Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 36) Fanfic

//*You've Changed*\\

Jeg løper sint ut av huset til Louis. Hvordan kan han gjøre dette? Hva feiler det med han? For en drittsekk!

"Amy, please vent! Ikke gå!" Roper han etter meg, men jeg bare løper enda fortere. Han har jo forandret seg helt totalt! Hvorfor det? Jeg har hvert fall ikke samme følelser for han, jeg likte den gamle Louis, ikke den han er nå! Herregud...

"AMY!! Stopp!" Jeg stopper opp.

"Ikke gå" Jeg står helt stille og gir han en sjanse på å forklare seg selv.

"Please... Om du går vekk nå, så går du vekk for alltid.... Fra meg" Jeg bare fnyser og er på vei til å gå fordi han, men han stopper meg.

"Nei, ikke gå" jeg kan se at han begynner å gråte. Øynene hans glinser og jeg ser en tåre renne nedover kinnet hans.

"Jeg elsker deg" hvisker han og kommer nærmere meg, men jeg trekker meg unna.

"Nei, Louis. Om du hadde gjort det hadde du ikke forandra deg" jeg holder hendene mine foran meg, men han tar tak i dem og presser de nedover og fortsetter å komme nærmere.

"Louis! NEI!!" Skriker jeg og han stopper opp.

"Hun føler ikke det samme...." hører jeg han mumle til seg selv og jeg tar tak i hendene hans.

"Louis. Hør. Jeg likte deg for den du var, ikke den du er nå" hvisker jeg og han ser forvirret på meg.

"Hæ? Hva mener du? Jeg har ikke forandret meg?"

"Jo. Det har du" Jeg slipper taket i han og går forbi han og over til huset mitt. Jeg lukker opp døra og ser at Harry også kommer ut og går hjem. Jeg låser døra etter meg og løper opp på rommet mitt. Jeg løper på verandaen og lener meg over gjerdet.

"Hvorfor?" Hvisker jeg lavt til meg selv. Jeg ser over til huset til Louis og han står på verandaen sin og... Gråter? Gråter han enda? Blikket hans går oppover og får øye på meg. Han smiler og vinker, men jeg bare snur meg og går inn og lukker igjen døra. Jeg tar på meg pysjamas og slenger meg ned i senga. Jeg kjenner tårene mine presser seg ut og jeg lar dem. Jeg har prøvd å holde dem inne i hele kveld, men nå klarer jeg ikke mer.

"Amy? Gråter du?" Spør en stemme på den andre siden av døra.

"La meg være!!" Roper jeg og tar puta over hodet mitt. Hvorfor? Hvorfor forandrer Louis seg? Hva er det han tenker på? Hvis han virkelig elsker meg så hadde han bare vært den han alltid har vært. Ikke noe anderledes enn det...

Q - Hvorfor har Louis forandret seg? Horfor gråt han på verandaen?

Stikkord:

2 kommentarer

03.06.2012 kl.15:19

Har jeg gått glipp av noe?

LoveStoryWriter!

03.06.2012 kl.15:43

Anonym: Nei det har du ikke. :) Det er en måte jeg skriver på. Det blir forklart senere i partene av hva som har skjedd. :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits