Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 49) Fanfic

 

VIKTIG: Trykk på play før du leser!

//*It Was The Only Way Out*\\

"Det er ikke din feil Amy. Harry er bare så... Lei seg og sint. Han klarer ikke å tenke klart. Please, tilgi han" sier Liam og gir meg en klem.

"Jo Liam. Det er min feil. Harry har rett. Jeg kunne ha gjort noe. Jeg fikk bare panikk. Hadde det ikke vært for meg så... Hadde Louis levd nå. Det skulle vært meg i den kisten, ikke han" Liam klemmer meg hardere og jeg graver fjeset mitt inn i nakken hans og tårene triller ned. Vent litt... Jeg fikk en ide! Jeg vet akkurat hva jeg skal gjøre for å gjøre det bedre, for både Harry og meg! Jeg klarer ikke å leve med denne følelsen resten av livet mitt. Jeg tar opp hodet mitt, står på tærene og gir han en stor og myk klem. Jeg trekker meg unna og gir han et kyss på kinnet. Jeg løper av gåret til kirka og gir Niall og Zayn en klem og kysser dem på kinnet også. Jeg gjør det samme mot de andre voksene og løper i rettningen Harry løp.

"Harry?! Harry!!" Roper jeg og jeg hører gråting.

"Harry?" Hvisker jeg med en pipestemme. Jeg ser han sitter sammenkrøllet inntil et tree og gråter. Jeg setter meg ned ved siden av han og slenger armene mine rundt han og gråter med han.

"Unnskyld Amy. Jeg klarte ikke å kontrollere meg. Jeg..."

"Hysj. Harry... Du har selvfølgelig rett" jeg gir han en siste klem og et kyss på kinnet og jeg løper hjem.

"Vent! Hvorfor gjordet du det?!" Hører jeg han rope etter meg, men jeg bare fortsetter å løpe. Jeg åpner døra, låser den og går inn på kjøkkenet. Jeg tar opp et ark og en penn og skriver ned.

'Kjære alle sammen.

Jeg klarer ikke å ha denne følelsen resten av livet mitt. En del av meg har allerede dødd, og nå er det på tide at resten av delen gjør det samme. Jeg ga dere alle en hadeklem og et kyss på kinnet. Vi ses en annen gang og jeg håper dere får et flott liv. Hold dere streke og tålmodige. Dere er mye sterkere en det jeg noen gang kommer til å bli.

May Christine, eller som dere kaller meg, Amy. xx'

Jeg river av siden og tar frem den største og skarpeste kjøkkenkniven vi har og legger meg ned på gulvet og legger arket ved siden av meg. Jeg holder kniven opp med spissen mot meg og trykker!

Jeg føler en stor, ekstrem smerte i brystet og alt sammen blir svart... Det begynner å bli hvitt? Jeg kan se... Lys. Det er lys overalt rundt meg og jeg kan se... Mamma og pappa! Og ved siden av dem? Hvem er det? Jeg ser bedre etter... LOUIS!!!

- Slutt!

Som jeg sa ble det en helt forferdelig slutt. Jeg ville ende denne og det var det jeg gjordet! Jeg legger ut en ny historie klokken 20:30 og nå blir det Liam Payne fanfic! Denne blir nok bedre, men jeg vil gjerne vite om hva dere syntes om denne hisitorien så please legg igjen en kommentar! Tusen takk!

Hør på hvor nydelig stemme Louis har! Jeg får nesten gåsegud!


Stikkord:

6 kommentarer

SoSillie

12.06.2012 kl.20:15

det var en bra slutt, båten du avslutta den på da...

men tror aldri jeg har grått så mye av en historie jeg har lest noen gang! jeg tror jeg har sitte her i 5 min nå å bare sildra! :'O

du har jo flere ganger sagt det at noen av delene av historien ikke var så bra, men det må til! bedre att det er en mindre spennende del der enn at den ikke er der, for da hadde det ikke gitt noe mening, sant?

gleder meg en masse til den neste historien!! den må jo bli bra! med tanke på de andre historiene som du har skrevet ;) har begynt å lure på hvordan karakter du har i Norsk ett par ganger, og hva du får på stiler og sånt =P for du skriver, som lærer'n min sier, veldig muntlig, flytende og bra ;P

stå på videre så skal jeg nesten ønske at du blir forfatter ;D <3

12.06.2012 kl.20:22

Å herregud nå sitter jeg søren meg her å griner!

Håper virkelig at du aaaldri slutter å skrive historiene dine! :D

LoveStoryWriter!

12.06.2012 kl.20:28

SoSillie: Tusen takk! Å lure hva jeg får i karakter på skolen i norsk er sikkert noe som ikke er så veldig rart i, men jeg syntes det er veldig personlig og vil helst ikke si det. :) Bra at du gleder deg til min andre historie og jeg er glad for at du har fulgt med på denne!
Å ønske at jeg skal bli en forfatter blir jeg veldig rørt av. Tusen takk <3 Jeg hadde en drøm om det før når jeg var mindre, men nå har jeg ikke peiling på hva jeg vil bli. :P<3
Anonym: Hehe, tusen takk for at du har fulgt med og at du liker dem. :)<3 Å slutte å skrive er noe som jeg sannsynligvis aldri kommer til å gjøre. Dette er noe jeg elsker og har tenkt til å fortsette. :)<3

Tine

12.06.2012 kl.20:36

Sitter her faktisk og griner! Du skriver utrolig bra!!! Men kan du avslutte den neste fanficen litt mer lykkelig? Du skriver utrolig bra! Elsker historiene dine! <3

LoveStoryWriter!

12.06.2012 kl.20:38

Tine: Tusen takk! :)<3 Jeg kan love deg/dere at den neste ender annerledes enn denne. Den blir lykkelig, men denne ble om død. :)<3

julie

29.07.2012 kl.01:59

Nå er jeg helt ærlig!!! Jeg har aldri grått pga. en historie før. Men så leste jeg denne historien. Tårene rant som en foss hele tiden. Hver gang jeg leser og/eller tenker på denne historien gråter jeg. Tips til dem som leser: Hør på moments-one direction mens dere leser. Det blir sinnsykt rørende da.

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits