Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 45) Fanfic

//*The Burning House*\\

Det er sent på kvelden og Louis overnatter igjen, og denne gangen spurte vi Rose og Daniel! Han fikk lov, heldigvis.

"Går det bra? Jeg kan kjenne hjerte ditt dunke utrolig fort" fniser Louis og gir meg et kyss på kinnet. Vi ligger helt tett inntil hverandre og det er sikkert sånn han kjenner det.

"Jeg bare... Det føles ut som om noe skal skje... Jeg vet ikke hva det er, men... Jeg får litt vondt i magen..." Begynner jeg, men Louis avbryter meg med en latter.

"Hahahahahahahahahahaha!! Kanskje det var maten jeg lagde? Det var første gangen jeg har lagd egg og bacon, så... Ehe, ja! Sikkert derfor du har vondt i magen nå" han rødmer litt og ler. Jeg fniser av han og nikker.

"Du har sikkert rett"

 

Jeg kjenner det er helt utrolig varmt rundt meg og jeg kan lukte lukten av røyk! Jeg åpner opp øynene og ser det er flammer overalt! Jeg får fullstendig panikk og prøver å gå ut av senga, men venstere beinet mitt sitter fast av en planke som har dettet ned fra taket. Jeg strever med å få den ut og hoster helt utrolig mye! Jeg ser flammer overalt og begynner å få panikk! Jeg prøver å dytte vekk planken, men den er altfor stor og tung!

"HJELP!!" Skriker jeg og hoster med en gang. Jeg tar et pannebånd som ligger på nattbordet mitt og dekker den over munnen og nesa mi og fortsetter å prøve å få løs beinet mitt. Det gjør utrolig vondt, men jeg kan ikke akkurat tenke på det nå!

"HJELP!!! ER NOEN HER?!!!" Jeg begynner å miste litt av stemmen min. Lungene mine er sikkert fylt med røyk. Jeg har ALDRI hostet så mye som jeg gjør nå! Eller, det vet jeg jo egentlig ikke, men dette er virkelig ekstremt! Beinet verker og jeg prøver alt jeg kan for å få den løs.

"AMY?!!!" Roper noen rope og blikket mitt går rett mot døra.

"LOUIS?!! ER DET DEG?!!! JEG ER HER!! JEG SITTER FAST!!" Roper jeg og jeg hører noen kommer forsiktig nærmere rommet. Jeg ser Louis skviser seg igjennom flammer og løse planker i døra og løper mot meg med en gang.

"Amy!! Å herregud!!" Han kysser meg raskt, men flytter seg fort unna igjen.

"Her, la meg flytte den for deg!" Han holder opp planken og jeg tar fort vekk beinet mitt. Jeg spretter ut av senga, men holder nesten på å falle. Oh shit! Jeg har virkelig skadet det beinet!

"Det går bra! Jeg skal hjelpe deg! Kom, la oss komme oss ut!" Roper han og tar den ene armen sin under beina mine, ved knærene og den andre bak ryggen min, og løfter meg opp.

"Wow!" Roper jeg overrasket. Jeg trodde bare at jeg skulle ta armen min over skulderen hans og hinke ut, men neida! Louis får oss ut av rommet og går helt inntil veggen, fordi det er utrolig masse hull her etter alle flammene! Jeg ser over oss...

"LOUIS!!!!!!!!!!!!!"

Q - Hva tror dere skjer?

Btw; Neste part blir lagt ut om en time!


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits