Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 29) Fanfic

//*Photo Album*\\

Louis går på badet og jeg tar fort på meg toppen igjen.

"Er de andre her også, eller bare du og Louis?" Spør jeg Harry.

"Nei, bare oss. De kommer nok snart" sier han og jeg hører magen min rumle. Jeg spiste ikke noe frokost og jeg sovnet i stad så jeg har ikke peiling på hva klokka er, men vi har sikkert snart middag da.

"Hva er klokka?" Spør jeg og han tar opp mobilen sin.

"Halv fire"

"Oh, shit. Vi har middag nå!" Jeg fyker ned trappa og ser at maten er servert på bordet med to ekstra plasser?

"Kan du spørre om Harry og Louis har lyst til å spise her?" Spør Rose og jeg fyker opp trappa igjen.

"Vil dere....? Harry? Hvor er Louis?" Spør jeg og han peker mot badet. Enda?

"Vil du spise middag med oss?" Spør jeg Harry og han gliser.

"Klart det! Rose lager utrolig god mat!" Han løper glad ned og jeg himler med øynene. Jeg går mot badet og er på vei til å banke på, men døra åpner seg og der står en glad Louis.

"Hei, eh... Vil du spise middag her?" Spør jeg litt nervøs. Han ler litt og nikker og gliser. Vi går sammen ned og setter oss på bordet.

"Her" sier Michael og gir meg fotoalbumet igjen.

"Jeg ser på den i kveld sa jeg" sier jeg og prøver å gi han den igjen, men han rister på hodet og dytter den nærmere meg.

"Nei, så på den nå" sier han og setter seg ned på plassen sin. Jeg sukker og åpner opp albumet.

"Å herregud" stønner Harry og rødmer litt når han ser et barndomsbilde av seg selv. Han var nesten oppi kameraet og gliser med de søte små tennene sine.

"Haha Harry!" Ler Louis og jeg blar om og det er nesten samme bildet, bare det er Louis, ikke Harry. Harry ler og Louis små rødmer litt og bare fortsetter å le. Det er kommer  et gruppe bildet av oss og Louis og Harry skviser seg nærmere meg på hver sin side av meg for å prøve å se ordentlig på bildet.

"Gjett hvem som er hvem!" Roper Harry og jeg studerer bildet nærmere.

"Vel, det er deg Harry. Og det er Zayn, og Niall!" Begynner jeg og peker for hvert navn.

"Og det er Louis, og så Liam" sier jeg og de begge klapper. Jeg himler med øynene og blar om. Det er enda flere bilder av meg og Harry og man kan se Louis i bakrunnen! Han kødder og står i forskjellige stillinger og et av dem ser han.... Trist ut? Han gråter og jeg blar om. Nå er ikke Harry der og man kan se Louis sitter på huk foran noen blomster. Han kommer bort til meg og strekker ut armene sine for å gi meg en. Man ser at jeg rødmer og et annet tar jeg imot og han kysser meg på kinnet.

"WOW! VAR DU UTRO MOT MEG?!" Ler Harry og detter ned fra stolen. Jeg rødmer og ser opp mot Louis. Jeg ser at han er helt rød i trynet, men han prøver å skjuler det med hendene sine.

"Slapp av, jeg bare tuller" sier Harry og fortsetter å le. Jeg blar om og nå kommer noen bilder av meg, Rose og Daniel. Og så mamma, pappa og meg. Jeg får en tåre til og smeller igjen boka og legger den ned og begynner å spise. Harry har roet seg ned med latteren sin og Louis rødmer ikke lenger.

"Var det godt?" Spør Rose og vi alle nikker og smiler mot henne.

Vi blir fort ferdige og jeg vasker opp, siden i dag er det meg.

"Jeg kan godt vaske opp for deg så kan du gå til de andre" sier Daniel og jeg smiler mot han.

"Takk Daniel" sier jeg og gir han en rask klem og løper opp på rommet mitt.

"Så, kommer de andre snart?" Spør jeg ivrig. De nikker.

"Ja, jeg sendte melding og de er på vei" svarer Louis og hopper opp og ned i senga mi.

"Ødelegger du senga mi må du betale en ny en til meg" ler jeg og han gliser og fortsetter å hoppe.

"Okei. Håper du har penger nok" erter jeg han og han ler. Jeg snur meg og jeg ser håndkle mitt henger på på kleskapetdøra. Jeg ser sjokkert på den og løper på badet med den med en gang! Jeg kjenner jeg blir utrolig flau og går stille og rolig inn på rommet igjen.

"Hva er det?" Spør Harry og blikket mitt går fort opp mot han.

"Åh, eh... Ingenting" svarer jeg fort og rødmer bare enda mer. Herregud, jeg må slutte å rødme! Har jeg alltid gjort det? Hvordan overlever jeg?!

"Hvorfor rødmer du?" Spør han og jeg stivner.

"Hæ? Hva? Ingenting! Jeg rødmer ikke jeg!" Jeg kjenner jeg blir stressa og får panikk!

"Du, slapp av Amy!" Louis holder hver av hendene hans på skuldrene mine og jeg roer meg litt mer ned. Han trekker meg inntil seg og klemmer meg og jeg klemmer jo selvfølgelig tilbake.

Q - Kommer Amy allitd til å være så flau og rødme så mye som hun gjør nå? Hvert fall når det er om Louis?

Btw; Jeg tenkte jeg bare skulle legge en ut nå fordi jeg vet ikke om jeg er hjemme rundt 14 - 15:00 tiden, men neste part kommer ut i kveld på tiden jeg skrev på forrige innlegg! Og tusen takk for at dere leser historien(e) min(e)! Det betyr så mye for meg, og jeg er så glad noen leser dem! Love u all!

Stikkord:

2 kommentarer

Ester

29.05.2012 kl.14:42

:D

mia

29.05.2012 kl.15:07

Liker historiene dine love them<3<3<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits