Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 40) Fanfic

VIKTIG: Trykk på 'Play' for du begynner å lese! Det gjør det mye bedre så GJØR DET!

Jeg vet at denne melodien er ment til triste ting, men jeg syntes at den er så fin og den gjør at parten høres veldig mye mer romantisk!

//*On the Porch*\\

Jeg hører noe treffer verandadøra mi og jeg strekker meg litt først og går ut av senga. Jeg tar en rask titt på klokka og det er jo 02:30 om natta! Jeg går ut på verandaen og ser ut. Jeg ser Louis som står rett under meg. Han går litt bakover og ser rett opp mot meg.

"Kan jeg komme opp?" Spør han og jeg nikker. Han begynner og klatre opp og til slutt er han oppe, rett foran meg.

"Fikk du blomstene?" Spør han mykt og holder hendene mine. Jeg orker ikke å ta dem for meg selv så jeg bare lar han.

"Ja" svarer jeg og ser nedover. Han tar den ene hånden sin under haka mi, og dytter sakte og forsiktig opp hodet mitt.

"Likte du den?" Spør han og smiler mot meg. Jeg føler meg fullstendig svak og makteløs og smelter dypt inn i øynene hans.

"Uhm... Ja, de... Em... Er fine" svarer jeg nervøs og litt skjelvende. Han smiler flørtende mot meg og holder øynene sine oppe. De skinner. Ikke sånn at han gråter eller noe, men han ser så... Jeg vet ikke... Uhm, glad?

"Og lappen?" Jeg kjenner pusten min blir tyngre og vanskeligere å puste og snakke, jeg kjenner også hjerte mitt dunke enda hardere og fortere.

"Ja, lappen ja... Uhm, jeg.. Em... Likte den også" svarer jeg nervøs og vi ser hverandre dypt inn i øynene. Han små ler litt og fortsetter å se på meg.

"Du aner ikke hvor mye jeg savner deg Amy. Jeg klarer ikke å leve uten deg. Du sier at jeg kanskje ikke elsker deg, men det gjør jeg. Jeg vil gjøre alt for deg og gir meg ikke før jeg har vunnet. Please, Amy. Gi meg en sjanse" han kommer nærmere og nærmere. Jeg vil stoppe han, men jeg vil heller ikke! Jeg er for svak, jeg føler ikke noe selvkontroll akkurat nå. Det er som om han styrer meg og jeg er helt maktesløs.

"Jeg har alltid elsket deg Louis. Jeg klarer ikke og slutte å elske deg og tenke på deg. Liam har rett. Jeg elsker deg fortsatt. Jeg... Du har har forandret deg og da vil jeg ikke elske deg lenger, men det går ikke" jeg tar en skritt bakover, men han drar meg inntil seg med en gang. Han holder rundt hoftene mine og jeg holder rundt magen og ryggen hans. Han presser meg enda tettere han og jeg lener hodet mitt på brystet hans, og han opp på hodet mitt.

"Bare gi meg en sjanse til. Jeg skal ikke bortkaste den. Jeg lover" hvisker han mykt. Burde jeg? Burde jeg gi han en sjanse?

Q - Burde Amy gi Louis en sjanse?

 

Stikkord:

5 kommentarer

SoSillie

09.06.2012 kl.12:35

musikken tok kaka, jeg begynte å grine...

JA!!! gi han en sjanse til, vær så snill! jeg ber på mine knær!! haha x)

LoveStoryWriter!

09.06.2012 kl.12:50

SoSillie: Haha, hyggelig å høre. ;)<3 Er dette andre gang du griner av historien min? XD<3

SoSillie

09.06.2012 kl.14:26

njææh... lit fler enn det skal du se, ett sted mellom 5 og 10 ^_^ er litt for god til å leve meg inn i historier osv og da går det over styr x')

Snuppa

09.06.2012 kl.14:41

Mere!<3 Du er kjempe flink! Hadde vært gøy om la til sånne låter noen ganger. Da er det lettere og leve seg inn i det! :) Ble rørt!<3 MEEEERE!!<3

LoveStoryWriter!

09.06.2012 kl.15:39

SoSillie/Snuppa: Haha, bra det da. :)
Tusen takk. :)<3 Jeg kan tenke litt på det at noen parter kan ha en fin melodi som passer. :D<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits