvis du vil kan du godt overnatte her? Du kan bruke gjestetannbørsta vår som igjen andre har brukt som du kan ha, og en t-shjorte som pysj. Jeg rister på hodet.

"Nei, det får jeg ikke lov til" sier jeg og ser trist opp mot han. Og selv om jeg fikk lov hadde jeg ikke villet det. Jeg mener, jeg kjenner jo han så vidt! Jeg vil ikke overnatte her da?!

"Okei da" sier han trist og jeg slår han tullete på armen.

"Jeg burde gå nå" sier jeg ganske lavt og han ser enda mer trist ut. Han kommer nærmere og gir meg en klem. Jeg er egentlig ikke noe klemme menneske så jeg føler meg ikke akkurat så veldig komfertabel. Jeg bare klemmer svakt tilbake.

"Niall?"

"Hmm?"

"Lov meg å ALDRI NOEN SINNE si dette til noen. Ingen av vennene dine, foreldrene, eller en levende sjel?!"

"Slapp av, jeg lover. Skal jeg følge deg over til huset ditt?" Jeg trekker pusten litt.

"Eh... Ja" sier jeg lavt og han slipper endelig taket i meg og går ned og over til meg. Jeg steller meg opp ved døra og snur meg mot Niall igjen.

"Natta Samantha"

"Natta Niall" han kommer nærmere for en klem, men jeg stopper han og tar hånda mi på skuldrene hans og bare smiler. Han ler litt og himler med øynene sine og snur seg for å gå hjem igjen. Jeg åpner døra og spretter fort inn og fyker opp på rommet mitt for at mamma eller pappa ikke skal stoppe meg. Jeg tar fort og låser døra til rommet og tar må meg pysjamas og legger meg ned på senga og setter på vekkerklokka.

Q - Tror dere Niall klarer å holde på hemmligheten til Samantha?


Stikkord:

Én kommentar

silje

17.06.2012 kl.17:36

ja, på en side... muligens Liam får vite det =P men det er jo bare mine tanker da =P

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits