Liam Payne *Once Apon A Time* (Part 1) Fanfic

//*Once Apon A Time*\\

Jeg kjenner en kaldt pust blåse i nakken og regndråpene pisker hardt på kroppen. Jeg ligger sammenkrøllet på den kalde og våte bakken. Hvorfor er livet mitt sånn? Hva har jeg gjort for å fortjene dette? Jeg reiser meg sakte og rolig opp og ser meg rundt. Ingen i nærheten. Jeg gnir meg i øynene og løper hjem. Vent litt?! Har jeg noe hjem? Familien min hater meg og jeg hater dem, hvorfor bor jeg hos dem da? Vel, jeg har jo ingen andre steder å være.

"Hvem der?!" Hører jeg mamma rope når jeg kommer inn døra. Hun er for lat til å gidde å snu seg for å se hvem som kommer inn. Jeg blir ikke overrasket hvis det blir innbrudd her.

"Det er meg" mumler jeg, men høyt nok til at hun kan høre det. Jeg går opp til rommet mitt og lukker sakte og stille igjen døra. Jeg får alltid kjeft hvis jeg bråker eller dem bare hører en lyd fra meg. Jeg trenger vel egentlig ikke å klage. Jeg er glad jeg bare får være her og få mat, og sove. Klær kjøper jeg selv av pengene jeg får av jobben. Jeg jobber i en musikk butikk. De som jobber der syntes jeg er flink og jeg gir bort mye tips til folk, og jeg spiller ganske mange instrumenter og synger. Jeg synger mye til folk og barn.

Jeg må alltid ta mindre eyeliner, når jeg skal på joben og sette opp håret til en annen stilling fordi det er jo typisk emo-hår. Jeg tar på meg pysjamas: CLICK HERE!

Og legger meg ned i senga og setter på musikk.

"SAMANTHA!!!" Skriker mamma og jeg skvetter og løper ned med en en gang.

"Hva?" Spør jeg stille.

"Hva er det du gjør her enda? Du må på jobb!" Roper hun og jeg stresser med en gang. Jeg ser meg først forvirret rundt og så opp til mamma igjen.

"Kom igjen da!" Roper hun og jeg fyker opp og kler på meg dette: CLICK HERE!

Jeg setter opp håret i en heste-hale og legger mobilen min oppi sekken og løper til jobben.

"Unnskyld at jeg er sent" unnskylder jeg meg med en gang jeg kom inn.

"Slapp av! Du er ikke sent. Faktisk er du tidlig" ler Amanda og fortsetter å sortere noen cd-er. Jeg puster lettet ut og tar opp mobilen for å se på klokka. Jeg kom en halv time for tidlig. Hvorfor sa mamma til meg at jeg ble sen? Jeg setter sekken min inn i skapet hvor  vi henger jakker og bagger og går og hjelper Amanda med å sortere.

"Hvorfor trodde du at du var sen?" Spør hun og smiler mot meg.

"Jeg forsov meg og så ikke på klokka så jeg trodde jeg ble sen" lyver jeg. Jeg har aldri noen gang sagt til noen at jeg har problemer hjemme. Det er ingen jeg stoler nok på til å fortelle det til. Amanda og jeg er ikke så veldig gode venner, bare litt. Vi snakker noen ganger sammen når vi er på jobb, men ikke mer en det. Vi blir ferdige med å sortere og jeg går bort til en gitar og begynner å spille på den. Jeg starter ikke før om 25 minutter så jeg kan vel spille til da.

"Wow, du er flink til å spille" sier en liten jente som står rett foran meg.

"Tusen takk" sier jeg takknemmelig og smiler mot henne. Jeg fortsetter å spille og hun løper vekk. Hun kommer fort tilbake igjen med en voksen dame med et stort smil i fjeset sitt.

"Mamma! Hør! Er ikke hun flink?!" Roper hun til damen og peker mot meg. Hun nikker og ser mot meg mens jeg spiller. Jeg skifter til en annen sang jeg kan og de begge klapper. Jeg ser mot inngangen og ser en gutt kommer inn. Han virker litt kjent, jeg tror jeg har sett han før...?

Q - Hvem tror dere hun ser komme inn? Hva syntes dere om denne parten?

Btw; Hvis noen lurer når part 2 kommer så kommer den til vanlig tid i morgen!


Stikkord:

10 kommentarer

Nora

12.06.2012 kl.21:06

vet personen på bilde at du bruker bilde?

LoveStoryWriter!

12.06.2012 kl.21:21

Nora: Nei. Jeg har prøvd å "finne" personen som postet bildet for å sende melding/e-post om tillatelse, men jeg finner det ikke. Jeg tenkte at det kanskje ikke gjør så veldig mye. Om noen kommenterer stygt om dette bildet så fjerner jeg kommentaren med en gang! :)<3

Nora

12.06.2012 kl.22:09

det handler ikke om noen kommenterer stygge ting om bildet, bruker du noens ansikt, bildre, kunst, uansett, de har rett til å vite og godkjenne. Jeg ville ikke likt om noen hadde brukt mitt ansikt i sin egen fanfiction. Om du ikke finner personen, foreslår jeg at du finner noen andre eller spør noen om å illustrere for deg. Du trenger jo heller ikke å ha bilde, du kan jo bare bruke skildringer.

Nora

12.06.2012 kl.22:09

eller rett og rett, det er faktisk ikke lov.

LoveStoryWriter!

12.06.2012 kl.22:44

Nora: Greit du får det som du vil. Jeg skal fjerne bildet.

Nora

13.06.2012 kl.17:17

Handler ikke om at jeg får det som jeg vil, det handler om å følge loven og de etiske retningslinjene som er på internett og i verden. Det er greit at når noen har lagt ut noe på internett så tilhører det internett, men skal du bruke bilder, kunst eller sitater, noe som ikke tilhører deg, så skal de samtykke at du bruker det. Jeg vet at det er mange her i verden som ikke gjør dette, men prøv å se det fra et annet synspunkt. Hva om noen brukte et bilde av deg i en reklame eller historie. Hadde du likt det?

LoveStoryWriter!

13.06.2012 kl.18:45

Nora: Det var ikke akkurat det jeg mente. Jeg mente at var enig med deg at jeg skulle fjerne bildet...

Nora

13.06.2012 kl.21:24

så skriv det da, istedefor "du får det som du vil" ;) du får det til å høres ut som jeg tvang deg ellerno. Jeg håper jeg ikke gjorde det.

LoveStoryWriter!

13.06.2012 kl.22:38

Nora: Neida, slapp av. :) Unnskyld måten jeg skrev på. Jeg bare hadde en dårlig dag, unnskyld for at det gikk utover deg. :) Du tvang meg ikke, du hjalp meg bare. :)<3 Så, takk for det. :)<3

Nora

14.06.2012 kl.09:05

oki, bare hyggeli ^^

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits