Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 24) Fanfic

//*Break Into Tears*\\

"Jeg tror det" svarer jeg bare. Han klemmer meg hardere. Jeg tipper sminken min er helt ødelagt nå så jeg slipper taket i Liam og fikser på den i speilet.

"Skal jeg gå ned til de andre eller vente på deg?" Spør Liam og steller seg ved døra.

"Nei, bare gå ned du. Jeg kommer snart" svarer jeg og legger på ny eyeliner. Jeg legger også på ny maskara og øyenskygge. Til slutt tar jeg på litt parfyme og går ned igjen.

Karen sitter rett ved siden av Louis og legger hodet sitt på skulderen på hans. Han legger noen ganger hodet hans på hodet hennes, men ikke hele tiden. Han ser mot meg og hvisker noe til henne og kommer bort mot meg.

"Hei, vi har nesten ikke snakket noe i kveld" sier Louis når han står foran meg. Jeg nikker og en tåre holder på å renne ned, men jeg holder den inne.

"Har du det gøy?" Spør han og smiler.

"Jada, fester er vel alltid gøy" lyver jeg og smiler et falskt smil. Jeg får det ikke bedre og håper at Louis ikke legger merke til det. Det eneste som er i hodet på han nå er nok Karen så han haddde sikkert ikke brydd seg.

"Amy? Går det bra?" Spør han og virker litt beskymret. Jeg nikker og prøver å smile litt bedre. Jeg lykkes ikke akkurat så veldig bra.

"Kom" sier han og drar meg lengere vekk fra de andre. Jeg kjenner at hjertet mitt stiger og føler dem samme gnisten. Jeg har alltid kjent en gnist hver gang Louis har tatt på meg. Jeg har egentlig aldri tenkt over det før, men jeg lurer på hva det er. Det er ikke noe elektrisk støt eller noe, men...

"Amy? Hva er det som er galt? Du virker så lei deg. Har du gråtet?" Spør han og ser beskymret på meg.

"Det går bra Lou" svarer jeg bare og prøver å komme meg vekk, men han dytter meg til veggen igjen.

"Jeg ser at du ikke er glad og lykkelig. Please, si det til meg. Jeg kan hjelpe deg" hvisker han og holder på å gi meg en klem, men jeg dytter han unna.

"Det er ikke noe du kan gjøre!" Roper jeg og løper vekk fra ham. Okei, det er egentlig noe han kan gjøre, men ikke noe han kommer til å gjøre. Han kan dumpe Karen og være med meg, men det ville han aldri gjort og det er bare egoistisk av meg. Begynte Karen og like han før meg, eller har jeg alltid likt Lou? Bare at jeg aldri har latt merke til det...?

Jeg løper over til den andre siden av rommet og steller meg inntil veggen. Jeg ser Louis går over til Karen og de kysser. Jeg ser vekk og tar meg noe drikke. Jeg ser mot Louis og Karen igjen og de kliner inntil veggen. Det såret meg bare å se dem kysse, men kline?! Jeg klarer ikke mer. Jeg løper vekk fra festen og ut i mørket hvor det regner. Det er så mørkt at jeg så vidt klarer å se. Jeg hører noen kommer bak meg og jeg begynner og løpe.

"AMY!!!!! PASS DEG!!!!" Hører jeg noen skrike utrolig høyt. Jeg snur meg fort rundt ser to sterke lys kommer fort nærmere og nærmere, og alt blir svart...

Q - Hva tror dere kommer til å skje med Amy?

Stikkord:

Én kommentar

silje

23.05.2012 kl.19:48

å nei! blir ho påkjørt nå!? jaja, kanskje ho mister hukommelsen og kommer over Louis... x)

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits