Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 28) Fanfic

//*Awkward!*\\

Jeg våkner av å høre en lav lyd av en gitar utenifra. Jeg går ut av senga mi og titter ut fra vinduet. Jeg kan se noen rett over nabohuset sitter på verandaen sin og spiller på den. Jeg hører også lav stemme. Synger han? Jeg åpner verandadøra og går ut. Det er virkelig varmt ute, og jeg setter meg ned på en stol og lytter.

"It's always have and never hold. You've begun to feel like home" jeg lener meg lengere ned i stolen.

"What's mine is yours to leave or take. What's mine is yours to make your own" herregud, for en nydelig stemme.

"Oh, oh. Be my baby. Ohhhhh"

"Oh, oh. Be my baby. I'll look after you" hjertet mitt smelter og jeg lukker igjen øynene.

"Hey! Amy! Du er våken!" Jeg reiser meg opp med en gang og ser bort mot han. Å herregud, det er Louis!

"Hei Lou! Ja, jeg våknet nå nettopp og skal ned for å spise frokost! Vi ses!" Roper jeg og spretter fort inn igjen og lukker igjen verandadøra. Jeg går til badet og hopper inn i dusjen.

"Amy? Er du snart ferdig? Frokosten er klar!" Hører jeg Daniel rope fra døra. Jeg skrur av vannet og tar et håndkle rundt meg.

"Er ferdig nå! Kommer ned snart!" Roper jeg tilbake og tar tak i hårføneren og føner håret. Jeg løper over til rommet mitt og steller meg ved skapet for å hente noen klær å ha på.

"Hmm.... Hva skal jeg ha på?" Spør jeg meg selv og titter inn i kleskapet mitt. Jeg ser en fin topp og tar begge armene mine og tar den ut og akkurat da falt håndkle mitt rett ned! Herregud, nå står jeg her helt naken! Jeg slipper taket i toppen og drar den fort på meg igjen.

"Heldivis så ingen m..." Jeg avbryter meg selv fordi jeg ser ut av verandadøra. Hele døra er bare av glass og man kan se rett inn og ut. På den andre siden av gata der hvor Louis antageligvis bor ser han rett inn hit på meg med munnen sin åpent. Han så meg... Jeg rødmer og gjemmer meg fort bak skapdøra og tar fort ut noen klær og løper inn på badet igjen.

Jeg tok egentlig bare med noen tilfeldige klær det ble visst dette:

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=49522279

Jeg løper ned og setter meg på plassen jeg satt i går. Maten er allerede servert og jeg stapper det i meg.

"Du trenger ikke å gå på skolen før om 2 uker. Du må først bli litt vant til å være her og litt ute, så skal vi se åssen det da går på skolen" forteller Rose som står og steker noen egg. Jeg nikker og tar en slurk av melken som står her.

"Her" sier Adrian som gir meg et... Fotoalbum. Jeg nikker og smiler takknemmelig mot han og åpner den og ser på bildene. Jeg ser noen bilder av Michael og Adrian når de var mindre og de var så søte! De er det nå og da. Jeg blar om og ser et bilde av meg når jeg var liten med en annen gutt. Håret hans er sjokoladefarge og veldig krøllete. Harry. Jeg tror det var der vi var sammen. Det var flere bilder og vi holder hender, kysser hverandre på kinnet, hånda og... Munnen. Jeg blar fort over og det er flere bilder av oss. Jeg blar igjen og ser et bilde av meg, Harry, Louis, Liam, Niall og Zayn. Det er flere gruppebilder av oss. Jeg blar om igjen og ser mamma og pappa. Det er en del bilder av dem og jeg kjenner tårene mine drypper. Jeg smeller igjen boka og reiser meg.

"Jeg ser resten i kveld" sier jeg fort og løper opp til rommet mitt. Jeg går ut på verandaen og setter meg ned på en stol og små soler meg litt. Jeg setter inn hodetelefonene mine og setter på musikk på mobilen min. Jeg lener meg godt bakover og lukker igjen øynene.

Jeg åpner øynene mine. Urmf, jeg tror jeg har sovnet. Jeg bøyer meg litt framover og ser at bandasjen på hånda har løsnet. Jeg stammer den forsiktig og setter den ordentlig på. Jeg ser at sola har blitt enda sterkere og går for å hente solkrem.

"Rose? Hvor er solkremen?" Roper jeg fra trappa.

"På badet!" Jeg går til badet og åpner et skap og der står solkremen! Jeg tar den ut med på verandaen og tar på der. Jeg smører det utover armene, beina, fjeset og nå kommer det vanskligste... Ryggen.

"HEI AMY!" Hører jeg noen rope og jeg skvetter så jeg glipper tak i solkremen. Den faller ned på gulvet og jeg tar den fort opp igjen. Jeg løfter opp blikket og der står Louis og gliser mot meg. Jeg smiler tilbake og kjenner jeg rødmer... Fordi han så meg naken i stad! Han har sikkert glemt det, håper jeg.

"Hei Lou" sier jeg og ler litt for å ikke vise at jeg rødmer.

"Trenger du hjelp?" Spør han og peker mot solkremen. Jeg nikker svakt og han tar tak i flaska og presser ut kremen i den ene hånda si.

"Snu deg deg og du må ta av deg toppen din" Jeg nikker svakt igjen og snur meg rundt og tar av t-skjorta mi. Jeg kjenner den varmen hånda hans og den kalde kremen treffer huden på ryggen min og han smører den utover. Det glipper et lite 'iip' fra munnen min og jeg tror nok han hørte det.

"Haha, kaldt?" Ler han og bare fortsetter å smøre. Jeg nikker og stivner litt når han smører under bh-en min. Jeg bare vet at jeg er knall rød i ansiktet, men heldigvis ser han det ikke.

"Wow! Hva skjer her a?!" Roper noen fra rommet mitt. Jeg snur meg og ser Harry ser ganske sjokkert på oss.

"Hei Harry" sier jeg lavt, fortsatt litt flau.

"Jeg hjelper henne til å smøre på solkrem. Vansklig på ryggen vet du" ler han og fortsetter. Han tar vekk hendene og prøver å få vekk solkremen fra hendene sine.

"Du kan vaske hendene dine i vasken på badet"

Q - Hva tror dere kommer til å skje i løpet av dagen?


Stikkord:

3 kommentarer

Karianne

27.05.2012 kl.21:54

kan du skrive historiene tidligere på dagen ?

28.05.2012 kl.09:49

Mere!

LoveStoryWriter!

28.05.2012 kl.15:52

Karianne: Jeg har skrevet parten til i dag, men jeg har ikke den rette pc-en til å publisere den på. :) Den kommer rundt 18:00 tiden. :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits