Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 46) Fanfic

 

VIKTIG: Trykk på play før dere lese!!

//*Why Him & Not Me?*\\

Jeg ser over oss og ser at en planke løsner!

"LOUIS!!!!!!!!!!!!!" Skriker jeg alt jeg kan og han ser opp. Den løsner og er på vei til å falle, men Louis kaster meg vekk og jeg sklir bortover gulvet. Jeg tar armene mine på gulvet og presser meg opp igjen og ser raskt mot Louis.

"NEEEEEI!!!!!!!! LOUIS!!!!!!!!!!!!!" Skriker jeg og løper bort mot han. Han har en DIGER flammende planke over seg og beveger seg ikke. Alle tårene mine spruter ut og jeg prøver alt jeg kan for å flytte planken. Det er noen steder hvor det ikke brenner så jeg bruker all styrken min og jeg klarer å flytte den vekk! Jeg drar Louis lengre vekk og setter meg ned på knærene ved siden av han.

"Louis!!! LOUIS!!! DU MÅ VÅKNE!!!!" Skriker jeg og tårene tar aldri slutt.

"LOUIS!!! PLEASE!! DU MÅ!!!" Jeg kjenner etter pulsen hans og jeg kjenner igjen ting... Jeg tar en rask undersøkelse over kroppen hans om hvor han ble mest skadet. Han har noen brannsår og siste stedet jeg tar en titt er hodet. Jeg ser blod renner derifra og jeg sprekker.

"Louis! Du kan ikke! Du våger ikke! NEEI!!" Jeg holder på å miste stemmen igjen og jeg drar han på veien ut. Jeg ser over meg og en planke holder på å løsne igjen! Jeg drar han det forteste jeg klarer og jeg klarte akkurat å få oss forbi! Jeg ser meg rundt og jeg er like ved trappa!

"Louis! Du må våkne! Please, du MÅ! Ikke forlat meg! Du våger ikke!" Man skulle nesten tro at jeg gråt hele stillehavet! Jeg drar han så forsiktig som jeg klarer ned trappa, men også samtidig litt fort.

"Hei du unge dame! Det er ikke trygt her! Du må komme deg ut med en gang! Her, la meg hjelpe deg!" Roper en mann bak meg. Det er en brannmann og han kommer opp trappa, mot meg.

"Nei! Jeg må få Louis ut herifra!" Roper jeg, men han tar tak i hånda mi.

"Vi får ut han også. Gå ut til han andre mannen og jeg tar av meg vennen din" Jeg nøler, men nikker og går mot mannen han pekte på.

"Kom, la oss få deg ut" han løfter meg og går ut døra og setter meg på en trillebåre fra en sykebil. Jeg får en maske til å puste rolig med.

"Louis!! Hvor er....?!!!" Begynner jeg, men en dame kommer bort til meg.

"Hysj! Ikke snakk, bare pust rolig i denne masken"

"Men....!!"

"Ikke noe men!! Pust rolig nå!" Jeg ser den forrige mannen kommer ut med Louis i armene sine. Jeg kaster vekk masken og løper bort mot han.

"Er han okei?!!" Roper jeg og han gjør -hysje- tegnet til meg. Han setter Louis ned på bakken og jeg setter meg ned på knærene ved siden av og han sjekker pulsen hans.

"Går det bra med han?" Spør jeg bekymret og UTROLIG redd!! Tårene renner og mannen ser opp mot meg.

Q - Hva tror dere skjer med Louis? Overlever han?


Stikkord:

2 kommentarer

SoSillie

12.06.2012 kl.17:17

Hvorfor har jeg denne dårlige følelsen av at Louis ikke overlever!? :''O

12.06.2012 kl.17:19

Håper at han overlever!

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits