Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 30) Fanfic

//*Why Do U Care So Much?*\\

Liam og Niall har kommet. Zayn sier han ikke kan komme fordi han måtte være med noen i familien sin og fikk ikke lov til å gå noen andre steder, stakkars.

"La oss dra til parken!!" Roper Harry og løper ned trappa og vi andre følger etter.

"Vi stikker!!" Roper jeg og lukker igjen døra etter meg. Guttene leder om hvor vi skal fordi jeg har ikke peiling på hvor det er.

Det tar bare 5 minutter til å vi er her og jeg kjenner det dirrer i lomma mi. Jeg tar opp mobilen og den ringer. Jeg trykker på svar og setter den inntil hodet mitt.

"Hallo?" Svarer jeg og setter mobilen tettere øret mitt.

"Heeeei Amy!!"

"Hei?" Jeg skjønner ikke helt hvem det er...?

"Det er meg!"

"Ehh... Hvem?"

"Amy... Jeg vet du er sur, men ikke lat som om du ikke vet hvem jeg er" Jeg får litt små panikk. Jeg har ingen anelse om hvem det er!

"Nei, seriøst. Hvem er dette? Etter ulykken så fikk jeg hukommelsestap, så jeg har ikke peiling på hvem dette er. Si det!" Det blir stille i noen sekunder.

"Åh. Sorry. Eh... Det Luke" sier han og jeg stivner. Jeg ser mot de andre og Louis mimmer med munnen sin -hvem-er-det?- og jeg mimmer -Luke- tilbake og jeg kan se at han blir sur. Hvorfor det? Han tar fort mobilen min fra meg og setter på høytaler.

"Hallo?" Sier Louis og gliser.

"Hei. Hvem er dette?" Louis begynner å fnise.

"Det tror jeg du vet godt Luke. Hør, Amy vil nok ikke snakke med deg nå. Så ikke ring eller send meldin..."

"DET HAR IKKE DU NOE MED LOUIS!!!! GI MOBILEN TILBAKE TIL AMY!! NÅ!!" Avbryter Luke av å skrike i mobilen. Jeg var på vei til å ta tilbake mobilen min, men Louis la på.

"Hva gjør du?!" Roper jeg sint mot han. Han ser ganske overrakset ut på meg og gir mobilen min forsiktig tilbake til meg.

"Du bestemmer ikke om jeg skal snakke med han eller ikke!! Det har ikke du noe med!!" Roper jeg enda mer sint mot han. Han synker litt nedover og ser ganske trist ut.

"Amy, du har aldri ville snakke med han etter dere slo opp. Han er en drittsekk. Han er ikke bra for deg! Han ble alltid sjalu når du var med oss, og over ingen ting! Han hater oss, også..."

"Og dere hater han?" Avbryter jeg han. Han nikker svakt og jeg bare gjør et lite pft lyd.

"Ja, hvordan vet jeg at du ikke lyver til meg nå? Jeg husker jo ingen ting! Kanskje jeg kan gi han en sjanse?" Han reiser seg ordentlig opp og står rett foran meg.

"Jeg ville ALDRI ha lyvet til deg Amy! Du er bare nødt til tro på meg! ALDRI!" Jeg nikker og han klemmer meg. Jeg klemmer svakt tilbake, men jeg er fortsatt sur på han! Jeg kan gjøre hva jeg vil uten at noen av dem skal sitte barnevakt for meg!

"Aldri..." Mobilen min ringer igjen og jeg slipper raskt tak i han og tar den opp. Det er Luke og jeg kan se at uttrykket til Louis blir både lei seg og sint. MEN DET HAR HAN INGENTING MED!

Q - Tror dere Amy kommer til å være lenge sur på Louis?


Stikkord:

2 kommentarer

Solveig

29.05.2012 kl.21:36

Meeeereee!<3

LoveStoryWriter!

29.05.2012 kl.22:31

Solveig: Det kommer en i morgen tidlig rundt 9 tiden eller noe sånt. :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits