Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 34) Fanfic

//*"Let's Play A Game!"*\\

Jeg strekker ut armen min og trykker på ringeklokka. Jeg hører masse bråk inne ifra og lurer veldig på hva det er. Døra åpnes fort og både Louis, Liam og Harry løper samtidig på meg og vi alle detter ned.

"Hahah, hva gjør dere?" Spør jeg mens jeg ler. Jeg skviser meg ut og reiser meg fort opp igjen.

"Kom, la oss gå inn!" Roper Louis ivrig og vi følger etter han. Siden jeg var sist så lukket jeg igjen døra og tar av skoene og løper etter de andre.

"Så, hva skal vi gjøre?" Spør jeg og smiler mot dem alle tre.

"Vi kan vel ha en liten lek? Det er en jeg har funnet på selv!"

Roper Louis og gjør seg klar til å forklare og vi alle nikker.

"Okei, leken går som følger..."

"Vil dere ha noe å drikke?!!" Avbryter en dame stemme nede ifra og Louis snur seg surt på døra. Han åpner den og trekker pusten sin langt og dypt.

"OKEI!!!" Han setter seg ned på gulvet og vi alle setter oss i en ring.

"..." Vi alle ser spørrende på Louis at han skal fortelle oss åssen leken går, men han bare stoppet helt med munnen sin åpent og blikket hans er helt tomt. Som om han ikke var her i verden.

"Louis?" Harry vifter hånden sin opp og ned rett foran fjeset hans, men vi får ingen respons.

"Her kommer drikke!" Roper den samme stemmen og en dame kommer inn på rommet med et brett med fire glass med drikke oppi.

"Vær så god" sier hun og setter det ned imellom oss.

"Takk" sier vi alle i kor utenom Louis, som fortsatt er ute av verden.

"Louis? Går det bra?" Spør damen. Det er nok antageligvis moren hans. Han rister på hodet og blikket hans ser opp mot moren hans.

"Jada" sier han fort og ser mot oss igjen og smiler. Vi alle puster lettet ut og moren hans går ut og lukker igjen døra.

"Så, skal du fortelle oss leken din?" Spør Liam og tar en slurt av glasset sitt. Vi gjør det samme og venter på at Louis skal forklare.

"Okei, eh..."

"...jeg har ikke funnet på en lek. Jeg prøvde å finne på en nå, men jeg kommer ikke på noe. Vi kan jo leke nødt eller sannhet med en flaske? Så kan du vite litt mer om oss Amy?" Vi nikker og Louis løper ned for å hente en flaske.

"Du kan spørre oss om hva som helst!" Gliser Liam og jeg lager en ondskapsfullt latter.

"Hva om dere tar nødt da?" Spør jeg og ler litt.

"Da kan du få oss til å gjøre hva du vil!" Vi alle ler og Louis kommer inn i rommet igjen med en flaske. Vi flytter på glassene våres og Louis spinner på flaksen i midten. Den lander på Harry og Louis ler med en hes aktig stemme. Forsøket hans var en ond en, men det ble ikke så bra.

"Sannhet" svarer Harry og Liam og Louis ser overrasket ut på han.

"Trodde du skulle ta nødt jeg" sier Liam litt lavt og Louis nikker.

"Ja, jeg også" Han setter seg i en tenke posisjon og ser mistenkelig på Harry.

"Er det noen du liker?" Spør Louis og tar øyenbryna sine opp og ned. Vi alle tre lener oss nærmere han og han ser litt nervøs ut.

"Nei. Ikke mer enn bare venn" svarer han og vi alle ser skuffet ut. Harry ler litt og spinner på flaska. Den lander på Liam og Harry ler høyt og falskt.

"Sannhet"

"Du må svare HELT ærlig nå Liam!" Liam nikker og ser litt nervøs ut.

"Liker du noen? Mer enn bare en venn?" Liam ser utrolig nervøs ut og fikler mye med fingrene hans og sitter utrolig urolig.

"Uhm... Ja" sier han fort og ser rett ned i fanget sitt.

"Kult!! Hvem da?" Roper Louis og gliser mot han.

"Det skal jeg ikke si! Det er bare et spørsmål!" Sier han fort og nervøs. Vi alle nikker og Liam spinner på flaska og den havner på meg!

"Sannhet" svarer jeg og de ser skuffet ut.

"Hva?"

"Vi vet jo alt om deg! Kan du ikke please ta nødt da?" Ber Louis og jeg ser dumt på han.

"Dere vet ikke ALT om meg!" Ler jeg og Louis nikker.

"Jo" sier han lavt og jeg ser rart og litt forskrekket mot han. Jeg kjenner også at jeg rødmer litt.

"Okei, eh..." Begynner Liam og tenker.

"Gleder du deg til du skal begynne på skolen igjen?" Spør han og smiler mot meg. Harry og Louis lager et lite stønn og ser dumt på Liam.

"Du er elendig til å spørre spørsmål" sier Louis og vi alle ler.

"Jeg vet ikke. Kanskje litt, men ikke til arbeidet" ler jeg og spinner på flaska. Den havner på Harry og han velger nødt.

"Du er nødt til å..." Begynner jeg.

"...løpe ned til foreldene mine mens du er naken og skrike 'HEI MAMMA OG PAPPA!! KAN DERE ADOPTERE MEG?!'" Han ler og nikker. Han tar av seg alle klærene og løper ned trappa og over til stua hvor moren og faren til Louis er.

"HEI MAMMA OG PAPPA!! KAN DERE ADOPTERE MEG?!!" Roper han og løper rundt dem. De sitter i sofaen og Harry løper rundt den.

"Harry! Herregud, ta på deg klærene igjen! Louis?! Var dette din ide?!" Roper faren hans og Harry fyker opp igjen og tar på seg klærene. Vi fniser og ler og setter oss ned i ringen igjen og Harry spinner på flaska og den lander på...

Q - Hvem lander den på?

 

Stikkord:

3 kommentarer

Solveig

01.06.2012 kl.15:30

Mere! Du er Jo kjempeflink Jo!

kjendiscrazy

01.06.2012 kl.15:50

hei du jeg lurte på om du noen gang kan ha maraton det ville bli utrolig for OSS. og en ting til leser du bloggen min?? hvis du gjorde, hvilken historie da??

LoveStoryWriter!

01.06.2012 kl.16:19

Solveig: Tusen takk :) kjendiscrazy: Jeg kan tenke på det med maratonen. ;) Jeg har ikke så veldig tid å lese andre historier akkurat nå, men leser når jeg har tid! :) Jeg har sett at du skriver en historie, men har bare ikke hatt tid til å lese den enda. :) Men skal det snart!<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits