Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 41) Fanfic

Jeg skal ha med en melodi for nesten hver part om jeg finner, men jeg fant ikke noe til denne parten. Sorry... Men her kommer den! Enjoy!

//*Busted*\\

Jeg legger meg ned i senga og Louis legger seg ned ved siden av meg. Jeg bestemte meg for å gi han en sjanse og han ville overnatte så det går vel greit.

"Tusen takk Amy. Du aner ikke hvor mye dette betyr for meg" hvisker han mykt og legger armen sin rundt skulderen min og jeg legger meg tettere inntil han.

"Jeg også" Han trekker opp dynen og jeg legger meg mot han så jeg ser han rett inn i øynene. Jeg føler meg utrolig mye lykkeligere og bedre. Jeg føler meg... Hel!

"Det går bra at jeg er her? Jeg kan godt gå hjem..." Begynner han, men jeg tar pekefingeren min foran på munnen hans.

"Hysj... Jeg har ikke noe imot det. Bare bli" hvisker jeg mykt tilbake og han tar vekk fingeren min, kommer nærmere og kysser meg. Kysset blir bare dypere og dypere og mer vått og... Egentlig ekkelt. Håper jeg ikke kysset Luke sånn hele tiden. Louis drar meg så jeg ligger opp på han og jeg fniser litt og vi fortsetter å kysse. Han kjenner den ene hånda hans trekker seg nedover på magen min og under pysjamasgenseren min, men jeg tar den fort vekk. Jeg ruller av han på siden av senga igjen og stirrer opp i taket.

"Unnskyld..."

"Louis, slutt og si unnskyld! Du har ikke gjort noe galt! Du missforsto meg bare sikkert! Du kan godt være her, men bare sove! Bare... Ikke si unnskyld. Please" Jeg reiser meg opp fra senga og står rett ved siden av den og snur meg mot Louis.

"Jeg er bare redd for å miste deg" hvisker han og ser trist ut.

"Louis... Du kommer ikke til å miste meg. Og IKKE si unnskyld! Okei?" Han nikker og jeg bøyer meg framover og kysser han fort og opp igjen.

"Jeg skal bare ta meg noe å drikke. Vil du ha noe?" Han rister på hodet og jeg åpner døra og går ned trappa og inn på kjøkkenet. Jeg åpner kjøleskapet og tar ut en appelsinjuice og heller det oppi et lite glass. Jeg setter det inn i kjøleskapet og går litt rundt i huset mens jeg drikker. Jeg titter ut av vinduet av og til og setter meg ned i sofaen. Jeg setter glasset på bordet og jeg setter den uheldigvis på kanten og den faller rett ned! Jeg ser utrolig sjokkert på den og fyker opp fra sofaen med en gang! All appelsinjuicen har fyket ut og flere glassbiter ligger overalt! Jeg var på vei til kjøkkenet for å hente papir, men jeg hører noen kommer løpende ned trappa.

"Amy? Å herregud Amy! Går det bra?! Hva skjedde?!" Louis ser ut til å få et panikkanfall, men jeg bare går mot han og klemmer han for å roe han ned.

"Slapp av Louis! Det går bra! Jeg bare klarte å knuse glasset med et uhell" forklarer jeg og han puster lettet ut.

"Hva trodde du da? At det ble innbrudd?" Ler jeg og jeg ser at han rødmer. Jeg fniser litt av han og jeg hører at noen kommer ned trappa.

"Hva i...?!"

Q - Åssen tror dere Rose og Daniel reagerer at Louis er der?

Stikkord:

2 kommentarer

Snuppa

10.06.2012 kl.17:07

Mere!

SoSillie

10.06.2012 kl.18:33

jeg har ingen anelse (sant skal det sies, så er det en historie) men håper at de reagerer positivt :D

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits