Liam Payne *Not Your Name* (Part 2) Fanfic

//*Not Your Name*\\

Jeg prøver å se om jeg har sett han før, men jeg klarer bare ikke å sette fingeren på det. Han går bort til Amanda og snakker med henne. Hun nikker og kommer hitover. Jeg bare ignorerer dem og fortsetter å spille.

"Samantha? Tror du han kan låne den gitaren?" Spør Amanda og jeg ser fort opp mot henne. Han er sikkert på jakt etter en gitar. Nei! Jeg vil ikke at han skal ha denne gitaren. Det er min favoritt og det er denne jeg alltid spiller på. Jeg nikker nølende svakt og gir han den. Han smiler og nikker takknemmelig og jeg bare smiler svakt tilbake. Håper han ikke vil ha den.

"Åh! En ny kunde! Samantha? Gidder du å hjelpe han her så hjelper jeg den jenta der borte?" Spør hun og peker mot en jente som kom nettopp inn. Jeg nikker og hun løper bort til henne.

"Hmm, Samantha? Du går på skolen vår, ikke sant?" Spør han og jeg ser fort opp mot han.

"Ehh... Sikkert" sier jeg og bare fortsetter å stirre på han.

"Kjenner du meg ikke igjen?" Ler han og begynner å spille på gitaren. Jeg studerer han litt nærmere. Jeg vet at jeg har sett han før og sånne ting, men jeg husker ikke navnet hans. Han har blondt hår og lyse blå øyne og gliser utrolig mye. Jeg gjenkjenner latteren hans, jeg hører den hele tiden på skolen og i klasserommet.

"Jeg husker deg, men ikke navnet ditt. Sorry" sier jeg lavt og tar en annen gitar. Jeg spiller på den samme sangen som han spiller på og han ser overrasket ut på meg.

"Så, du kan spille?" Ler han og vi begge spiller på akkurat det samme stedet. Jeg ser at han har litt problemer noen ganger og jeg stopper opp med en gang. Han gjør det samme og ser spørrende på meg.

"Her, prøv denne istedenfor" foreslår jeg og vi bytter gitar. Vi fortsetter å spille på der vi var og jeg ser at han spiller mye bedre nå. Han er virkelig flink til å spille.

"Åh, jeg glemte å si navnet mitt" sier han og rekker ut armen sin.

"Niall" Jeg smiler og tar tak i hånda hans.

"Hvorfor har han en annen gitar?" Spør Amanda som plutselig kom bort til oss.

"Han slet litt med denne så jeg foreslo en annen gitar og han spiller bedre på den" forklarer jeg og Niall nikker. Hun bare smiler mot meg og klapper meg på skulderen.

"Bra. Fortsett sånn her så får du kanskje bonuslønn" roser hun meg og går vekk.

"Vent, jobber du her?" Spør Niall forvirret og jeg nikker. Han smiler og jeg ser spørrende på han.

"En venn av meg jobber i butikken ved siden av! Den klesbutikken rett over her!" Gliser han og jeg ser bak han for å se i den butikken han mente. Der står det en gutt og bretter noen klær i en hylle.

"Kjenner du igjen han da?" Spør han og fortsetter å spille på gitaren. Jeg rister på hodet og spiller med.

"Kjenner du egentlig noen på skolen?" Ler han og jeg rister på hodet igjen. Jeg har aldri tatt oppmerksomheten min til dem. Jeg jobber bare hardt på skolen i fagene og musikk. Det eneste jeg gjør på skolen er å skynde meg til klasserommene og jobbe der og få bra karakter.

"Jeg tar denne gitaren jeg. Hvor mye koster den?" Spør han og lukker igjen øynene og står og later som om han er en rockestjerne. Jeg ler litt og drar opp skulderene mine.

"Jeg vet ikke. Spør Amanda" sier jeg og setter fra meg gitaren. Jeg går bort mot noen andre cd-er og setter dem på sin riktige plass. Noen pleier alltid og ta dem opp og gidder ikke å sette dem tilbake til sin rette plass. Ganske irreterende egentlig...

Q - Trodde du at det var Niall som kom? Hvem tror dere jobber i den butikken ved siden av?


Stikkord:

3 kommentarer

13.06.2012 kl.15:00

Bra at du har begynt å skrive en ny historie! :D

LoveStoryWriter!

13.06.2012 kl.15:21

Anonym: Takk :)<3

silje

13.06.2012 kl.16:04

trudde det var Liam som kom med en gang jeg, men fant jo ut at det ikke var han = så tenker det er han som jobber i den andre butikken over gata ;)

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits