Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 48) Fanfic

//*In The Church*\\

Alle sitter i kirka og hører presten snakke. Alle tårene mine renner hele tiden. Jeg tok heldigvis med meg et lommetørkle så jeg kan tørke tårene mine på den, men den er helt gjennomvåt så den hjelper egentlig ikke så mye lenger. Vi har sittet her i en time nå og hørt på presten, og noen reiser seg og tar tak i håndtakene på kista og bærer den ut. Jeg går med Rose og Daniel og de andre guttene.

"Jeg kan ikke tro det" hører jeg Harry hviske bak meg. Jeg har aldri noen gang trodd at jeg skulle ha dratt til begravelsen hans så tidlig, men jeg føler meg så utrolig ille. Jeg mener... Det er jo egentlig min feil! Han ofret seg for å redde meg... Og det tok livet hans. Tårene strømmer seg nedover og jeg stopper opp og noen krasjer bakfra meg.

"Åh, unnskyld Harry" sier jeg fort og holder følge med rekka igjen. Jeg har sett at Harry er ikke den samme lenger. Han lengter så utrolig mye etter Louis, det gjør jo så klart jeg også! Vi er fremme hvor de skal heise kisten og alle steller seg rundt hullet.

"Dere som har tale kan holde den nå" Jeg tar to skritt forover og tar opp arket hvor talen er skrevet og trekker pusten dypt...

Nesten alle har hatt en tale og de heiser ned kisten. Jeg klarer ikke lenger og løper av gårdet. Vekk fra kirkegården, vekk fra folk, vekk fra alt sammen! Jeg ser en stor stein og setter meg på den.

"Hvordan kunne dette skje? Hvorfor? Hvorfor skjedde det med han?! Hvorfor ikke meg?! SI MEG DET!!!!!!" Skriker jeg ut.

"Jeg lurer akkurat på det samme" hører jeg stemme over meg. Jeg ser fort opp og der står Harry.

"Ha-harry?" Spør jeg med en gråtende og skjelvede stemme.

"Jeg skjønner ikke. Hvordan kan en så utrolig person bare miste livet sitt? Vel... Det var jo på grunn av deg, ikke sant?" Jeg nikker og han kommer nærmere.

"Hvordan kunne du la dette skje?! Hvorfor dyttet ikke du han unna?! Du sa at han kastet deg vekk så du sklei på gulvet, ikke sant? Du kunne også ha tatt han med deg! Før den jævla planken datt ned! Hva feiler det med deg? Alt er DIN skyld Amy! Hvordan kunne du?!!!" Han løper gråtende vekk og jeg ser flere tårer treffer bakken mens han løper. Hvordan kunne jeg? Hvordan kunne HAN?! Harry!! Skylder på meg?! Okei... Han har rett... Det er min skyld... Argh!

"Det er ikke din feil..."

Q - Syntes dere det er Amy sin feil, eller overreagerte Harry? Hvem tror dere sa "Det er ikke din feil..."?


Stikkord:

3 kommentarer

Tine

12.06.2012 kl.19:05

Neei! Louis får ikke lov til å være død! Please si at han ikke er død!

kjendiscrazy

12.06.2012 kl.20:19

du vis dette er en fanfics så er det to ting jeg vil spåre om 1: skal denne fanfics være trist/glad slutt?

2: ikke slutt med og skrive dette er det verste fanfics jeg har lest, kan ikke den være litt mer glad...

LoveStoryWriter!

12.06.2012 kl.20:37

kjendiscrazy: 1: Denne fanfic-en var mest ment som en trist slutt. Jeg ville for en gang skyld skrive litt trist siden jeg tar alltid at det ender lykkelig.
2: Jeg skjønner ikke hvordan det er et spørsmål? Å si at dette er den verste fanfic-en du har lest er ikke et spørsmål. Det er en vanlig kommentar som du forteller om dine egne meninger. Jeg respekterer at du forteller hva du syntes, men det er jeg som bestemmer om denne historien ender trist eller lykkelig.
Før du skrev de "spørsmålene" så skrev du "Du vis dette er en fanfics så er det to ting jeg vil spåre om..." Hvordan kan du skrive "hvis dette er en fanfic..."? Jeg syntes at det er VELDIG tydelig at dette er en fanfic. Selv om den er trist så er det fortsatt en fanfic som jeg har skrevet. Det står til og med på overskriften av hvert eneste innlegg jeg har delt med partene. Jeg har også sett at du har kommentert på noen av de andre innleggene. Du foreslo maratonen så jeg trodde at du faktisk var interessert i denne fanfic-en og ville fortsette å lese, men jeg tok visst feil?

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits