Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 42) Fanfic

 

 

//*Breakfast*\\

"Hva i...?! Hva er det Louis gjør her?!" Roper Rose sjokkert og stirrer på Louis.

"Louis kom i stad og spurte om en sjanse og jeg gir han en. Også ville han bli her for natten istedenfor å dra hjem, så jeg lot han" forklarer jeg og hun legger armene sine i kryss. Bak henne kommer Daniel og de begge ser veldig skuffet ut.

"Vel... Jeg antar at det er bra? Ikke sant? MEN du må alltid spørre oss for tillatelse først! Okei?" Sier Rose og Daniel nikker seg enig med henne. Jeg ser nedover på føttene mine, skammefullt.

"Okei?!" Roper Rose og jeg skvetter.

"Ja!" Jeg løper opp på rommet mitt og Louis kommer sakte etter meg. Man skulle nesten tro at det fungerer litt sakte oppi hodet hans?

"Jeg burde kanskje gå nå" sier Louis lavt og gir meg en klem.

"Nei, du trenger ikke det nå" sier jeg og holder han fast. Han nikker og vi står sånn lenge. Vi legger oss ned i senga igjen og sovner.

"Amy? Du må våkne" jeg åpner opp øynene mine og ser at Harry har fjeset sitt nesten oppå mitt. Jeg skvetter litt og han bare ler av meg. Jeg ser meg til siden og Louis er ikke der!

"Hvor er Louis?" Spør jeg forvirret og ser meg rundt i rommet for å se om han kanskje var her.

"Han er nede og lager frokost. Det tok litt lengere tid siden jeg kom. Haha!" Jeg fniser litt og reiser meg opp og går til badet og hopper inn i dusjen. Jeg går over til rommet mitt og tar på meg dette: CLICK HERE!

Jeg løper ned og ser Louis og Harry er på kjøkkenet. Louis står og steker noe og Harry sitter klar til å spise på kjøkkenbordet.

"Hei Amy!!" Roper Harry og Louis snur seg og gliser når han får øye på meg.

"Halla Hazza!" Roper jeg tilbake og gir han en rask klem og går bort mot Louis. Jeg tar armene mine rundt magen hans og skviser hodet mitt opp på skulderen hans og kysser han på nakken.

"God morgen" hvisker han mykt og smiler mot meg.

"God morgen" hvisker jeg like mykt tilbake. Han tar en titt på klærene mine og smykkene.

"Så fin du er da" sier han og ler litt og fortsetter å steke. Jeg gliser mot han og gir han et kyss på kinnet.

"Takk. Du ser ikke så ille du heller" Jeg lukter og ser etter av hva han steker og det er egg og bacon! Det er min favorittmat til frokost!

 

Q - Hva syns du om klærene til Amy i dag?


 

Stikkord:

2 kommentarer

Snuppa<3

11.06.2012 kl.17:51

Mere ! <3

Solveig<3

11.06.2012 kl.19:26

Meeeeeeere!!!<3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits