Maraton, To The End!

Hello kjære lesere!

Det var en som spurte (for ca. 2 uker siden) om jeg kunne ha en maraton en dag og jeg tenke jeg kunne ha det! Det nærmer seg slutten av denne historien og da skal jeg ha maraton! Og jeg skal selvfølgelig legge ut en annen historie etter denne (Liam Payne Love Story/Fanfic).  Det blir 7 parter til den er slutt og legger ut alle i morgen!

Den første legges ut ca. fra 07:00 - 08:00, noe imellom der, og en når jeg kommer hjem fra skolen (14:30 - 15:30), og det blir en time i mellom hver part.  Den siste blir delt ut klokka 22:00 bare for å si ifra! Okei, bare husk dette!

Btw; Husk at jeg advarte dere om å bare avbryte hele historien, men det ble at jeg skulle lage en avslutting istedenfor! Den er VELDIG dårlig... Så, sorry for det.


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits