Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 37) Fanfic

//*What The Hell Do U Mean?!*\\

Liam og jeg løper rundt og jager hverandre i en park. Jeg har sagt til han at jeg ikke har samme følelser for Louis lenger. Louis har blitt en helt anderledes person nå. Og han sa at han elsker meg? Ptf! Tror jeg ikke NOE på! Hadde han gjort det hadde han ikke forandret på seg...

"Amy? Kan jeg fortelle deg noe?" Spør Liam og jeg nikker og smiler mot han. Han tar tak i hånda mi og drar meg ned så vi sitter på gresset. Himmelen er utrolig fin og blå med mange fine og hvite skyer. Jeg lener meg litt bakover og bare ser på dem. Den ene skyen ligner litt på en en gulerot. Jeg gjør et lite sukk og ser over til en annen sky. Den er litt forma som et... Hjerte... Hvorfor er alt nødt til å minne meg om han?

"Jeg tror du fortsatt liker han" Jeg snur hodet mitt mot Liam med en gang.

"Hva mener du? Så klart gjør jeg ikke det!" Sier jeg fort. Jeg kjenner jeg har vondt i magen, men jeg bare ignorerer det.

"Jeg tror at.... Du fortsatt har samme følelser for han, du bare vil det ikke. Eller vil ikke innrømme det til deg selv. Kanskje du ikke vil være sammen med han fordi han har forandret seg, men du kan ikke noe for følelsene dine" Jeg bare stirrer på han. Hva?! Jeg har ikke samme følelser for Louis! Hva faen?! Jeg liker han ikke lenger!

"Hvordan kan du si noe sånt?!" Roper jeg og reiser meg opp.

"Hvorfor tror du det? Jeg har jo ikke det!" Han ser først litt nedover så reiser seg opp foran meg.

"Jeg ser det på deg Amy! Jeg..." Jeg avbryter han av å løpe vekk. Nei, jeg gidder ikke! Jeg gidder ikke å høre på sånt når det ikke er sant. Jeg kjenner noe griper taket i meg, men jeg strever imot. Jeg prøver å løpe, men det er altfor strekt. Jeg gir meg og blir helt slapp i armen og snur meg. Han bare ser på meg, og jeg kjenner noe hardt treffer meg i bakhodet.

Q - Hva tror dere traff Amy?

- Sorry for et kort og utrolig kjedelig part. Beklager...


Stikkord:

2 kommentarer

Tine

06.06.2012 kl.21:49

Kjempe bra!!! Mer! :)

LoveStoryWriter!

06.06.2012 kl.21:59

Tine: Hehe, takk. :P Denne parten var utrolig kort og kjedelig fordi jeg skrev den så raskt i dag, men neste kommer i morgen og den er allerede skrevet så kanskje den er litt bedre. :P Lengre er den ihvertfall. :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits