Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 33) Fanfic

Louis Tomlinson

//*Maybe Later*\\

Jeg sitter ved spisebordet og har frokosten rett foran meg, men jeg har ikke smakt på den. Jeg bare smårører litt med gaffelen min.

"Amy? Går det bra? Du har jo nesten ikke rørt maten din?" Spør Rose og jeg ser fort opp mot henne.

"Det går bra" svarer jeg fort og tar en bit inni munnen min. Det var godt, men jeg har bare rett og slett ikke matlyst akkurat nå.

"Det er godt, men jeg orker ikke mat nå. Ellers takk" sier jeg og reiser meg opp fra stolen og går til stua og setter meg ned i sofaen.

"Sikker på at det går bra? Det ser ikke sånn ut" Rose setter seg ned ved siden av meg og jeg skrur på tv-en.

"Bare la meg være alene" sier jeg og blar igjennom kanalene.

"Hvis det er noe s..."

"BARE LA MEG VÆRE ALENE!!!" Glefser jeg og hun fyker ut av stua med en gang. Jeg fortsetter å bla surt gjennom kanalene og tar opp ukebadet for å se om det er noe filmer som går.

"Seriøst? Ingenting?!" Hvisker jeg surt til meg selv og kaster bladet vekk.

"Amy? Mobilen din ringer! Skal du ikke ta den? DU MÅ!!!" Jeg ser meg først forvirret rundt, men skjønner etter hvert at det er mobilen min som ringer! Jeg løper rundt og hører etter på hvor den er.

"Ta-ta-ta telefonen!!" Det er ganske irreterende å høre på egentlig. Tydeligvis har Louis lagt den inn og satt den som ringetone.

"TA TELEFO..." Jeg fant den! Jeg drar og svarer den.

"Hallo?"

"HEEI AMY!!" Louis...

"Hei Louis"

"Hørte du ringetonen din?"

"Jupp"

"Haha, kul ikke sant?!" Det høres ut som om han er glad igjen.

"Ehh... Ingen kommentar"

"Hahahhah!"

"Ehh... Var det noe du ville si eller noe?"

"Jo! Blir du ut med de andre senere i dag? Det blir bare meg, Harry og Liam. Niall og Zayn kunne ikke og vi tenkte på å være hos meg! Blir du med?" Spør han og jeg tenker litt.

"Når da? Når er det?"

"Om noen timer. Jeg kan godt ringe deg opp igjen?"

"Okei, da snakkes vi nok i kveld!"

"Flott! Hade søta!" Han la på med en gang og jeg bare stirrer forskrekket i løse lufta. Søta? Kalte han meg nettopp for søta?!! Jeg kjenner jeg rødmer og går mot hyllen vår hvor det er utrolig mange forskjellige filmer. Jeg plukker ut en tilfeldig film og setter den inn i dvd-spilleren og setter den på. Vent nå litt! Jeg må jo ha noe å drikke, og kanskje godteri? Jeg setter fort på pause og fyker til kjøkkenet og tar litt iste og ser inn i skapene og ser om vi har noe godteri. Jeg ser en sjokoladeplate og tar den oppi en liten bolle og setter det på bordet. Jeg løper opp og løfter opp dyna og noen puter og tar det med ned. Jeg slenger meg ned i sofaen med masse puter rundt meg og en dyne over meg. Jeg tar en slurk av iste-en og en sjokolade bit og setter på play.

Q - Hva kommer til å skje senere når hun er med guttene? Hvorfor hadde hun ikke matlyst til frokosten?


Stikkord:

Én kommentar

Nathalie

01.06.2012 kl.12:16

har hun dårlig samvitighet ?

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits