Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 27) Fanfic

//*Home, Sweet Home*\\

Det har gått 3 og en halv uke og legen sier at jeg kan få lov til å dra hjem! Jeg merker at jeg har en bandasje på høyere hånda mi, det er på grunn av at jeg slo til et speil. Harry, Louis, Niall, Zayn og Karen visste ikke hva som skjedde, men Liam sa at det var fordi jeg var sjalu på Louis.

"Kom jenta mi. La oss dra hjem" sier Rose og holder den ene armen sin bak ryggen min.

"Jeg er ikke jenta di" hvisker jeg lavt til meg selv, men hun hørte det ikke. Jeg har vondt, men mest i hodet, høyere hånd og venstere bein.

 

Vi er hjemme og jeg ser Michael og Adrian kommer løpende mot meg. Jeg har sett dem, de besøkte meg noen ganger på sykehuset.

"Hei gutter. Så fint å se dere igjen" sier jeg snilt og gir dem begge en klem.

"Hvor er Harry og Louis?" Spør Michael ivrig og klemmer meg selvfølgelig tilbake. Jeg ser spørrende bort på Rose og Daniel.

"De har et godt bånd med dem. De blir alltid glade når du har med en av dem hjem. De oppfører seg som brødre!" Jeg nikker og setter meg ned på huk foran dem.

"De er ikke med meg nå, men dere kan sikkert se dem snart" sier jeg og de begge jubler og gir hverandre en high-five og løper opp trappa og inn på et rom.

"Kom, la meg vise deg rommet ditt" foreslår Rose og går opp trappa og lukker opp en dør til et rom. Jeg følger etter og setter meg ned på senga.

"Takk Rose" sier jeg og smiler.

"Åh, bare kall meg tante"

"Jeg vil helst kalle deg tante når jeg kjenner deg bedre" Hun nikker i forståelse og steller seg ved døren.

"Jeg kan si ifra når det er middag" sier hun og er på vei til å lukke igjen døra. Hun åpner den mer igjen og peker mot nattbordet mitt.

"Der ligger forresten mobilen din. Heldigvis har du ikke kode på den" hun lukker igjen døra og jeg hører hun løper ned trappa. Jeg tar opp mobilen og jeg ser at jeg har fått noen meldinger.

'Hei! Jeg hørte hva som har skjedd. Går det bra med deg? Svar så fort som mulig' det er fra Lucas. Hmm... Luke?

'Joda, det går bra!' svarer jeg og åpner en annen melding jeg har fått. Navnet er lagret som Hazza.

'Hei Amy! Jeg lurte på om vi kunne komme over til deg i morgen? Hvis det er greit da. Vi kunne henge og snakke sammen og vise deg litt rundt?' Jeg smiler til meg selv.

'Klart det Hazza! Jeg kan sende melding i morgen når jeg er klar! Ses da!' Jeg trykker send og legger fra meg mobilen i lomma mi.

"Amy! Det er middag nå!!" Hører jeg Rose rope og jeg braser fort opp døra. Jeg er utrolig sulten og jeg lurer på hva vi skal ha!

"Kan du si ifra til Michael og Adrian også?" Jeg nikker og banker på døra til rommet dems.

"Det er middag gutter!" Roper jeg gjennom døra og løper ned trappa og inn på kjøkkenet. Det lukter godt og jeg setter meg ned på en stol.

"Nei, hehe. Du sitter der du Amy" ler Daniel og peker mot en annen plass. Jeg rødmer litt og setter meg ned på plassen han pekte på.

"Jeg skal ut med de andre i morgen. Det er greit, ikke sant?" Spør jeg når Rose legger mat på tallerken min. De begge nikker og jeg hører Michael og Adrian kommer løpende ned.

"Yes! Jeg elsker dette!!" Roper Adrian og de begge setter seg ned på en plass og så setter Rose seg også. Jeg tar litt i munnen min og tygger. Det smaker helt nydelig og jeg lager en grimase til det.

"Mmm... Godt!" Rose smiler stolt og de andre nikker seg enig med meg.

"Åssen ulykke var du egentlig i?" Spør Adrian og ser mot meg.

"En bil traff meg"

"Jeg trodde du alltid var sånn ekstra forsiktig etter det som skjedde med tante og onkel?" Jeg bare stirrer i løse luften.

"Jeg husker ikke hva som skjedde" svarer jeg og tar en ny bit fra maten. Vi blir alle ferdige og Daniel tar oppvasken. Vi har tydeligvis alle en oppvask-uke og i dag var det Daniel. De sier at jeg har i morgen, men det går bra!

"Vi kan ha middag før du går ut i morgen så du ikke blir så sulten. Greit?" Jeg nikker og løper opp på rommet mitt igjen. Det har blitt sent så jeg skifter til pysjamas og pusser tennene mine og legger meg ned i senga. Jeg tar en siste titt på mobilen min og har fått tre ulesete meldinger!

'Så fint! Tror du vi kan møtes en gang? Hvis du vil da? Vi kan jo snakke sammen?' Det er fra Lucas. Han vet kanskje ikke at jeg har hukommelsestap, men jeg tror egentlig ikke at jeg vil møte han. Hvert fall ikke på en stund. Jeg svarer han ikke og åpner den andre meldingen.

'Så fint! Vi gleder oss til å se deg igjen. Natta , sov godt.' Den var fra Harry og han kan jeg svare!

'Gleder meg til å se dere igjen også! Natta, sov godt du også.'

'Gleder meg til å se deg i morgen! Natta Amy, sov godt og drøm søtt.' Det står Boo Bear og da er det... Louis!

'Gleder meg til å se deg i morgen også Louis. Natta, og sov godt du også!' Jeg legger mobilen til lading og legger meg godt til rette i senga.

Q - Åssen tror dere det blir i morgen?

Btw ; Beklager at jeg ikke har lagt ut tidligere i dag! Det kommer en i morgen på kvelden, så IKKE vanlig tid!


Stikkord:

Én kommentar

Karianne

27.05.2012 kl.11:05

kan historien kommer tidligere søndag??

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits