Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 31) Fanfic

 

//*The Fight*\\

"Hallo?"

"Hei, Amy. Eh... Kan vi møtes? Helst nå?" Jeg ser mot de andre.

"Jeg kan ikke akkurat nå. En annen dag?" Guttene puster lettet ut, som om de ikke var sikre på hvem jeg hadde valgt mellom dem og Luke. Selvfølgelig velger jeg dem!

"Åh. Ja, okei. Gleder meg til å se deg igjen. Det er lenge siden sist"

"Mhmm..."

"Hade, jenta mi!"

"Ha... Hva?!" Han har lagt på og jeg tror ikke at han hørte meg si 'hva'.

"Hva var det han kalte deg?!" Roper Louis sint. Ikke på meg da, men på Luke.

"'Jenta mi'" Jeg kan se han blir rassende, men hvorfor blir han det? Louis har IKKE NOE med å gjøre om hva Luke kaller meg!

"Du har ingen grunn til å være sint nå Louis" sier jeg ganske bestemt og ser surt på han. Han bare setter armene sine i kryss og ser sta ut. Det er han også!

"Jeg gidder ikke dette!! Du får faen meg holde deg unna mitt private liv! Du har ikke noe med det å gjøre så ikke bland deg!!" Roper jeg og løper til et annet sted. Jeg har ikke peiling på hvor jeg løper, men jeg merker at det gjør vondt i venstere bein.

"FAEN!!!!" Skriker jeg ut og setter meg ned på en benk. Det har begynt å mørkne, men ikke for mye. Det er ikke så mange skyer, men en del stjerner.

"Hei" sier en lav stemme ved siden av meg. Blikket mitt vender fort opp og det er Liam.

"Hei Liam" sier jeg lavt og bøyer meg lengre framover og støtter hodet mitt på albuen min.

"Alle krangler av og til. Det er naturlig. Ikke tro at du mister han eller at han liker deg mindre" sier han lavt og myk og stryker hånda si å ryggen min.

"Det er ikke det jeg er redd for. Jeg er mest sint for at han kjefter hele tiden på meg. Som om alt jeg gjør er galt. Det er jo mitt liv, ikke sant? Det er jo meningen at JEG skal leve livet mitt som JEG vil, ikke han. Det bare går meg på nervende. Jeg vet jo at vi blir venner igjen snart, hvis han ikke har skjerpet seg da" jeg ser det drypper en liten tåre, men jeg føler meg ikke trist eller noe?

"Så hvorfor gråter du?" Spør Liam og tørker dem. Jeg drar opp skuldrene og tenker. Hvorfor gråter jeg? Jeg er verken trist, deppa, eller noe sånt.

"Jeg vet ikke. Jeg føler meg bra, utenom at jeg er sint" svarer jeg ganske forvirret. Han legger armen sin rundt skulderen min og vi klemmer.

"Liam?" Spør jeg etter hvert og han løfter opp hodet sitt.

"Ja?" Spør han og venter på et svar.

"Hvor er de andre egentlig? Dro de hjem?" Spør jeg og han nikker.

"Ja, de dro hjem, men jeg tenkte du kanskje ville ha selskap" sier han og smiler fornøyd. Jeg ler litt og vi begge går mot huset mitt. Vi står rett utenfor døra til huset mitt og er på vei til å ta farvel med Liam.

"Sikker på at du ikke vil komme inn?" Spør jeg for hundrende gang og han bare smiler og rister på hodet.

"Nei, jeg må hjem. Vi snakkes jo snart igjen! Også på facebook!" Jeg nikker og vi gir hverandre en hadeklem.

"Jeg gleder meg til du kan komme på skolen igjen Amy" sier han mykt og jeg smiler for meg selv i skulderen hans.

"Gleder på en måte jeg også" svarer jeg og fniser litt av svaret mitt. Glede seg til skolen? Jaja, vi får se åssen det går. Vi slipper endelig taket i hverandre og vi snur oss og jeg lukker igjen døra og løper opp trappa.

"Jeg så Louis gikk inn tidlig! Hvorfor det?" Hører jeg Rose rope og jeg stopper opp.

"Vi hadde en liten krangel" svarer jeg og han ser trist mot meg.

"Aw. Hvorfor det?" Spør hun og klapper ned på setet ved siden av henne i sofaen. Jeg setter meg ned ved siden av henne og gjør meg klar til å fortelle henne det.

"Luke har lyst til å treffe meg og ringte meg på mobilen og Louis klikket fullstending og tok mobilen min vekk fra meg og jeg ble så sur på han og skreik til han og løp vekk. Slapp av! Jeg var ikke alene, jeg var med Liam.

"Amy? Kan jeg spørre deg om noe?"

"Klart!"

Q - Tror dere at Amy kommer alltid til å være sur på Louis fordi han blander seg så mye? Tror dere Liam og Amy blir bedre venner?


Stikkord:

3 kommentarer

30.05.2012 kl.13:25

Når kommer neste part? Gleder meg kjempemye!!!

solveig

30.05.2012 kl.15:08

meeeeeeeeeeeeeer!! <3<3<3

LoveStoryWriter!

30.05.2012 kl.21:16

solveig/Anonym: Det kommer i morgen til vanlig tid (14-15:00). ;)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits